GLaDOS делта

задържано 107825 лотария
Следваща 13-та минута

Последните победители

Илона Chernikova
540 монети "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">

GLaDOS какво е
A N


540 "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
Талия
108000 опит "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
убождащо
945 монети "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
клозет
510 "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
Елена Gulyaev
93000 опит "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
Жана
2800 монета "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
Светлана
450 "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е
Анастасия
11500 опит "данни спусъка =" висене "данни разположение =" върха "данни HTML =" истинска "данни контейнер =" тяло ">
GLaDOS какво е

Къде абонатите? В смешно, интересен, атрактивен галактика, за да светове неизвестни, но тези галактики, които достигат възраст, опожаряването на миналия век от живота си - те са предназначени да останат в забвение.

Чувствам се като звезда в най-старата галактика, които са известни само на избраните, и техните знания ще умре с тях, и с мен.

Въпреки това, аз съм доволен от това бъдеще. D Когато се сетите за това е нещо, което така да кажа. Така че, аз не живее скучен живот, как би могъл. И писане не са толкова скучни постове.

Заради една черна овца страдат стадото не е длъжен.

Вбесен пищи колеги за пациенти с бъбречни заболявания. Кой е виновен за това, че бъбреците й нарани, трябва само да включите климатика в офиса? И защо е така, защото на нея един, облечен с болни бъбреци тънки дънки, чрез които може ясно да се разпознават формата на панталоните, а останалите трябва да страдат от тежък въздух, главоболие и сълзене на очите, изпотяване и свързаните с това симптоми, предразполагащ да не работят?Седя си в офиса с други двама свои колеги. Много горещо от тичане на нагревателя, но никога не съм казал нито дума не за сметка на това, защото двама от колегите ми, който е най-удобно.

За съжаление, в друг офис на мненията на хора, за сметка на климатика счупи, а не за по-добро - в еднаква степен тези, които са запушен и болен от пациенти с бъбречни заболявания, а останалите се въздържаха от гласуване, защото те са нормални.

Въпреки че те не се извършват от гласовете, и наистина, защо се изкачи. -_-

Техният офис, техните правила.

И аз просто трябва да спи, така че да не заспива по време на работа от източници на топлина.

Мм стабилност. През последните няколко публикации 2 Laika, с изключение на определения. Има 3, еретик, пост-изгнаник изгаряне. Oo

Така че това е, което искам да кажа. О, да, аз исках да пиша за впечатленията си от раждане на кучето. Да, аз не знам защо изведнъж но. Като цяло, през последните две година, нещо като, аз не помня, Аз взех раждане в кучето си. Просто наистина, сам и без основни познания за акушерка. D Като цяло, нито страх, нито отвращение, че не са имали, въпреки специална радост да тече на кучето и да се опита да я успокои, аз не се чувствам. Тя бързаше из апартамента и се опита да се скрие от кучето, което наивно се опита да й помогне.

Първо кученце тя дори ражда под батерията, а аз дори не осъзнават какво се случва. Кучето близна кученцето внимателно, докато кучето се крие в килера, да хапе, когато се опитах да вземе кученцето и го сложи в подготвената кошницата. Кучето скоро ме и трябваше да пострада в заключен шкаф.

Родих го доста бързо, въпреки че последният не се оказа много - имах най-много, за да го освободи от plenochki, че той се задави, защото кучето изглеждаше много уморен и едва го облиза. За щастие, пъпната връв е otgryzla всички. В по-късни времена това, за съжаление, не е - майка ми беше внимателно отрязани и да даде на кучето да оближе. Един формира gryzhka, но ние го взе на ветеринар и лесно отстранени. Малко разстояние, тя не го направи, защото тя има лоши зъби - тя е живял с нея развъдчик, и аз се съмнявам, че това е важно за здравето си.

Последният път, когато след раждането тя се влоши здравето, тя беше лошо, че е болна и не се яде нищо, така че колкото повече са решили да не се позволи на бременността и по време на топлинна покрит кучето, неговата клетката.

Като цяло, неконтролираното размножаване е лошо за здравето на майката, защото това е важно да се следи не само здравето си, но и за здравето на домашните любимци.

И аз не искам да се роди. _. Основно това, което аз се страхувам, че детето ще расте грозен, и това ще бъде трудно в живота си като мен.

Сега мисля за това как да намерите любимия си една и съща красива дама, както го е правил, а след това, правата на детето, за да вдигнат циганина в момента. х

Или отгледа дете от епруветка.

И аз се страхувам, че не мога да отгледа дете и не страдат от комплекси свободен човек, не мога да го вдигне и да го направи по-добър човек. Знаеш ли, днешните майки имат малко разбиране за това как да се справят с деца, но аз не разбирам, защото аз няма да ги съди.

Аз разбирам, че майка ми искаше да ме направи силен човек, като нея, но тя съсипа ми самочувствие, подкопава доверието на народа, заедно с папата, те направиха огромна работа над загрозявате психичното ми здраве - много ругатни, а дори и воюва. Да, майка ми е трудно, тя никога не е била жертвата и извършителят не е останал непокътнат.)

Сега си спомням с горчива усмивка, защото толкова много хора живеят, но аз мразя факта, че съм това, което е, когато може да нарасне много повече от добър човек. Аз съм много боли от факта, че майка ми прекара живота на децата и доверен на неподходящите хора, майка ми все още работи, защото това е необходимо, за да ми дадат, но това не е гаранция, че моите сестри и брат, и може би аз без да дава едно си в края на краищата.

Светът е прекалено жестоко за такива Kiselny дами като мен. Твърде уязвими и да живеем само за един ден, като пеперуда. И да умре лесно.

Може би един ден и аз samovypilyus когато вече не може да се запазя за себе си тази болка, но докато съм жив и абсорбират мръсотията по себе си, все по-тъжен човек.

За добри дела, в действителност, аз просто да започне да плаче, дори и ако аз ги виждам на екрана на телевизора, докато общественото гаврата е показано на екрана, побеждавайки в училище, убийство предизвиква същия ефект, но аз страдам по-малко, отколкото, когато виждам, че -Така добро.