Фалшиви прозорец в интериора снимки и примери

Когато създавате интериора понякога трябва да се експериментира, човек поставя много усилия, за да жизненото пространство на ергономичен, красив и уютен. Повдигнат дизайн не е редки гости в съвременен интериор, с тяхна помощ можете не само да се създаде илюзията за повече пространство, но радикално да го промените, включете недостатъци в предимства, за да персонализирате помещението.Какво е фалшив прозорец

Повдигнат прозорец ще бъде истински акцент в интериора, това е интересен и уникален метод, който може да се оживи пространството и да го помоли специален тон! Никога ли не сте мечтали да трансформира една тъпа, прашен ъгъл или празна стена в нещо специално? - фалшиви прозорци, за да ви помогнат да запълни стаята си с нови цветове.

В някои случаи, създаване на сляпо прозорец?

Кой не иска да използва пространството, колкото е възможно функционално и ефективно? - За съжаление, модерен дизайн на апартамента често оставя много да се желае, това се случва и че полезен на пръв поглед, на мястото е празна заради неудобно разположението му. Ето някои примери:

  • Малки кейове. Ако в стаята две тесни прозорци, както и между тях един малък кей, че е малко вероятно в 20-30 см., Може да се тъпча полезна мебел. Най-често, прозорците са комбинирани, общата затваряне завеса, но е възможно да се направи по друг начин - да се организира фалшив прозорец, а дори и вземете пейзажа сами по себе си;
  • Неприятно бърлога и ниши. Изби, плитки ниши и ъгли в облика на стая в дълбок мрак и неудобно. За да направите пространството по-лек и по-отворена, можете да използвате прост метод - да направи фалшив прозорец. Ако желаете, може дори да се вгради фен - тогава прилика с настоящето ще бъде практически пълна;
  • Малка стая. Чрез използване на фалшив прозорец, можете дори да направите зониране, това трябва да се даде предимство на продукти огледало, оцветени или с дребен шрифт. Незаменим и картини, изобразяващи бъдещето - отдръпването в далечината на пътя, поразително природа и така нататък, те са визуално разширява пространството;
  • Липсата на светлина. Монтиране на декоративни елементи прозореца, можете да предоставите и допълнителен източник на светлина - осветление Вграденият перфектно осветяване тъмните ъгли и направи стаята усещане за комфорт.

Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

Форми и възможности на фалшива прозорци

Ние кажа веднага, подобни проекти са подходящи във всяка стая, така че може да се реализира дори и най-дръзките решения. Има следните варианти прозорец

Плосък прозорец тапицерия. Тя може да бъде сравнено с картината в рамката, първо изберете мястото на стената, което прави скица, изберете рамката. За рамката, можете да използвате дървени летви - тяхната oshkurivayut, боя или покриване на петна или лак, можете да използвате корнизи, дори старата дървена рамка на прозореца. След това изберете правилната картина - тя може да бъде снимка, живописта, рисунката. Ако желаете, импровизирана кутия може да бъде прикрепен към "прага" - домакинята ще бъде допълнително пространство за саксии за цветя, можете да украсите или дизайн тюл завеса. Наклони, разбира се, не работят, но цялостната картина изглежда толкова красив, реалистично.Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

Боядисани прозорец. Не е необходимо да се направи "живопис от неизвестен художник" на стената, можете да прикачите лист от шперплат или хартия за рисуване. Посрещнати ландшафтни теми, наскоро на мода урбанизация - различен панорама и небостъргачи зад прозореца също ще дойде по-удобно. Тези прозорци са необходими в области, където няма светлина, и те могат да бъдат поставени в тъмни ъгли и ниши.

Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

Прочетете също и за вътрешните прозорци в интериора на съвременния апартамент.

3D ефект. Би било странно да не се възползва от предимствата на цивилизацията и не украсяват своя прозорец стая в 3D. Триизмерно изображение, просто не може да спечели сърцата на гостите и вие в тази зала ще бъде лесно и удобно. Най-лесният начин да се "издигне" в стаята - това е тапети. Те са все по-малко възможно да се срещне върху обикновена хартия, най-често това е лъскава база, копринени тапети, имитации стенописи и стари картини и така нататък. Можете да намерите оптималното решение за всеки интериор, ако желаете. Бъдете сигурни, да се направи измервания - фалшива кутия трябва да бъдат разположени на нивото на очите или малко по-висока, и едва след това изберете модела и отпечатването ред в триизмерното изображение.

Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

SLR фалшив прозорец. Голяма опция, ако искате да разширите визуално стая или зониране. За производството на продукти, използвани огледални плочки или огледало, кутията се поставя върху плоска стена без корнизи. Можете да създадат рамка за огледало рамката: ако искате - дърворезба, както и - пластмаса, без излишни украшения. Допълнителни елементи като первази и тюл добре дошли. Изглежда добре така наречената решетка рамка и огледален образ на необичайна форма - извит, овални, и така нататък. Плътни завеси "огледало кутия" са противопоказани - те ще се скрие своята красота и пречи да изпълнява основната функция - да се разшири пространството.

Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

Повдигнати прозореца ниши. Много от апартаментите са с една ниша, ниша или просто безинтересна тъмна ниша, където домакините държат боклук. Фалшиви прозорец идеални за Вашия интериор, тя може да бъде огледало, оцветен или украсени fotoprint. Близо дълбоките ниши, можете да организирате уютни кътчета за сядане с дивани, малка ниша украсена с решетки и рамки, са поставени на перваза на прозореца цветя.

Какво е фалшив прозорец

Фалшиви прозорец на тавана. Интересни и иновативни решения, може да бъдат реализирани най-гладко и окачения таван. Вторият вариант изглежда по-благоприятно, защото илюзията, че сте под стъклен покрив. Първо инсталирали окачен таван с ниша, която е залепен и рисуване, а след това е рамкирана от прекрасен кадър. Най-популярните видове - звездното небе, облаци, пространство, клоните на дърветата, и така нататък.

Какво е фалшив прозорец

Какво е фалшив прозорец

Рисуване за фалшив прозорец изберете подходящия стил: провансалски този селски пейзаж - цъфтяща поляна, малки къщи, планини, област лавандула и така нататък. Морска и средиземноморски стил - на морето, морското дъно, риби и така нататък. Ориенталски стил - тропически растения, пейзажи, екзотични животни. Ecostyle - зелени гори, ливади, небето и т.н. Hi-Tech - пространство, звездно небе, модерен стил - градски мотиви, като например вида на нощния град.

Тя изглежда страхотно така наречената "жилищна кутия", създаване на тях с помощта на големи LCD панели. Екранът може да отиде дъжд, ходят хора, въртящи се листа, за да плава на кораб в морето, и така нататък - накратко, подобен на екрана на Windows, само в голям формат. Струва си да се удоволствието не е евтино, но изглежда страхотно!