Furminators за котки и кучета коментари

купи онлайн

Аз живея в страната на две от любимите ми, тази котка на персийската порода. Герб от тях са доста дебели, така че естествено постоянно дрехите на пода има много вълна. Разбира се премахне вълната от килима или дрехите е лесно.Наскоро чух, че има специално устройство като Furminators, която е предназначена за кучета и котки.
Furminators има няколко предимства, въпреки че доскоро не им вярвам особено.
Тя е лесна за използване, не е удобно да държите в ръка, те нарани животното е просто невъзможно.

Моите котки не обичат да се срешете, но това нещо срешете им парче от тортата. Основният резултат е, че още от първото нанасяне. Вълна е значително по-малко вата добре сресана. Аз препоръчвам на всички да си купите.

Беше ли ви полезна прегледа?

Вероятно всички любители на домашни любимци са срещнали проблем при своите домашни любимци започва да избледнява, и той ви дава много неудобства. Когато не може да седи на дивана, защото всичко е в косата или сложи палтото, защото тогава ще трябва да поеме химическото чистене. Аз съм с кучето ми за дълго време страдал, докато той е купил Furminators.
Нуждаете се от нещо в къщата:
-острие от неръждаема стомана, може да се измие и не се страхуват че porzhaveet
-разресва косата мъртъв, без да вредят на кожата на животното
-Тя разкрива заплетената коса, дори и в най-трудните места
-Това не е скъпо


Аз препоръчвам, по-добре е да прекарат няколко минути, когато се грижат за вашия домашен любимец, отколкото да избягат през апартамента на вълна. В готино нещо.

Беше ли ви полезна прегледа?

Коментари: 6, бързо. 4417

Проблеми с косата вече няма да се

  • Да не се купуват в магазина за домашни любимци

Дълго време исках да имам пухкава котка, най-накрая мечтата ми се сбъдна. И настани в къщата е истинска красота. Всичко би било добре, но само косата на пода в един месец започна да ме дразни, а съпругът е мърморейки. Харесва ми да се почисти и много често, но това не спаси положението. Тук идва да посети приятел, който също е любител на котките, така че тя ми казва, че не е инструмент, който да помогне за решаването на проблеми за коса.

Предимства на изобретението
  • на първо място, е да се отървете от косата на пода, и навсякъде
  • За разлика от специални гребени за домашни любимци, това нещо е на практика премахва всички мъртви подкосъм
  • равномерно разпределение на мастната тъкан, която влияе на растежа на нова коса
  • лекота на използване
  • Можете да изберете опциите за големи домашни любимци, както и за малки
И сега с вълна няма проблеми. Уау, какво мога да кажа.

Беше ли ви полезна прегледа?

Коментари: 0, бързо. 48

Необходимо е да се грижи

Той се справя добре с тази задача.

За тези, които не знаят какво Furminators и какво е то, не мога да кажа накратко. Тя е предназначена преди всичко за домашния любимец с кърпа без вълна (котка, куче). Дължината и гъстотата не е важно и не се отразява на качеството на работата. Приличат на малки гребло, с често определени зъби. С това и подлежи на срешете животно палто, с отколкото да не се оплита и извади кърпа. Когато сме имали куче, Сен Бернар се размножават да използвате елемента. На мен ми хареса много. В сравнение с други гребен, като четка, гребен е блокирало в косми от домашни любимци, и не влияе по никакъв болезнено усещане. Нашият любим куче винаги е доволен от процедурата.

Беше ли ви полезна прегледа?