Градински мебели от дърво с ръцете си всички етапи на строителството със стъпка по стъпка снимки

Дървени беседки с ръцете си
Донесе парцела до съвършенство: с още по плевене gryadochki граничат с луксозни легла, дърпа прохлада на изкуствено езеро, шумолене, sekretnichaya, дървета и усмихнати градински статуетки. Възхищавам този разкош може да бъде в продължение на дни, но за дълго време не прие под открито небе. Arbor ще помогне за разнообразяване на празника отдих и украсяват оригинална територия. От закупуването на готова конструкция възпре неоправдано високи цени, и беседка с ръцете си от дърво евтина цена и да реализира идеята си на идеалното място за почивка.Градински мебели от дърво: максимални ползи с минимални недостатъци

Сериозен недостатък в един от дървото - това не може да трае вечно. Но по същество в полза на използването на този материал ще бъдат много.

 • Естественост. Като се грижи за здравето, ние често се хареса на всички присъстващи, естествено. Wood диша и не съдържа вредни вещества.
 • Пълна хармония с околните храсти и дървета.
 • Ниски разходи.
 • Ниски изисквания към професионализма на капитана - това е лесно да се работи с дърво.
 • скорост Строителство - ако не го направите в пресекулки и професия да отделят цели дни, строителство расте пред очите ни.

Как да се подготвят за изграждането на

Трябва да сте наясно с това, което искате. Решете какво ще бъде беседка:

 • отворен или затворен;
 • страхотно за забавни или за почивка в малкия семеен кръг;
 • кръгла или квадратна - са най-често срещаните видове структура, можете да решите, от друга страна;
 • дърво, камък или тухла стълба.

Дървени беседки с ръцете си

Ако не искате окончателно да се заселят в структурата, побере елегантен външен беседка квадратни стълбове

Работата ще продължи като по часовник, ако решите да се предварително всичко, свързано с бъдещите строителни проблеми:

 • Можете ли изготвяне;
 • разчитам на разходите за материали и да ги закупите;
 • готвач инструменти за решаващ момент не изпрати домакинство и към съседите на тренировка или винтове;
 • изчисти част от растителност и отпадъци;
 • маркират територията;
 • Осигурете лесен достъп около съоръженията строи най-малко един човек;
 • srezhet горната част на много - под пода няма да се натрупват вода;
 • импрегнирани дървени части строителство разтвор антисептик или бариерата за влага.

Дървени беседки с ръцете си

Дървени елементи предварително лечение импрегниращи водоустойчиви

Дървени перголи с ръцете си: постепенното изграждане на всички правила

Създаване на солидна основа

Дълбочината на фондацията е в пряка зависимост от вида на почвата. Ако масата на водата е достатъчно ниска, за монтаж на опори 50 cm разрез в почвата и основата може да се излее твърдо вещество леене.

Dig ров, ако е необходимо, допълнително засили своите арматура: ъгли или пръти от метал. Сложи на дъното на шахтата може да бъде всичко: камъни, чакъл, натрошени тухли, останалата част от други строителни отпадъци. Наливане конструкция, гарантира, че получената повърхност са хоризонтални. В рамките на три дни след тази операция, трябва да са спокойни: този термин е предвидена за сушене на бетон.

тази фондация не се препоръчва за подводни източници, близки до земята и глинената земя - конструкцията да "плуват". В този случай е по-добре да се изгради беседка стълбовете.

Друга опасност от глина - неравномерното замръзване. За строителството няма да се деформират, увийте с пластмасова обвивка подкрепа.

Дървени беседки с ръцете си

На партерния почвата и близостта до източници на повърхностен монтаж подводен фондация кей

Действия по фондацията:

 1. Внимателно измерване на разстояние от територията, сложи колчета, дръпнете въжето.
 2. Изкопайте дупка, един е в изграждането на центъра, а другият в ъглите. Размери на вдлъбнатини съответстват на стълба на параметрите поддържа за 100x100 mm квадратен на достатъчно 150 mm.
 3. Дълготрайност и дълголетие на постовете ще дадат по-ниски за обработка на битум, катран или антисептици.
 4. Запълнете дупката с чакъл и трамбоване.
 5. Сложете полюсите вертикално, проверка на позицията на ниво.
 6. Напълнете дупките с бетон, варов разтвор.
 7. Отпуск за пълно изсъхване на два или три дни.


Следваща част от работата - обвързване. В пресечните точки на барове дърво е отстранена, части, свързани помежду си и се фиксират с винтове - по-добре е да използвате специален предназначена за дървени конструкции. Ако не искате да получите грозен криви къща, не забравяйте за лоялен помощник - ниво, проверете Равните височини, когато се определя на всеки ред.

Осъществяване на фондацията

Най-лесният начин за изграждане на дървени барове. Беседка от бар с ръцете си издигнат бързо. На първо място, в основата на вертикалните опори са монтирани, а след това по време на работа те постепенно подредени предмети, оптималният размер е 100x100.

Дървени беседки с ръцете си

Сексът е по-добре да се повиши малко, така че да не се мокри от дъжда, и е по-топло

Сграда структура на дъното

Павел може да се полага на нивото на земята, но това е по-добре да се вдигне, така че да не се мокри от дъжда, и е по-топло. В този случай, на базата организира чрез допълнителна замазка: драг между опорите и точките на противоположни страни на баровете център. Пол се строи, гъсто г. плосък борд. За повдигнати ниша водещ етап за изграждането им е хубаво нарязан материал. Ако не искате да се издигне сградата се използва като основния бетон или паве.

Ние повишаване на покрива

Двете възможни варианти на покрива: Гейбъл и бедра - подходящи за дървена конструкция. Основа ще създаде 4 греди. В първия случай те се свързват хоризонтален профил във формата на буквата "А", а вторият подплатени с ъглите добавите допълнителни подробности, простираща се от центровете на двете страни. Има и едностранчиви покриви - покриви, тяхната ерекция лесният.

Дървени беседки с ръцете си

Първоначалната украса на сгради става светло керемиден покрив

Събиране на основата на покрива е по-удобно на земята. От вътрешната страна на структурата не е особено красива, има желание и възможност - тапициране на тази част от дъга. Каква ще бъде на корицата - вие решавате. Имайте предвид, че ламарина ще звъни при душовете и обичайната шисти, когато ураганите разби един от друг. Съвременните материали - покривни каменни керемиди, плочки и други - по-лесно да стил, както и за избор на цвят е впечатляващо, но разходите им са по-високи.

Вътрешно обзавеждане: предаване фантазии

Ние мислим, че на стените

Солидна конструкция с прозорци и врати ще бъде прибежище в прохладните и дъждовни дни. Освен преобладаващите ветрове напусне глух. Слотовете в обвивките на устройството и добавям дограма чрез премахване на пяна.

Преценете колко време и пари сте готови да се посветят на обработката на стените, и да предприемат действия - за да изберете от:

 • obsheyte дървена дъска;
 • използвате циментова замазка;
 • закрепете листата на гипсокартона;
 • цвят;
 • поставяне на тапети.

Какво да правим със секс

Естествената дървесина етаж изглежда както физически, така и стилен. Покрийте го с лак и безопасно ходят боси.

Дървени беседки с ръцете си

А чудесно решение - да се дублира структурата на дъска дървен под в дизайна вътрешни стени и допълни беседка ракита градински мебели

За траен ламинат и балатум лесно да се грижи за. Ако сте отседнали в такова покритие, изработени от основния материал преди сухи частици паркет. Желателно е да се импрегнира капитала сушене лак.

Как да украсят тавана

Е, когато горната и долната част на мача на къща. Стена ламперия, което беше споменато по-горе, и дървено гребло пасва идеално в стил с естествен етаж. Ако имате умения в довършителни решения могат да бъдат измазани таван. За да ламинат и линолеум вземете в тонове панели от полистирол, те са бързи, за да инсталирате и не изискват големи разходи.

Дървени беседки с ръцете си

Не е необходимо да се спра на традиционните форми на

Стремете се само топли сухи дни, в противен случай усилията Ви се превръщат в пепел - довършителни пяна, да изчезне, а строителството ще се нуждае от ремонт.

Ток в беседката: безопасно и лесно

Прекарайте в изграждането на електрическа енергия и я obzhivete мигновено. Свежият въздух се стигне до главата "Нютоновите" идеи - свържете лаптопа и работата. Децата бързо се превръщат добре осветена беседка в любимата си игра.

Дървени беседки с ръцете си

Осветление в беседката ще го направи в любимо място за цялото семейство

Всички монтажните работи се извършва преди да завърши окабеляване: окабеляване монтаж ипотеки кабелни. Имайте предвид, че дървото е лесно и бързо да се отчупи. За електрически кабели, използвайте специалния gofroshlang, това ще осигури защита от пожар по време на пренапрежение и късо съединение.

Дървени беседки с ръцете си

Висококачествено осветление - залог за комфорт и безопасност

В края на строителните работи ще ви пита за нов прилив на себеизразяване. Дървени перголи - огромна възможност за по-нататъшно творчество. Растителни лозя следващия, поставени саксии за цветя, на път към хижа интересна песен. Хубави завеси, смешни фенерчета, играчки подчертават индивидуалността си и се превръщат сградата в извънредно, невероятно кътче от рая. Насладете се на Вашата почивка в уютна беседка!

Препоръчани статии