Грим със стрелки и сенки от снимки, техники за боядисване и пернат дебел

Грим стрелка
Момичетата често искате да добавите към своята всеки ден да лесен грим малко ентусиазъм, за да привлече вниманието на другите. В този случай, това е най-добрият подходящ грим стрелката. Тя ще ви помогне да направите изображението по-женствена и съблазнителна, но няма да изглежда вулгарно. Такава mejk изглежда страхотно на кафяви, зелени, сини и сиви очи, защото можете да изберете някоя цветова схема. И стрели и червени устни всички вечни.козметика

Грим стрелка
индустрията за красота не помръдва и далеч от избора на козметика да акцентират форма на очите е изключително голям. На всеки джоб и за всеки ниво на умения има всички видове облицовки, маркери и гел очна линия. Най-популярните средства ще представим по-долу описание.

 • Молив или лайнер за очите. Това е най-често срещаният инструмент, за да подчертаете очите. Те са доста лесен за използване за начинаещи, защото тя е мека и гъвкава структура позволява да привлече тапицерия линия и ако е необходимо, избършете грешката. Pencil е лесен за сянка, за да създадете опушен ефект.
 • Компактните маркучи. Външно, тя прилича на компактна пудра, но тъмен на цвят. Тя се прилага за очите с влажна четка, така че грим оставя естествено и лесно. Такъв продукт често е водоустойчива формула, която е спасена за ежедневна Meiko.
 • Liquid текстура. Изглежда тръба с течност и в четката. За да научите как да го използвам точно може да се нуждаят от много време. Тя изсъхва бързо и е трудно да се скраб. Но, ако имате опит в този бизнес, можете лесно да се направи много тънка стрелка с ясен контур.
 • Felt връх на писалката. Нейното освобождаване в удобен формат, който прилича на писалка. Те са лесно да се получи, за да гладки и изчистени линии. Въпреки това, писалката изсъхва много бързо и е невъзможно да се съживи. Ако рядко използвате очна линия, а след това тази опция трябва да бъде най-добрият начин да отида.
 • Крем или гел текстура. Такива средства е трудно да се приложи на практика, така че те се купуват най-вече гримьори. Положителните страни на podvodok този цвят е много резки спадове и замръзва за известно време, което ви позволява да се отстрани грешката. Нанесете тяхната специална четка с скосено рязане.

Грим стрелка
Изберете правилния козметичен продукт, разчитайки единствено на техните предпочитания. Може би ще ви хареса нежния ден грим със стрелки, което направи сенките. Гримьори също използват сенките за този вид грим. Това им дава възможност да играете с цветовете, защото палитрата сенки може да бъде много повече оферти podvodok: синьо, жълто, червено, розово. Можете да изберете перфектния нюанс за кафяви, сини, зелени или сиви очи дори. Сенки лесно се изтриват и пернати, което дава нови възможности за творчество.

чертожни принадлежности

Грим с очна линия задължително започва с прилагането на сенки. Сенки изпълняват функцията на базата и позволяват на лайнера да лежи неподвижно. За да се разбере техниката за това как да се направи стрели, даде инструкции стъпка по стъпка.

Грим стрелка

 1. Седнете удобно, така че можете да се опре на лактите си на масата. Без воля кривата на подкрепа ред, и нищо не се случва. Напротив лицето трябва да се постави огледало и източник на светлина.
 2. Ние трябва да се започне с изготвянето mezhresnichnogo серия. За да направите това, внимателно повдигнете кожата на клепачите и запълни пространството между миглите.
 3. Прекарайте една тънка линия възможно най-близо до ръба до края на века.
 4. Сега маркирайте точките на мястото, където иглата ще тръгне нагоре от долния клепач. Посока трябва да се повтаря растеж възходящ ред по-ниски мигли. Внимателно се направи увеличение на необходимата дължина.
 5. От средата на окото над ученика сега вдигне летвата на върха и да се свържете с вече изготвен линия.
 6. Paint получената празнината и евентуално разширяване на линията. Не забравяйте, че за по-лесно ежедневните MEIKO по-подходящи тънки стрели с умерена дължина.
 7. Уверете се, че резултатът е абсолютно симетрични. Дорис или избършете излишъка, ако е необходимо.


Грим стрелка завършва прилагане спирала с завъртя ефект. Тя може да бъде залепен изкуствени мигли или връзки за опция за вечерта. Добавяне на лека сянка под кривата на веждите. Не забравяйте да се прилагат червило и руж. Запомнете: колкото по-тъмен на сянка, по-леките устните.

цветови решения

Грим стрелка
Класически черни стрели са почти всички, но може да изглежда твърде ярки за светлина ежедневния грим. Очи с различен цвят, и кафяви и зелени, с цвят на обвивката ще бъдат невероятно красиви и интересни. Грим Arrow око може да бъде светло, то е само важно да изберете правилния цвят.

Грим стрелка

 • Тъмни или черни очи. Те могат да бъдат доставени в почти всеки цвят, включително и бляскави частици. Най-впечатляващо ще изглежда сини и лилави нюанси. Тъмно кафяви очи костюм задимени зелени и заблатени лайнери.
 • Грей и сини очи. Трябва да използвате цвета на лайнер, получени от жълт бронз, мед, кафяво, златно. Красиво ще, ако направите малко акцент зелен молив на долния клепач.
 • Кафявите очи. Учениците от този цвят наистина са тъмно оранжево, и кафяви очи могат да бъдат червени или златист оттенък. За да изберете кафяв цвят, най-добрият избор е син молив за очи. Plum и тъмно зелено лайнер ще направи кафяви очи привлекателна. В допълнение към тези цветове, така че очите ви са тюркоазено, лилаво и кобалт. Ако не можете да намерите подходящия нюанс на очна линия може да се използва за тези цели сянка палитра, която е значително по-голяма. Инсулти могат също сянка сенките и да получите много приятен ефект.
 • Зелени очи. Контрастен цвят в зелено - червено. Ето защо, най-зелените очи на костюм всички нюанси, получени от него. Plum, лилаво, лилаво, бордо и вино лайнер направи такива очи са много по-ярки. Злато, мед и кехлибар пигменти също ще могат да ги разделят.

Грим стрелка

Инструмент за начинаещи

Ако често трепери ръката и грим със стрелки, крива, след като вече сте измислили клишета (на снимката). Техният принцип е много проста. Шаблон се прилага към клепач и получената празнината се прилага линейно. Можете спокойно да се измъкнем от ръбовете на шаблона, и не се страхуват от това, което получаваш помия. При използване на шаблони превръща гладка съответствие с точни граници. Преди да нанесете очна линия, за да се направи фондация матови сенки.

Грим стрелка

Грим "черните стрелки и червено червило"

Грим стрелка
Класическият вариант Meiko със стрелките и червени устни предпочитат уверен в себе си жена. Той изглежда фантастично с една вечер или официално облекло. Най-важното нещо в този случай - да се направи правилната форма и дебели мигли правят. Като основа за клепачите трябва да бъде неутрален нюанс. Устните се нуждаят, за да компенсирате силен червен цвят.

Грим стрелка
За козметика на устните й се държали толкова дълго, колкото е възможно, ние предлагаме стъпка по стъпка техника.

 1. Прилагане на светлина слой прах.
 2. След това се направи червен молив контура на устните, и че е възможно да се увеличи малко размера им.
 3. От край до центъра на смес молив и прилага на първия слой на червено червило на устните с четка.
 4. Блот устните с тъкан за отстраняване на всякакъв излишък.
 5. Сега ние поставяме втори слой червило.
 6. За да се постигне мат ефект в края на прах червило.
 7. За лъскава ефект може да се приложи към устните малко ясно гланц.

опция Evening

Грим стрелка
Вечерен грим без ръце никога няма да бъде достатъчно изразителен. Това е благодарение на тези, които поглед става загадъчна и секси. Можете да опитате да се направи дебела черта от другата страна на горния клепач. За да направите това, следвайте стъпките по-долу, които сме описани по-горе. Не забравяйте да се направи въз основа на неутрални нюанси. Красиво ще Прибавете към това MEIKO фалшиви мигли. Червило е най-добре да напусна естествен тон.

Грим стрелка
Друга популярна вечер вариант - пернати стрели. Те боя молив и пернати нагоре. Молив на върха на насложени тъмни сенки и пернат, също. Не трябва да има ясни граници. Така вечер опушен грим и да получите завладяваща.

Грим стрелка