Гараж бизнес Топ 10 идеи

Какво може да се направи в гаража

Един от най-простите и достъпни места за развитието на малкия бизнес и гараж. Може би това е непотърсени бихте структурира източник на добри доходи. Първоначално гараж бизнес може да бъде начин за печалба, а след това на основната дейност. Представяме нашите десет най-обещаващите начини да станат по-богати.Изготвяне на декоративни скулптури

Гараж бизнес може да се основава на производството на градински статуи от мазилка или бетон. Вие ще трябва да се научат как да се подготвят качествено решение и придобиват различни форми за леене - дърво, картон, метал, или полиуретанова пяна.

В същото време тя изисква минимум на разходите за оборудване. Дори ако на първоначалния капитал на само няколко хиляди долара, безопасно да започне да се изгради бизнес в гараж. производствени идеи декоративни изделия могат да бъдат изпълнени дори и в една стая с малка площ.

Леене на метални изделия

Сред възможно гама от продукти може да бъде дръжките на вратите, войници, тежести за риболовно оборудване и така нататък. Н. За да работите тя се нуждае от малка електрическа топене. Тя може да бъде как да се направи и купи. Важно е също така наличието на качествени форми на крайни продукти, не е задоволително по отношение на качеството. Освен това, производството стайна трябва да се свърже към трифазна електрическа верига.

Работа с пяна

Като се има предвид откупуване бизнес идеи в гаража, да не говорим за художествено рязане на пяна. Най-добре е да се работи директно с клиенти, като им предоставя продукти по поръчка. Единственият недостатък на този вид дейност е, че трябва да купуват скъпо оборудване за производство на декоративни елементи в гаража.

Положителен момент: по-голямата част от инсталации за производство на пяна, рязане материал не са ангажирани. Големите фирми предпочитат да се направи обем. Има възможности и за да се организира един успешен малък бизнес. Идеи могат да бъдат изпълнени във всеки гараж - от римски колони с фигурни модели от пяна.

стъклен глазура

Бизнес идеи в гаража включват рисуване върху стъкло с помощта на пясъкоструене или специален рогозки паста. Творчеството в това отношение няма да е необходимо: на стъкло наслагват шаблон, и тя образува желания шаблон.

Както можете да видите, оборудване за производство на гаража в този случай не може да се нарече трудно. Като за начало не е нужно хиляди долари. В зависимост от наличието на средства могат да бъдат закупени за пясъкоструй. Той ще струва 120-150000. Разтрийте. Що се отнася до спагетите, са разходите ще са значително по-ниски: Party материал ще струва не повече от пет хиляди рубли.

Какво може да се направи в гаража

В гаража можете да измиете автомобила. ще трябва да се реши много въпроси за откриването на такава процедура. С правилната комбинация от оборудване и бизнес служители ще бъде печеливша. Брой на автомивките се разраства бързо, но това не означава, че малките предприятия нямат място в тази област.

Напротив, много шофьори с враждебност помнят огромните опашки най-големите сайтове. Този факт обяснява търсенето на автомивка услуги, намиращи се в жилищни райони. В допълнение, клиентът може да бъде предложена за изчистване на вътрешните работи, на таблото за нокти, измиване на двигателя, и така нататък. Н.Основното е изборът на подходящо оборудване. Необходимо е да се определи групата на устройства. Така че, има оборудване за домашно и професионално. Последното е в състояние да изпълнява функциите си до осем часа на ден, но да се работи с тях, имат нужда специално обучени хора, и това струва скъпо.

Чрез избора на доставчика се препоръчва и за лечение на отговорно. Най-добре е да не се отдели средства и да разпореди на оборудването от упълномощен представител на производителя. Опитни специалисти компетентно да Ви посъветват и да ви помогне да изберете най-подходящия инструмент. Освен това, винаги можете да разчитате на гаранция за качествено оборудване и обслужване.

Ремонт на моторни превозни средства

Помислете как да се отвори автоматично ремонт гараж. Първото нещо, което трябва да реши за кои услуги ще осигури. Така че, можете да направите ремонт на тялото, двигател, гуми, настроите алармата, ключалката вграждане, тонирани стъкла, променете огледалата, броните и така нататък. Г. Важно е да се вземат под внимание на своите възможности и размери на помещението. Не се стреми да покрива цялата гама от услуги наведнъж, започнете малък. Това ще помогне да се избегнат големи инвестиции, а оттам и по-голям риск.

Какво може да се направи в гаража

Като вашия бизнес да закупите подходящо оборудване и да разшири списъка с услуги. Така например, за ремонт на окачване и трансмисия изисква стандартен набор от инструменти. Най-разнообразни дейности включват боядисване и ремонт на тялото, тъй като работата е доста подходящ за едно и също оборудване и скъпи коли, а за опитни местни автомобили. Този факт ни позволява да разчитате на най-широк кръг клиенти.

Производство на мебели

Много гаражи са оборудвани с голямо разнообразие от монтажен цех мебели. За откриването на бизнеса в тази област не е необходимо да се преодолеят много трудности. Това е печеливш бизнес в гаража. мебели идеи ще могат да бъдат приложени без скъпо оборудване: необходимите компоненти могат да бъдат поръчани от големите производители. Всичко, което може да направите, е да се организира монтажа на висококачествени продукти.

С течение на времето, можете да разширите бизнеса и да произвеждат всички елементи на мебели себе си (като опция - по поръчка дизайн). Вие ще трябва да си купите специална машина и да се учат да работят по него.

Създаване на рамки за оранжерии

В тази област, има жестока конкуренция. Успехът ще помогне на интересни идеи и новаторски решения. Например, рамката може да бъде, за да се опита да направи особено силно най-ниска цена. В този случай, стоката ще бъде по-високо търсене. Необходимият минимум от инструменти: фрезоване и валци, български, заваръчни машини. Някои майстори успяват без подвижен и заваряване, лепене на метални рамки с винтове.

Организация на мястото на продажба

За откриването на магазина ще трябва да се направи място Козметичен ремонт, за да задържа вода. Ако мястото на гаража ви позволява да го приведе към съобщението, продължете! При избора на място, помислете за дейността на конкуренти.

Загуба на време и пари, ще бъде откриването на четвъртата поредна хляб сергия в жилищен район. Вашият гараж може да се трансформира в магазин за битова химия, козметика, авточасти, бутилирана вода, храна.

Какво може да се направи в гаража

Дори и на етапа, е необходимо да се съглася с всички SES планиране, за да се запознаят с правилата за определяне на санитарно групирането на търговските предприятия.

Производство на окото мрежа,

Най-популярните такива продукти да станат по-топлите месеци. По този начин, на окото на компенсиране на дърветата се използва за покриване, като обхваща територия, тя също така действа като база за бараките на покрива. Това е доста добър, и най-важното - не изисква специални разходи на бизнеса в гаража.

Идеи производство-телена ограда не включва закупуване на скъпо оборудване. е необходимо само една машина за развитието на случая. Standard полуавтоматична версия ще струва не повече от четиридесет хиляди. За автоматична машина ще трябва да плати около двеста хиляди.

Цена на едро на компенсиране на окото - сто рубли на квадратен метър. В този сценарий, разходите за закупуване на машината ще се изплати бързо.

заключение

Гаражът може да бъде празно или да донесе реални доходи. Коя опция да изберете зависи от вас. По принцип не е толкова трудно за стартиране на бизнес в гараж. Разбира се, всичко зависи от конкретната посока. Въпреки това, ако правиш нещата, които обичате, успехът не е дълго да чакат!