Fenechek сплитане на ленти 2 и 3

Как да тъкат Baubles на касетите
Уийвинг дрънкулки - един от най-популярните класове на модерни момичета. Как да тъкат Baubles на касетите с ръка. Те тъкат на сатенени панделки на конец за зъби. Baubles наричан приятелство гривна. На свой ред, Fenichka има доста богата история. В него има няколко столетия.По-рано, когато се използва в тъкане панделки и конци в различни цветове. Най-често през втората половина на ХХ век, тя предпочита ярки цветове, защото тя привлича вниманието на хипитата на такива интересни неща. Като правило, хипи субкултура - любител на всичко светло.

Не обръщайте внимание на цвета на конеца дрънкулки те просто не могат. Обмен на гривни, които са изработени от памук, както и в дните на индианците, хипи символизира като братство. Особено популярни тогава имам друга и сватба Fennec любов. Те не се различават по модел и цвят с помощта на хипитата като сватбен пръстен.
Когато тъкане като Fennec човек поставя в целия то си душа. Тя е изработена специално за определен човек, като се има предвид неговата предпочитания, темперамент и характер. След като сте го представя като подарък, той остава при господаря си завинаги, като става част от неговата култура. Но има и "скитащи Fennec". Те вплетени особено да ги прехвърлят един на друг, от град на град. Такава верига от собственици се следи внимателно. Колкото по-далече Fennec предава от първия си господар, толкова по-гордостта покри.
Най-често Fennec на конци са членове на религиозни общности. Някой ги е звезда тъче и някой се допре до кръста.


Те са носени от много хора, независимо от пол и възраст. Те могат да бъдат използвани като определен символ, или само за декорация. Baubles, в зависимост от модела и цветовете могат да разкажат много за неговия собственик. Например, за музикалните му вкусове, а вероятно и за сексуалната си ориентация. Така че феновете на различни музикални стилове и групи са най-вече на гривни с инициалите на любимите си идоли. От друга страна, хората, които не крият ориентация, се открояват ярките символи. Ако те са две момчета, това е украса в черно и синьо, и ако двамата приятели - розов с бели елементи.