Грим стрелка на предната част на сенки, очна линия, молив, за предстоящите век, фото и видео уроци

Всяко момиче знае, че грим стрелката пред много атрактивна и е в състояние да даде на очите по-изчистен вид. стрели грим на очите и за двете дневна производителност и вечер, най-важното - да се знае каква форма на стрели струва да се прилага за всеки конкретен случай. В тази статия, ние ще научите какви са стрелките и които са подходящи за различни очни форми.Грим стрелка

Стрелките под различни форми на окото

Има невероятен брой опции за стрелеца. Благодарение на правилно избран стрелките, можете да направите красив грим за очи с форма на бадем и даде им форма. Използването на правилните инструменти големите очи стават леко удължено и тесен ще изглеждат по-големи.

Бадемови очи

Тази класическа форма на очите, така че стрелката костюм за партии и всеки ден. са получени десния клавишите със стрелки за тази хубава форма на очите, ако стрелката ще продължи линията на миглите. За повече изящна стрела, че е възможно да се разшири и да се разшири малко.

Грим стрелка

тесните очи

Първо трябва да се въоръжат с бяло или бежово-добър молив. Трябва да се направи стрели по контура на долните и горните клепачи тънки линии, както е показано на снимката по-долу. Във всеки случай за тази форма на око дебели стрели не могат да рисуват, защото тя ще изглежда по-тежка.

Грим стрелка

чинии очи

Начертайте стрели в стъпки: постигане на ред външния край, като се започне от средата на горния клепач. Що се отнася до външния ъгъл, той може да бъде малко по-разширена, като форма с форма на бадем. За да се подчертае на долния клепач, ние можем по-горе линията на миглите начертайте стрелка. Трябва да получите нещо подобно на снимката по-долу.

Грим стрелка

предстояща клепача

За да направите стрелките за предстоящото век, трябва да се направи на два спретнато shtrishkami век, но го правя, както следва: маркирайте горния клепач до средата на вътрешния ъгъл на окото, както и по-ниски - до външния ъгъл на средата.

Това, което трябва да се извърши грима стрелка?

Имаме нужда от тези инструменти:

  1. Молив. Той е идеален за начинаещи, които нямат опит в тираж стрели. За да използвате очна линия молив е много проста, тъй като тя е мека и не се разпространява.
  2. Liner на база течност. Работата с такъв лайнер е достатъчно трудно, но линията Оказва се, тънък и ясно.
  3. Сухи маркучи (сянка). Най-добрият начин да направите грим сенки, или както ги наричат, суха риза. Основното предимство е, че можете да сянка на сянка, и грим в същото време няма да се развали.
  4. Филц върха писалка козметични. Използването на сравнително проста. За дневните стрели тираж е просто незаменим нещо. По-малко от него е, че той изсъхва бързо.
  5. Друг начин да се направи стрели - перманентен грим или татуиране. Използването на пигмент въведен в кожата, грим може да направи до 3 години


за начинаещи стрелка

Ако никога не сте боядисани стрелките, можете да направите това стъпка по стъпка:

  1. На територията на тонален крем се нанася около очите. На горния клепач прилага леки сенки.
  2. Взимаме един молив и да се очертае бъдещата посока на стрелката.

Грим стрелка

Грим стрелка

  1. Сега извърши така наречената блистер линия, която ще служи като граница за красива ръка.

Грим стрелка

  1. В горния клепач се нанася по протежение на линията на миглите от вътрешния ъгъл на окото.

Грим стрелка

  1. С лайнер област между стрелките е оцветен. Това е всичко, грим е готова. Над снимките представени, с която можете лесно да изготвят стрели.

Грим стрелка

Грим стрелка

стрелка грим за очите сини

Стрелките боядисани с помощта на очна линия оранжево, кафяво или бронз цвят. В случай, че няма подходящи умения, за да се прилагат върху стрелките, стрелката за сини очи може да се направи с помощта на молив слива, сребро е подходящ. Към днешна дата, тези цветове са на мода.

Грим стрелка

Грим за собствениците на зелени очи

Извършване на ежедневен грим, използвайки кафяв молив, и ако има опит, кафява очна линия. Стрелките за зелени очи ще изглежда грандиозно лилаво и оранжево.

Грим стрелка

Грим за кафяви очи

За собствениците на кафяви очи грим е много популярен сред сините стрелките. Вие не може да се страхувайте да използвате цветове като лилаво или зелено. В допълнение, впечатляващ вид на синята стрелка или тюркоаз.

Грим стрелка

Трябва да се отбележи фактът, че лицето на всеки човек е малко изкривено, а защото очите му са малко по-различни един от друг. Ето защо, ако не се случи, за да се направи перфектно стрели от първия опит, не се разстрои. Бъдете по-, експеримент и да работят за да бъдат успешни.