Greenfoot глобален и FFI, друга измама, може би не

Здравейте скъпи съотборници.
Изправени пред подобен проблем тук, един от много добър мой приятел тук иска да направи за разпространението на това - Miracle хапче> greenfootglobal.com. Не мога да не обича да говори.


Изглежда, че наистина има наистина мозъка измити.
Моят аргумент е, че е банална "Herbalife" нямам успех.
Всички мои аргументи - един отговор. "Ти си Томас" неверник ", както и аргументите I са.

Аз питам наоколо с приятелите си и това е, което разбрах. в големите градове почти никой не знае за тяхното съществуване.
Сега искам да ви попитам. Мога да бъде погрешно, а това хапче чудо, наистина е чудо. Което за вече 30 години !! (INFA от сайта) на НАСА внимателно скрит от света.
Нашият клуб е голям, обхваща всички региони на страната ни, както и са хората, които живеят в чужбина.
Може би някой се използва и има положителен / отрицателна обратна връзка.

гориво добавка. екология. бизнес. развод. Greenfoot глобален. измама. двигател

Pash, погледнете рулира форуми, те често критикува тези "супер подобрители" или да изпратите писмо до редактора, вижте отговора. Аз съм подобно нещо никога не е вярвал и вярвам vryat, направи на глупак нашия брат, плячкосват рана. И това е добре, ако това е просто безобиден боклук, и все пак резултатът може да бъде катастрофален

Какво е FFI мнения

-PaNik_TS-
И защо да обезкуражи ??
Тя протича въз основа на други понятия от вас.
Вие се отклоняват от техническия подход.
И това е от собствения си психологически.
Какъв тип Herbalife.

Нашите бензиностанции също, където и да плюят навсякъде Евро 5 и рафинерии са били и си остават същите.

млади елени
Напълно съм съгласен с вас, че има опита на наводнения и Fenom ER, както и XADO клиентски коли, само в тяхно искане.
Гледах. че като да. резултат. обикновено по същество "0"

Аз специално не дават отрицателна обратна връзка, за да не се "ескалира" и пише най-тактичен.

Pash, погледнете рулира форуми

Тук бих искал да чуя много препоръки от тези, които са използвали лекарството в практиката.
Просто прочетете аргументите на тези, които са ангажирани в тяхното разпространение.
Сам не бих си позволила да запълни резервоара, но те най-вероятно няма да работи на фокус в резервоара се дължи на мембраната.

Моят отговор на Павел, той може да бъде по-интересно на някого.

Всъщност, повечето от добавките, които се продават в магазините, че имат нулеви резултати, когато се добавя към горивото, а понякога и резултатът е отрицателен и. Това е вярно. Ако имате достъп до информация на нивото на собственика на бензиностанция, и вие ще бъдете изненадани от това, което за зареждане с гориво на шофьорите, мислейки, че това е супер високо качество на гориво (дизел за лошо).

Повече подробности за принципа на катализатор горене действия могат да бъдат прочетени в статията

Между другото, някой в ​​бранша пише, че не са извършени никакви тестове. Точно обратното. Прекарвам много неофициални тестове и официално, както добре. Например, тестване е много известен в света на професионалния господин Лун
Да не говорим за факта, че в регистрацията по СИП трябва да представи ниво тест 1.
И все пак има и сертификати при получаване също трябва да бъдат включени в теста.

Какво е FFI мнения

Странно, но връзките на този форум да изчезнат

Тестване wicm_ru / oficialnye-раздразнителен-envirotabs
горене катализатори съгласно принципа на действие wicm_ru / Chto-govoryat-uchenye-о-katalizatorax-goreniya

Какво е FFI мнения

Четох, попаднах на линиите на metalosoderzhaschih добавки (катализатор на горенето) и, като резултат, ние лайна сте vtyuhivat. Metalosoderzhaschie добавки са забранени. След това е много за намаляване делириум налягане и т.н. Обсъдете това изобщо няма смисъл, тъй като той е написал тази глупост не разбира нищо в агрегата на електродвигателя.

С цел подобряване на изгарянето на гориво - достатъчно, за да излее МТБЕ, което е това, което производителите бензил. Повишава октановото число, увеличава пълнотата на изгаряне (не оцените и пълнотата на различни неща), като по този начин намаляване на емисиите.

Какво е FFI мнения

Защо се твърди, купуват чантата (I пое 1200r.) И да я изпробвате. 1 таблетка в резервоара и двамата сте на спортен автомобил, а силата и динамиката на настоящето. Колкото повече пътувам, толкова по-добре резултата, двигателят не знае, тя работи като часовник. Саше ще бъде достатъчно, за да се разтвори 1300l бензин. Вземете още не се появява фалшиво. Проверени.

Какво е FFI мнения


"Тук бих искал много да чуя препоръки от тези, които са използвали лекарството в практиката.
Просто прочетете аргументите на тези, които са ангажирани в тяхното разпространение.
Сам не бих си позволила да запълни резервоара, но те най-вероятно няма да работи на фокус в резервоара се дължи на мембраната.
Опоненти. Ay. "

p.lark
Награда за литература?

Какво е FFI мнения

Не, в областта на химията. В този момент за вас (на базата на вход) в 1973 година. Той е на официалните публични данни.
Но трябва да се провери все пак няма да е, нали? Мързелът. И защо? Тя е много по-лесно да се смее - и глупостта на Нобеловия комитет също. Те считат себе си, за да бъде най-образованите - и ние приемаме. Какво се опитвате да ни глупости vparivat.

Какво е FFI мнения

p.lark
премия помия е все още в литературата

Какво е FFI мнения

Уау. Това беше тази тема. Мислех, че "умира" за дълго време, и то в "боклуци" изхвърлен, но не. жив.

Ако имате достъп до информация на нивото на собственика на бензиностанция, и вие ще бъдете изненадани от това, което за зареждане с гориво на шофьорите, мислейки, че това е супер високо качество на гориво (дизел за лошо).


Да, горивото не сме толкова горещо, имам много приятели, познати и само на клиенти, които обслужват колите си към мен.
Направих заключения и те са, както следва.
1. Ако притежателят на повече от 90% от бензиностанциите произвежда в една от компаниите, които работят при 000 км 2. за свещи (визуална проверка) може да се съди като гориво.
Сега повечето от собствениците на марки podsazhivayut пълнене му от издаването на карти, допълнителни бонуси, отстъпки за редовни клиенти. Доверието е ясно видима и визуално добър бензин или не от държавата.
2. Обслужване на системата на храните и да се сложи просто измиване на инжектора може да се каже с увереност, толкова по-добре на собственика на свещи по време на инспекцията, колкото по-дълго го използва нормални съставки, толкова по-малко той има ефекта на промиване. Въпреки, че ефектът е все още там, дори и под формата на намалено потребление.


И знаеш ли защо.
В големите градове, почти никой от лошотия.
Faktorov..potomu съвкупност, че хората са технически компетентни за много повече да имат достъп до високоскоростен до интернет и като цяло е неограничен, че е възможно да се провери и сравни фактите без страх да лети много пари чрез изтеглянето на документите и гледане на видео. И на всички, обслужвани в дилърски услуги и спира тях е, че те просто не могат да бъдат отстранени от гаранцията. След разхожда из просторите на интернет, много хора смятат, че информацията, която им пречи да кандидатствате.
1. Няма никакви реални измервания на нормална позиция, и като следствие от факта, че тя наистина работи.
2. Не продължителност на изпитанието. където тя ще се проучват внимателно тези добавки влияят върху двигателя.
3. не е одобрение от autostructure на световните лидери.
4. Все още няма реални документи, потвърждаващи и обезпечаването на изключителни права за химичния състав.
Всички говорят за LEU-HAO направо глупост. Това, което е представено на повечето връзки не могат да издържат на критика а (любими връзки към тайна или разсекретени развитие на НАСА, но усмивката не е нищо повече).
5. И може би най-важното е, че тези таблетки са с цена от стотици пъти по-ниски, отколкото те да поиска.
За сравнение, за да бъде скара и да плащат това, което не е психично пари за нещо, което струва почти нищо.

Какво е FFI мнения

"Аз лично не са показали на лист хартия. - парче хартия не съществува" Познати психология.


Не само мен. Тя се показва на никого, защото показва нищо.
Не съществуват технически доказан факт, и плацебо ефекта. така че повече хора на хуманитарните и колкото по-далеч е от "онази", така че ефектът по-горе, не е разбиране на процесите, които протичат по време на работа на механизъм / устройството / единица, но "сляпа вяра" в лист хартия, прикрепен към "чудото на бурканите", особено ако те са на английски, немски, турски и т.н. език е най-дълбокото поклонението. И все пак тези "експерти" са много добри в "висят юфка на ушите" на най-доброто от техните човешки способности. Много добре и гладко доведе история за това, което те нямат представа, научих текста наизуст някои красиви фрази и ги поздрави, и разбере повече подробности свалят или объркан. това е мястото, където забавлението започва. Знаете ли му разкаже за Томас и той с вас за Eremu. Особено визуално изглежда лично, говоря така да се каже, когато такива "grAmateya" не е под ръка и в интернет, за да прочетете никъде и няма какво да се каже за противника. И тогава започва заяждането му обороти предложения. извинения. въведете аз не разбирам въпроса ви, и по този начин осъществява една глупост.
Ето защо един от вас ожесточение и така бързам да prideretsya Според не съвсем добре написани предложения.
Може, но им е не реабилитирани наблюдения противопостави нищо.
Не искат да признаят открито, че просто "свети", че се хвърлят парите си на вятъра, не е икономически изгодно, разходите не включват никакви икономии на разходи или дори леко повишение на мощността (аз няма да се твърди, че бустери повишаване на октановото число и поради това има увеличение). Но осъществяването на този празен "инсталация" рода си чрез плячката, тя е обзаведена стилно и компетентно да се изгради изречения и поставяне на препинателни знаци правилно, vtyuhivaya този боклук. Просто много по-лесно да се запълни максимално допустимия от производителя бензин, газ станция в дясно, не се запишете на рублата, два на литър. Ефектът няма да е по-малко или дори повече, отколкото от "хапчето" и няма риск от увреждане на щетите на двигателя и / или горивната система.
Можете да най-много се задавя и да се покаже какво не грамотни опоненти, но това няма да промени нищо.

PS. Мога да на същия участък от пътя, на една и съща кола да донесе до 30%, а дори и по-нисък разход на гориво, просто компетентно избиране режима на работа на двигателя е съвместим с "правилните" PPC предаванията и, разбира се, с опцията за скорост.
Така че не се движи в икономичен режим, а след това един буркан с залив "урина магаре" в резервоара може да докаже, като "урина" има благоприятен ефект върху потреблението.

PSS. Докато пишех "есе", опитвайки се да как да компетентно изразят своите мисли, да не доведе дразнене, и в продължение на една и не ви даде извинение за по-нататъшни quibbles, slanick даде референции за вас и всички онези, които желаят да използват "чудо poroshochki", за да да прочетете и помислете отново, че е необходимо да сте? И последиците от прилагането на този боклук.

фероценпаладиев
Чрез използване фероцен в свещи и в бутилки образувани червено замърсяване. Разбираемо е, че тя може да има ефект, различен от намаляване на живота на двигателя и свещите.
Всички тези добавки имат кратка продължителност и бързо се разпада. Това означава, че системата за гориво и двигателя се получават вредни вещества и съединения. Ще бъде важно да се знае, че с ниско качество бензин с други добавки, за разлика от качеството на фабриката провежда електричество.