грим на очите, със стрелки по-добре да се направи перфектни стрели за очите, космополитен списание

Ние ви казах за техниките за създаване на перфектни стрели и надежда. какво сте постигнали в този труден въпрос. Остава само да се определи реда. каква очна линия ви е удобно - течността. гел или стик формат. Cosmo събира най-добрите 10 продукти. който ще ви помогне да се направи една добра посока.Грим стрелка

Сподели с приятели

Средства за създаване на перфектни стрели за очите

Liner High Precision от ArtDeco

Грим стрелка

Това. може би. Един от най-полезните инструменти за тези. които все още не е много уверен обръща стрели. Много тънък връх на лайнера и твърда четка ще ви помогне в две сметки подчертае очите и да се създаде изящна стрела без усилие. много матова очна линия на. добре поддържана и е отпечатан на горния клепач. Word. нещо, което е необходимо.

очна линия Écriture де Chanel от Chanel

Грим стрелка

Най-пълната и най-готините ръководство за грим: Спестете си и да изпрати приятелки!

 • Той вече не е модерно да се 5 красота тенденции е. ние сме щастливи да се сбогуваме

  Друг много удобен очна линия в придържаме към тях. които все още не е попълнил ръката си в рисуване стрели. Наистина е много лесен за използване - върхът е достатъчно трудно. но не прекалено много. да се създаде гладък игла. През деня, тази очна линия не потъва, а не запушване на фините бръчки в ъглите на очите му. така че грима на окото стрелка може безопасно да се даде предимство на нея.

  Неоспоримо Ink За Очи от Urban Decay

  Грим стрелка

  Друг очна линия. която да ви се стори много лесен за използване - това лайнер. която ще ви помогне да създадете перфектни "котешки очи" с гланцов блясък. Очна линия изсъхва незабавно и не се страхува от вода - ако се изложен на дъжд или сняг. Стрелките ще останат на мястото си. Но най-важното. които ги изготвят по такъв "маркер" е изключително лесно - опитайте и ще видите.

  Гел очна линия Infinite Precision Pot Liner от Gucci

  Грим стрелка


  Възможност за опитен - ако вече сте усвоили лайнери и се нуждаете от пластмаса гел очна линия. което ви позволява да се създаде някаква форма на стрели. Той се различава от писалката. изсъхва толкова бързо. така. можете да настроите формата на стрелка, или дори сянка. Между другото. Професионалните гримьори предпочитат този вариант на лайнера.

  Fluidline Eye Liner от M.A.C

  Грим стрелка

  "Калиграфия за очите" - така че може да се опише накратко тази очна линия. текстура му е подобно на течно мастило в пръчка формат. като вършиш писалка! В действителност, тя е много лесен за използване: просто малко напрежение на клепача и прекарват с стрелка посочи остър връх. Ние също харесва. очна линия, която изсъхва мигновено и няма опасност. тя отпечатан върху клепача.

  Цена: Очаквайте скоро

  Грим стрелка

  Мат очна линия с доста твърда четка по удобен тръба - е универсален вариант. който съчетава писалката предимства и гел очна линия в буркан. Това ни хареса очна линия. въпреки демократична цена - не е нужно да бъде професионалист. да се направи стрелки като удобен четка. и дори да го пази през целия ден. Word. Не пропускайте да опитате.

  Liner Графичен Liner от компенсира Ever

  Грим стрелка

  Красива струя черен цвят и удобен върха лайнери могат да създадат много тънка игла. Според плътността е по-скоро като писалка на кери - нищо няма да се разпространява. дори и да се разтреперят ръка. За начинаещи - всичко перфектно. но също така и професионалисти като за винил текстура и лесно приложение.

  Liner Фото Pure Angle пигментно Гел от Smashbox

  Грим стрелка

  От всички кораби. тестван от нас. Това ни се стори най-необичайните. Работата е там. че това оцветяване апликационна пръчица, е направен от мека гума. Самата пигмент е доста гъста. гел - да стрелка превръща лесно. обаче. ако сте фен на много, много тънки съвети. лайнера. вероятно. няма да правя. Той е идеален за ясно. широк и качество на графичното стрелец. Между другото. Liner е много устойчив - контакт с вода това не е страшно.

  Молив-очна линия сенки от YSL Couture Kajal

  Грим стрелка

  Много удобен инструмент, 3 в 1 - не е молив. и очна линия. а нещо по средата. На структура придържаме малко по-мек молив. така че е подходящ за рисуване с ръце (той заострен връх, така би не възникват трудности.), но това е лесно да се сенчеста - може да се превърне в сенките. ако разпространявате пигментът целия век. В допълнение. този продукт е предназначен. да обобщим Kaya - лигавицата на долните и горните клепачи.

  Liner Така Couture от L'OréАл

  Грим стрелка

  Този кораб "висша мода" - най-деликатните от всички. това, което открихме: с нея можете да създадете ултра-тънки стрелки или дори двойно в стила на Софи Лорен. Продуктът е много мек апликатор. лесно да се създаде фини линии или почти незабележимо лайнер цилиарното ръб.

  ← Натиснете бутона "Like" и да ни следите във Фейсбук