Furminators за кучета и котки, това е, как да се избират, снимки и видео

Много от собствениците са имали на практика, че такива Furminators котка оценявам това устройство. Външният вид на апартамент вкъщи пухкав почти винаги в сянката на борбата с коса, която започва да пада навсякъде, понякога причинява алергични реакции. Се справят с проблема не помага всяка прахосмукачка, или разнообразие от гребени и четки. Тя носи много проблеми, които са извън палто и самото животно. При поглъщане може да предизвика повръщане, или да доведе до запушване на червата. Използването Furminators спасява котка от такива проблеми, което значително улеснява процеса на сресване на собственика.Furminators за котки - то

Професионален инструмент за оформяне на вече познати на много любители на котки. Простият дизайн го прави лесен за да го използвате у дома. Външно наподобяващи малка метална рейк на удобна ръкохватка, устройството работи на принципа на тримера. При прилагането на заточени зъби повиши грунд без да го отрежете. Чрез подходящо разстояние между зъбите, основната косата остава непокътнат. В този случай, мастна смазващо се разпределя равномерно, придава на косата красив блясък.

При използване на устройството до три пъти в седмицата, можете да премахнете 90% от всички мъртви косми. Придобиване на по-голяма популярност, Furminators за кучета и котки има само положителни отзиви сред собствениците на домашни любимци пух. Всички казват, че животните започнали да изглежда много по-добре поддържан, и вълна в къщата е почти изчезнал.

Furminators за котки: отзиви

Ние проведохме собствено проучване и получи отговори за Furminators за котки от реални потребители, които използват тези продукти:

За съжаление, ние имаме тази "магия гребен" не помогна. Вероятно, това не е предназначена за сресване вълна неизменно мъх британската котка. Ние гребен, разбира се, но това трябва да се направи много често.

 1. Степан, на 28 години, Калининград.

Моята котка от първата минута се неприязън към това устройство. Едва ли прави самия гребен на 5 минути, а след това започва да се почеше и да се преодолее. Аз я държи здраво, докато съпругата му се опитва да разресване. Обикновено се срешете подкосъм ръкавицата с гумени бутони, се оказва доста добра, но все пак Furminators работи по-добре почистени чрез премахване на падналите косми.

Ние проведохме изследвания и е установено, че като цяло, хората, които са закупили Furminators за котки оставят положителни отзиви. Подобна тенденция се наблюдава и в други тематични zooportalah. Какво мога да кажа - може би това не е 100% гаранция за качеството, но мисля за Furminators на придобиване за линеене котка вече е възможно.

Как да изберем Furminators

Правилният избор на устройство зависи от качеството на сресване на вълна, както и благосъстоянието на домашния любимец по време на процедурата. Има много видове Furminators постоянно излизат с нови модели. Най-новата от тях все още може да се види само на снимка. Преди да изберете Furminators за кучета и котки, трябва да се обърне внимание на размера на домашния любимец и дължината на козината. За животни с дълга коса придобива инструменти със съответните зъби, които могат лесно да проникнат в косъма. Преместването в посока на растежа на косата гребен не ги тегли.

Друг параметър, изискващи внимание при избора на инструмента - ширината на билото. За котенца и котки достатъчно малка ширина гребен е 3.3 см. Животните, чието тегло не превишава 6 кг изисква гребен ширина 4.5-7.0 см. За особено големи екзотични видове като Мейн Куун придобие Furminators гребен с ширина 10 см.

Furminators за мнения котки

В допълнение, всички устройства са разделени на два вида - лукс и класически. Те се характеризират с материала на образуваната дръжката и неговата степен на ергономичност. Така че, в класически тип Furminators вълна трябва да се почисти с гребен ръка. Луксозните уреди се извършва чрез натискане на специален бутон FURejector, че е по-удобно.

Ползи Furminators

В сравнение с конвенционалните гребени достойнство Furminators очевидно:

 • Премахнато 90% от мъртвите косми.
 • Специален дизайн зъби охрана косата не е повреден по време на разресването. След процедурата не е образуване на рогозки в животни с дълга и тънка вата.
 • Кожен време Combing наситен с кислород, подобрява състоянието на епидермиса.
 • Това повишава активността на мастните жлези. мастен слой го предпазва от външни негативни въздействия са разпределени на вълната.
 • Процедура с помощта Furminators напълно безболезнена и се възприема от спокойствието на домашен любимец.

Furminators за мнения котки

Инструментът е удобен и лесен за използване. Това не изисква да притежават специални умения. Процедурата се извършва лесно у дома, дори и за начинаещи собственици на котки. Дръжка може да бъде всеки, който иска да види своя домашен любимец добре поддържан и красиво.Как да използвате Furminators

Преди да започнете да използвате инструмента, трябва да прочетете инструкциите. Има общи правила за това как правилно да използват Furminators:

Въпреки гребена на процедура за домашни любимци, използвайки Furminators може да се извърши по всяко време, експертите препоръчват правят това по време на сънна животно. Обикновено това се случва в началото на пролетта и края на лятото. Combing отнема минимум 2 пъти седмично. В други случаи, процедурата се прави веднъж месечно. За късите коси породи достатъчно 5-7 пъти годишно. Срешете котката се препоръчва в горещото време. Премахване на вълната излишък ще облекчи състоянието й, което помага за прехвърляне на топлина.

Furminators който е противопоказан

Има породи котки, за които няма смисъл да се купуват на оригиналния инструмент. Те включват:

Както и някои други. Тези котки не трябва непременно да е плешив. За много от тях са просто се характеризира с липса на подкосъм. Ето защо, сресана нормалното им четка.

Furminators не могат да бъдат използвани, ако животното е повреден или вродени заболявания на кожата.

Популярните модели

За домашна употреба, подходящи устройства са лесни и икономични. Най-популярните сред тези модели са продукт на FURminator на компанията. Повечето коментари посочват факта, че косата след сресване го Furminators става много по-добре поддържан. Все още няма негативни последици за домашния любимец, дори и с постоянна употреба на инструмента. Това подобрява кръвообращението и вълната стане здрав, лъскав вид. Особено незаменим инструмент за персийски котки.

Furminators германски производител ТРИКСИ също заслужават висока положителна оценка. Предложените модели са предназначени за различни нива на подкосъм. Има възможност да се справят с коса с всякаква дължина. сресване процес с Furminators ТРИКСИ достатъчно проста, не изисква много усилия. Работната част на инструмента е направен от висока якост от неръждаема стомана. Пластмасови дръжка допълнително снабдена с гумена захващане. Зъбите имат специална структура, благодарение на които може да бъде отстранен само напълно мъртъв подкосъм.

Furminators за мнения котки

Много положителни отзиви има производство Furminators HelloPet Тайван, Около 65 зъби отличават този модерен инструмент за сресване домашни любимци. С него се отървете от излишните косми може да бъде лесно и бързо. Предлага се като права гребен и извита, предназначени за внимателно боравене на отделните секции.

I.P.T.S. - една от най--купуваните марки. Ниска цена Furminators котка в съчетание с отлично средство в състояние на високо качество гребен вълна. Устройството е предназначено предимно за представители на британски и шотландски породата. За разлика от по-скъпите модели, той има един недостатък - острието трябва да се сменя на всеки 2 години. Въпреки това, винаги е възможно за малка цена.

Необичайно стилен и колоритен са Furminators Foolee. Насладете се на удобно, извити тяло. Широка гама от цветове, Ви дава възможност да изберете инструмент на вкус. Обратна връзка от потребителите, най-добрият начин премахва подкосъм - до 95%.

Най-добрите Furminators за котки

Въз основа на прегледа, и търсенето на уникалния апарат в магазините, ние сме подготвили преглед на най-добрите модели Furminators за котки, за да ви помогне да направите правилния избор.

 1. Furminator къса коса Small Cat предназначен за оформяне на малък размер коси котки. Този модел е лесен за използване от страна на собственика, например, абисинска котка. Острието на този инструмент е равна на ширината на 4 см, и следователно е в състояние да проникнат дълбоко в косъма и се изчисти излишно окосмяване, без да наранява или ранени кожата на животното в същото време.

Ако сте собственик на персийска котка или сибирска, а след това ще бъде за предпочитане пред друг модел - Long Small коса или дълга коса Large Cat. И двата вида са подобни, те се различават само по цвят и различни дължини edzhektorov гребен зъби.

 1. Furminators компания «Hello Pet» 42065M (Тайван), често предлагат онлайн магазини. Блейд ширина до 4.5 cm позволява най-добрият начин да се среши в котки средни породи. Устройството се е направен от пластмаса, а зъбите му в метал. Furminators лесни за използване от присъствието на ергономична дръжка снабдена с гумена повърхност и спират за палеца.
 2. Furminators компания I.P.T.S «Profur Medium». в околната среда "собственик на котка" е много популярна. Собствениците на котки отделят му отличителен лекота на употреба, ниска цена и възможност за смяна на ножа.

Това беше в началото на най-добрите собственици Furminators котка призната пух. Но това не значи, че трябва да се спре на определена марка. Изберете продукт, който отговаря на вашите критерии, тъй като по принцип всички Furminators добре да се справят с проблема с кожи от кучета и котки.

експлоатационен живот

Когато правилата за работа и нежни Furminators за лечение ще служат дълго. Всичко това ще изисква:

 • Избягвайте механични повреди на устройството, в което може да се счупи или огъне зъбци.
 • За да използвате инструмента, в съответствие с инструкциите. Бъдете сигурни, за да сте сигурни, че косата на животното беше чист и не е имало плетеници и възли.

Нито гребен не може да замести Furminators от сресване на качеството. При редовна употреба вид домашен любимец значително подобрена, което е особено важно за изложбата на животни.

кучета се качват, когато и в зависимост от случая
 • Furminators за мнения котки

  Furminators за мнения котки

  Защо кучетата се държим заедно по време на чифтосване
 • Furminators за мнения котки

  Що за куче е най-добре да се започне в апартамент или къща
 • Furminators за мнения котки

  Защо кучето вой: причини и какво да правя
 • Furminators за мнения котки

  Подкожните червеи кучета: симптоми и лечение
 • Furminators за мнения котки

  Ние коте тлеят очите: причини, какво да правя
 • Furminators за мнения котки

  Apokvel за кучета