Геврекчийница коса с ръцете си, онлайн списание за коса само коса

За това как да направите косата

Коя прическа правим днес? Този въпрос всеки ден сутрин, дадени от всеки собственик на дълга коса. Независимо от бъдещите събития на деня, всеки от жените, които се стремят да усъвършенстват изображението, мистериозен, стилни и привлича вниманието на противоположния пол.Днес има много прически, които можете да направите сами, но и за създаването на много от тях, трябва да имате достатъчно време и някои умения - факт, който често липсва в живота на всеки.

За решаването на подобен проблем може да бъде много прост, и това може да стане чрез специален поничка коса в магазина (с подходящ размер), или да го произвежда от отпадъчни материали. Такъв подход, много бързо ще създаде оригинален "кок" на косата пакет и необходимите адаптации.

Как да направите своя собствена бейгъл

Независимо от избраната прическа за да се създаде стилен лъч, е необходимо да използвате игли и кравайче. чрез което създава желаното количество, ако косата е със средна дължина и фиксиране.

Те могат да се използват ленти, щифтове, тънка силиконова гума и други орнаменти подходящо избран стил (грим, дрехи).

Разбира се поничка направена от пяна, можете да си купите в магазина, но много дами знаят, че това е абсолютно необходимо. Направи невероятно "кок" помощ обикновено топли терлици.

За да се получи необходимото устройство държи косата и да се създаде видимост обем чорап трябва да се намали в областта на пръстите и получената тръба плътно навити, огъване горната част навътре. С помощта на тези съвети, вие ще получите здраво кравайче, което е идеално за създаване на желаната прическа.

За това как да направите косата
Разбира се, производството на поничка коса изглежда елементарно, но дори и тук има някои нюанси:

 • избират чорапи трябва да се предпочитат продукти, направени от изкуствени материали;
 • се препоръчва да изберете цвят, който не контрастира с нюанс на косата.
 • по-малко от косата, толкова повече ще се нуждаете от устройство за обем и съответно, трябва да бъде по-плътен материал, от който е направен.

В допълнение към най-простия начин да се създадат необходимите инструменти за красива "кок", който се нуждае от чорап, някои дами също използват поничка на тъкан. Това е известно като начин за създаване на поничка коса самоделно.

 1. Използвайте стария шал (чифтосване машина), от която лентата се нарязва, приблизително 15 cm. След това дължината се определя от размера на поничка бъдеще и може да бъде избран в зависимост от желания размер на "кок".
 2. Получената мрежата трябва да бъдат сгънати на две и шият, което ставата.
 3. Тръби, което се случва в края, плътно ролката. За да увеличи живота на продукта, свободния край се препоръчва за лечение или подгъва.

Възможности за прически с кравайче

Смята се, че гредата да е универсална прическа, че всички в лице. Подобно изявление може да се нарече така, с някои резерви: • С избора на формата и височината, салони, експертите препоръчват, на първо място, да вземат под внимание на формата на лицето.
 • Открит лъч и произволна височина подходяща само за правилния овал.
 • Когато триъгълно лице. по-добре да се направи прическа с бретон. и най-широк skulahispolzovat дълги вертикали (дълги обеци, дрехи с подове и др.).
 • Растеж също не е без значение. Смята се, че дългите светлини е по-подходящи ниски момичета. но ако природата не бе измамен ръст - трябва да бъде избран по-малко опции обемни прически.

За това как да направите косата
Ние предлагаме едни от най-простите начини за няколко минути, за да се създаде стилен и модерен прическа, като се използват поничка:

 • С наклонена (втори вариант). Тя може да бъде чудесна възможност за разходка за тези, които предпочитат градския стил. Внимателно среса, разделете раздялата им. Curl левия uhoa плитка "връхче" толкова дълго, колкото лявата страна няма да сложи край на спирала и осигуряване на плитка. В дясната част на раздялата на косата трябва да бъде вързана (височина, можете да изберете свой собствен) и изтеглете през поничка. снопове резултат обтичане и което е последвано добре легло плитка. Косата невидим.
 • С плитки. Внимателно срешете, опитвайки се да се постигне оптимална плавност. Съберете опашката, като се използва широк гумена лента. Поставете кравайче до венеца. Разделете събира лъч на кичури, равномерно да ги разпределят така, че косата скрито устройство за обем. Определи получената силиконов каучук. Придържайки се миряни нишки в плитка всеки сплетен обвивка и получената лъч крие своята база. Останалите краища могат да бъдат монтирани невидими. Прическа е готова.
 • Ретро-лъч за специални поводи. Тайната за създаване на прическа е да се направи един много голям куп идеално гладка коса. Измива и изсушава косата, е необходимо да се оправям utjuzhkom. На следващо място, трябва да се съберат коса във висока конска опашка, а след това да го отстраните гумичка. Следващите стъпки са идентични с първото изпълнение, с единствената разлика, че в този случай, в резултат на светлина трябва да увийте широка сатенена лента, която трябва да бъде сигурно невидим.

За това как да направите косата
Следвайте прости варианти на поничката за прически коса с ръцете си, можете да постигнете невероятни резултати. Предимството на това разположение е фактът, че гредите могат да бъдат много разнообразни, от идеално гладка, за да обсъдят небрежност украсени шноли, цветни панделки и дори шалове. Създаване на прическа може да бъде доста ограничаване на въображение.

Луната в знака на Дева

Луна в Дева. Подходящ момент, има положително влияние върху състоянието и външния вид на косата. Те са по-бързо да въведете дълго. Всеки спретнато подредена коса запазва формата си за дълго време. Също така го поддържа добре свършена през този период Перм.

Това могат да бъдат боядисани и тонирани цвят на косата не ще престане да бъде измит. Успешно ще се случи и с прическа. Тя продължава за по-дълъг период от време. Къдриците са послушни и красива лъжа.

Добра помощ грижовна masochki. Косата придобива енергия и да стане блестяща, спечели жизненост, по-малко бита и счупен. Грижа за сега е изключително важно за подобряване на структурата, бърз растеж на, укрепване на корените и да се намали загубата.

Ако фазата на "Нарастващ Moon" Иди нарязани си косата, косата ще започне да расте значително по-бързо, стават по-малко чуплива, и корените им са по-силни, да се намали загубата им.

Подстригване днес се препоръчва за тези, които искат да подобрят финансовото състояние. Както ще привлече потока на енергия, които допринасят за успешното провеждане на бизнес и финансова благополучие. Да подстрижете косата започне да расте по-бързо.

Оцветяването се извършва най-добре с помощта на нежни, съдържащ естествени компоненти средства. Съчетано с прическа, която ще ви помогне да печелят на успех и признание по време на работа. Опитайте се да бъдете по-близо до природата, естествено и нормално. Избягвайте крайностите в създаването на нова прическа.

До сега най-накрая възстановен, готов да получава енергийния поток от пространството и дейност. Енергията някога ще прелее от вътрешната страна. Ще бъде любопитството, необходимостта от свежи светли емоции и впечатления.

Ако кичури коса пенирани толкова пъти, колкото момента, в който възраст, това ще ви помогне да се отървете от негативност и привличане на положителна енергия.

Ден от седмицата: вторник

Ден от седмицата - вторник, ще донесе стабилност. Да не се допуска появата на изненади, ще предпази от лоши новини и неприятни събития. На този ден, можете да разчитате на помощ отвън.