гел за нокти разширения на форми - мнения как да го използват

Дългите нокти могат да бъдат мечта за някои момичета. В края на краищата, не всеки може да расте на нокътната плочка до желаната дължина. След това се притекат на помощ на модерни технологии. Ноктите на форми гел могат да бъдат с всякаква дължина, с различна конструкция е възможно, например, украсена с кристали, Bulonki, модели на приложение.Гел ноктите изглеждат естествени и красиви, резултатът се съхранява в продължение на 2-3 седмици, след това те постепенно ще расте заедно с нокътната плочка, така че имате нужда от корекция.

нокти разширения ноктите форма

На българския пазар, можете да закупите продукти на всички световни производители. Теловете са представени като еднофазни и двуфазен, трифазен.

Бдителност трябва да се вземат, за да неназован или непознати продукти от китайски производители, които обикновено не се различават с високо качество. Въпреки, че има и изключения.

Да се ​​изгради лак използва прозрачни гелове и естествен нюанс. Също така се продават цвят означава за френски маникюр.

нокти разширения ноктите форма

Как се работи с гела на формуляри

процедура сграда е съвсем проста, така че опитът дори начинаещите майстори се натрупват бързо. Някой се справя с него, дори и на собствените си у дома, без да минава през курсовете. След ще бъдат подготвени всички необходими инструменти и материали, можете да започнете.

специални материали са необходими за изграждане на гела.

 1. Първото нещо, което ще трябва да закупите този формуляр. Те могат да бъдат хартия за еднократна употреба и многократна употреба тефлон. Тефлонови форми са тел рамка и стандартни размери, те могат да се използват многократно. Можете да намерите в продажба прозрачни форми, които по-добре предава ултравиолетови лъчи. Купуването на материал е неизвестен производител, Опитайте се да се започне с няколко парчета, за да като лепило повърхност, тъй като формата е да се запази вашите нокти по време на работа.
 2. Нокти кърпички - използвани като алтернатива на памучни тампони. Кърпа без материал лесно премахва остатъци от лак, прилагани към различни нокти работа.
 3. Не може да се направи без четки. Те се нуждаят от няколко, тесен и широк. При работа желания размер се избира въз основа на ширината на нокътното легло. В магазина, когато купуват четки специално внимание на твърдостта на купчината и се стегна до основата на космите.
 4. Киселинен без грунд - е задължително при работа с гела. Ако плочата е е необходимо маслен или мокро праймер киселина. Препоръчително е да се използва грунд гел и един производител.
 5. За трифазна система - база и отгоре.
 6. Веднага гел - всеки майстор производител избира емпирично. С течение на времето, има разбиране на материала, от който е по-удобно да се работи.
 7. Също така се нуждаят от светлина, за да изсъхне на материала. Гел нокти моделиране на форми е невъзможно без ултравиолетова лампа. Те се различават по параметри като капацитет и конфигурация. Колкото по-мощен лампата, гелът се втвърдява бързо. Лампите, използвани в салоните са с капацитет от 36 вата - това е най-добрите звукозаписни и вътрешни устройства.
 8. Грижа за ръце и блокове на ноктите - това е по-добре да се купи наведнъж настроен на трион различни степени на твърдост. Безплатна ръб видях кръг абразивни инструменти, полиране единици премахват естествения блясък. Степента на абразивност, наречена gritnostyu и точка за всеки инструмент. Колкото по-висока е цифрата, толкова по-мек пилата.
 9. Orange пръчици - удобен инструмент за еднократно да дръпне ципа.
 10. Инструмент за премахване на лепило sloya- klinser - задължително след полимеризация гел.
 11. Освен това, трябва да се купуват антисептик за почистване на ръка, по-чисти четки, кутикула масло.


нокти разширения ноктите форма
Какъв е процесът за изграждане на форми с гел

Стъпка по стъпка инструкции за нокти гел върху формите:

 1. Първи етап. Подарете на ръцете с антисептичен, и преминете към обработката на невен. За се нарязва това излишната дължина, е необходимо да се отстрани вътрешната облицовка (или промяна) и птеригиум. Bafom сега се проведе от невен, премахване на блясък проницателен премахване на прах и обезмаслени плоча.
 2. Вторият етап. Прилагане киселина без праймер. Има въздушно сушене праймери за една минута и сушене в лампа - две минути. Леко извита форма - шаблон заместител на нокът, закотвяне щифтовете с пръст и в долната част на нокътя. Формулярът трябва да бъде пряко продължение на плочата и задръжте, без пропуски.
 3. Третата стъпка. Вземете моделиране гел на първия слой с изключение на капака ги нокти разпространение фондация - нокти форма бъдеще. Този слой трябва да бъде изсушен в UV. След внимателно извадете основата на лампата. (Някои строителни системи използват специална база данни - това тънко нанася на нокътя и се изпращат да съхнат на лампата в продължение на две минути в тази система форми не са отстранени от гвоздея -nogot ще лайн форма моделиране гел ..)
 4. Четвъртият етап. Да вземем например един цвят капацитет. Поставете четката за гел - като се започне от центъра, ще надолу движение зигзагообразна, просто да забави гела към епидермиса, като намалява до нула в кожата и на страничните опори. Работа чрез зоната на стрес и да представи на ноктите в сушилнята за няколко минути.
 5. Петият етап. Първи zapilivanija и да се даде ясен форма невен. Astute премахване на прах, избършете плата в klinsere. Сега можете да приложите топ лак и извършва окончателно сушене - три минути.

нокти разширения ноктите форма

нокти разширения ноктите форма

Доста популярен се начислява френска, когато ръбът на невен украса с бял или оцветен гел и основата е в естествен цвят. Френски маникюр изглежда стилно, подходящо и в ежедневието, и на празника, и по-малко забележими, когато повторното израстване на ноктите.

Преди да вземе решение за нокти гел върху формите. трябва да се гарантира, че противопоказания за процедурата не се отнасят за вас. Гел материали трябва да избягват тези, които вземат антибиотици и до алергични реакции.

Когато се работи с почистване на жилища трябва да носят защитни ръкавици. Ако повредата на нокътя е необходимо възможно най-скоро да се направи корекция за премахване на залата. Като цяло, корекцията се изисква на всеки две до три седмици до ноктите изглеждат спретнати и красиви.

Какво е форми на корекционните гел за нокти

нокти разширения ноктите форма

За да се върнете regrown ноктите привлекателен външен вид, както и за възстановяване на формата, прибягват до процедурата за корекция.

Това включва премахване на отряди и zapilivanija горния слой с трион пила за нокти, както и прилагането на нов слой.

 1. Магистър започва с обработката на ръка антисептично,
 2. Тогава изтрива лаково покритие.
 3. Повечето от времето, необходимо за рязане на стария гел слой. Има важно професионализъм и съветника точност, която не вреди на кожата и природен покритие, за да се избегне появата на въздушни мехурчета под новия слой.
 4. След отстраняване на прилаганите гел остатъци прясно слой, образуван огъване и regrown покритие нокът на порциите и полимеризирани под лампата видя кръг за придаване на желаната форма. Усъвършенстването на процеса на покриване горния край или покрити дизайн.

нокти разширения ноктите форма