Furminators за котки Отзиви от ветеринарен лекар, детски фауна

Furminators за мнения котки

Ето как ми коте играе с Furminators

Може би ще се използват за покритие и я къпане за това, но е възможно да се намали броят на къщата си и на вашите животни, за които има няколко начина.Започнете с правилното хранене, това е от голямо значение в нормалното преминаване палто с кожа работа и общото здравословно състояние на животното. Не е достатъчно просто да се добавят някои витамини, както мнозина го правят.

След това мисля, че няма да спори с мен, добре хранени животни и голяма част от проблемите с косата не може да се появи, или да се реши бързо. За да коригирате хранене, искам да кажа на тази група фактори включват нормалните параметри на микроклимата, където живее с животни, с други думи, температурата и влажността. Ако тя е прекалено горещо и сухо, на сънна се проведе не е необходимо.

До тази бележка - заболяване на кожата, те могат да бъдат причинени от паразити (бълхи, кърлежи, протозои), неправилно хранене отново, неправилна грижа. Например, вие често се мият котката ви или да използва за това не е правилният инструмент - шампоан, който причинява сухота и прекъсване на снабдяването с косата.

Частни проблеми имение на кожата, бих вземете възпаление на аналните жлези. Може би има някой се поколеба с тези аналните жлези, но те влияят в голяма степен работата на кожата и като следствие от размера на косъм в супата. Pure желязо редовно и ще забележите, че сменяне на перата е по-бързо, а вълната става по-дебел и придобива здравословен блясък.

Как може да намали размера на вълна?

За да обобщим малко, и да подчертае основните моменти можем да се отрази на размера на косата, която оставя животното в нашия дом.

1. Създаване на дясното грижи, тук имаме предвид храна, подходящи места за грижи, температура и влажност.

2. Ние лечение или профилактика на кожни заболявания.3. Редовно почистване на аналните жлези.

4. Механично премахване на космите от животното с помощта на инструментите: гребени, kaltunorezok, chesalok и Furminators за котки.

Най-накрая стигнахме до статиите Теми

Furimanator за котки преглед ветеринарен лекар. Приятели, аз ме, или по-скоро коте си Сам Furminators. Разбира се, не оригинално и тример компания Трикси, но ефективността на това е не по-лошо от оригинала.

Furminators за мнения котки

Ето един Furminators купих си Semychu

Преди да купите в сравнение няколко модела Furminators оригинални и уникални, добри приятели с животните имам много. Стига до заключението, че аналог, отколкото не по-лошо от оригинала, и е на стойност четири пъти по-малко.

Furminators използвани на котето няколко пъти, започнаха да се разресва за няколко минути. Важно е да не се плашат животното, така че да не се появи страх и отвращение към новия обект и на процедурата. По едно време аз бях в състояние да се разресва прилична купчина пух, но както можете да видите котето Аз нямам вълна.

Furminators за мнения котки

Пух с една операция за подстригване

Условия за ползване Furminators

Като всяко друго нещо, за Furminators на грижи към животните има свои собствени правила за прилагане, е добро, но можете да направите много вреди.

Първо. Да не се използва Furminators ако видите някакви признаци на кожни заболявания: оредяваща коса, пърхот, струпеи, петна друго, което алармирани. На първо място, да се установи причината, за да не се влошат нещата новата си с гребен.

На второ място. Няма нужда да се срешете мокра коса, така че да не вреди на косата и не вреди на животното.

На трето място. Честотата на употреба Furminators зависи от вида на вълна, колко добре развит подкосъм, сменяне на перата, което става сега, или не. Също така, не срешете котката ви често, ако участва в изложби, можете да развалят външния вид на животното.

Ползите от сресване

Редовната употреба Furminators за котки значително намалява количеството на косата в дома си и на животното, тя също е от полза за здравето на домашен любимец.

Котки чисто създават и постоянно се ближат, докато се грижат за голям брой косми в стомаха и червата, което води до проблеми.

Вълна заблудим в гъсти туфи, дразни лигавицата на стомаха - в края на краищата има честото повръщане. Ако една буца вълна отива по-далеч в червата, това може да се случи блокиране.

Както можете да си представите, с помощта на редовно сресване, те убие два заека с един камък: да направят живота ви по-удобно и да се грижи за здравето на вашата котка.

Като цяло съм доволен от покупката, и ви препоръчвам да използвате Furminators котка, вземете размера на инструмент в зависимост от породата и използване.

Не бъдете алчни, споделете тази статия с вашите приятели в социалната сфера, кликнете и вие ще бъдете щастливи!