Фалшиви нокти за деца и възрастни - инструкции за преглед за използване у дома, отзиви и цена

Всяка жена има свой собствен подход към грижата за ръцете си: някои любов с натрупани нокти, други - естествен и здравословен природен плоча, а други - ценят практичността режийни съвети. Тези жени, които предпочитат домашно салон лечения, Направете си маникюр себе си, и често използват изкуствени нокти.Как се лепят фалшиви нокти

Тези момичета, които използват съветите, се оценява напълно в своя полза и да поставите фалшиви нокти днес без помощта на съветника в дома стана много реални. За да научите как да се придържаме ноктите правилно, веднъж е по-добре да отидете на професионален маникюр. Може да се проследи стъпка по стъпка всички стъпки в съветника. вече у дома, за да се опитаме да направим всичко същото, само себе си. Има известно схема като лепило нокти - дали в салона или в домашни условия, така че преди да започнете, да се запознаете с общата схема:

 1. Преди да започне процедурата, трябва да се грижи за материалите. За да работи със съвети ще ви трябва: комплект за маникюр, ноктите съвети с различни размери, лепило за изкуствени нокти, нокти база обезмаслител за плочата, купа с топла вода, кърпа за отстраняване на лепилото.
 2. Изкуствен лепило плоча само след маникюр и здрави нокти: крива на кутикула или боя остатъци лесно да развали работата, както и наличието на инфекция (гъбички) може да доведе до сериозни последици. Според съществуващото лепило инфекция на табелката ще се развива с бързи темпове.
 3. След лака и необходимостта да се обезмасли плоча, нанесете лак за медицинска фондация, за да залепите пластира точно.
 4. След сушене слой лак нанася равномерно специално лепило. За най-доброто от своята дистрибуторска, можете да използвате един портокал пръчка.
 5. Веднага след нанасяне на лепилото се нанася СЪВЕТИ желания размер, който искате да изберете по-рано. Лак за лепило изсъхва бързо, така че всяко забавяне може да навреди на съединителя.
 6. Лепило остатъци, които действат от плат плоча почиства.

Как да лепило ноктите без лепило

Как да премахнете фалшиви нокти

За дома маникюр с СЪВЕТИ е важно да се знае не само как да поставите, но и как да премахнете изкуствени нокти у дома. Малко хора могат да носят съвети за дълъг период от време, особено след като злоупотребяват ги опасно - синтетични плочи могат да бъдат оставени на мира за 12-14 дни. Ако те се задържат по-дълго, вероятността за поява на болести, гъбички. Премахнете изкуствените нокти могат да бъдат в кабината, но у дома, че е възможно да се направи:

 1. Вземете вана с гореща вода, поставете го в пръстите в продължение на 15 минути.
 2. Когато лепилото се разтваря, може да се отлепи tipsov плавно движение на основата на кутикулата.
 3. лепило остатък Премахване с разтворител.
 4. Подсушете пръстите си и нанесете върху ноктите нокти терапевтичен.

Какви са изкуствени нокти

В зависимост от вашите предпочитания, интереси и способности са привлечени дизайн на изкуствените нокти, в магазините много възможности, които съществуват Съвети: прозрачен, с естествен цвят и готов проект. По-добре е да изберете материали от производителите на професионални продукти за нокти. Онлайн магазини и професионалните салони могат да се купят от следните опции за модни твърди СЪВЕТИ:

1. Прозрачни форми на Kodi професионален:

 • модел - Редовен Clear;
 • цена - 300 рубли. 100 бр;
 • Характеристики - висококачествена пластмаса, издръжливи и лесни за работа, се продават в подходяща опаковка;
 • предимства - възможността да се създават някакви проекти;
 • минуси - необходимо допълнително покритие или фон.


2. форми на естествения цвят на Kodi професионален:

 • модел - Natural;
 • цена - 280-300 рубли за 100 бр;
 • Характеристики - висококачествен пластмасов материал е с овална форма, еластичен, издръжлив, не пукнатини;
 • предимства - възможността да се създават някакви проекти, способността да се използва минимално количество покритие;
 • Недостатъци - не са подходящи за нокти изкуство с прозрачни пластини.

3. Задайте Съвети от Kiss:

 • модел - Everlasting френски;
 • цена - от 400 рубли. 28 бр;
 • Характеристики - висококачествен пластмасов материал с завърши квадратна форма, дизайн;
 • плюсове - създаване на изображение с минимум време и усилия;
 • минуси - създават само класически френски маникюр с дадена печатна форма, високата цена.

Как да лепило ноктите без лепило

Фалшиви нокти за деца

Доста популярен не само за жените, но и на изкуствени нокти за деца, така че границите на такива продукти за деца от невен широк: детето може да избере овална, кръгла или квадратна дизайн с ярки красиви снимки, изобразяващи любими герои от приказки и анимационни филми. Залепени ноктите на пръстите на децата може да предизвика недоверие сред много майки, които ги смятат за вредни. Доказани производители са се погрижили за сигурността, като се използват наслагвания безопасна пластмаса и светъл, но безвредни бои, блясък и фолио.

Лепило на изкуствени нокти

За да създадете желаната красотата на пръстите на ръцете, като на снимката в интернет, можете да замените обичайните съвети за самозалепващи нокти. Процедурата за определяне на тези прости модели, както и може да изглежда като маникюр не по-малко впечатляващ. Единственият недостатък на този продукт - стик лепило няма да бъде дълго, особено ако не са налице достатъчно обезмасляват нокти преди лепене и често мокри ръце в топла вода (например, когато миене на съдове или душ).

Кратки фалшиви нокти

Значителна част от жените предпочитат да не дълги и къси маникюр. Тя е по-удобно, практично и най-важното - по-голямо съответствие със съвременните тенденции. Кратки фалшиви нокти - истинско спасение за тези, които искат да получат модерен и достъпен за нокти чл. Кратко модел понякога е трудно да се разграничат от естествени, просто боядисани, невен. Цената на този маникюр ще бъде по-ниска, но възможностите за фантазия нокти дизайн ще бъде ограничен.

Как да лепило ноктите без лепило

Как да изберем изкуствени нокти

Купете съвети могат да бъдат професионално салон, където ще уведомява капитана, ще ви помогне да изберете най-подходящия материал за вашите невен, но такава покупка може да бъде значително по-скъпи, отколкото да поръчате по интернет. Купи онлайн десен магазин за вас ще ви помогне каталози с описание на продукта на сайта, както и някои съвети за това как да изберете най-подходящото маникюр.

 1. Ако искате бързо да приведат своите нокти, за една нощ, не дългосрочно планиране за чорап, че ще харесате опция за самозалепващи се и гъвкави плочи. Разходни тези нокти са по-евтини, но по-добре е да не се избират най-евтиният вариант, и да купуват продукти професионални марки.
 2. Ако имате намерение да се включат независимо в проектирането, тогава ще се поберат на физическо или прозрачна плоча. Обърнете внимание на цената и на производителя, такъв продукт, ако това е качество, не може да бъде евтин. Проверете информацията върху опаковката, описанието трябва да бъдат посочени пластмасови козметични цели. Тази точка се отнася и за избора на продукти за деца.
 3. Кратки изкуствени нокти често се продават вече с готов цветно покритие и размер. При поръчка на този продукт, прочетете с параметрите, определени в описанието, за да се избегнат ситуации, в които си ноктите и съветите се различават по размер.
 4. При избора на продукти за детски маникюр е по-добре да се обърнат към специалисти и да се направи оценка на качеството на стоките, преди да купите. Пластмасови плочи трябва да са безопасни за пръстите на децата, така невен на ръба трябва да е меко, за да не навреди на подложката не е пръстите на децата.

Наскоро видях една новост в онлайн магазина - стикери за маникюр, като например съвети, само на мек материал. Интересно беше, реших да поръчате. Първо правилно залепване беше трудно, но за втори път имам всичко работи навън. Много бърз и удобен, приятен и евтин, и да помислим за нокти дизайн не е необходимо.

Kodi закупуване съвети за маникюр в домашни условия. Първо аз се опитах да се коригира самозалепване, когато се обърна - започна да направите маникюр приятели. Много много прилича на прозрачни матрици, те може да направи всеки дизайн. Тя изглежда като капацитет гел. Добър, евтин заместител на изкуствените нокти.

Изправени пред сложността на избора на изкуствени нокти. Много е трудно да вземете продукта на формата на нокътната плочка - Имам го е широк, толкова много кутии с пластмасови пирони са били изпратени в кошчето. Моето търсене приключи, когато закупения продукт в специализирания сайт - там е по-широк по-добро описание на продукта избор и.