Ева онлайн навечерието онлайн новини


Новини мрежа в обхвата на MMORPG EVE Online отново на въздуха, за да ви разкажа за един от най-новите кораби. На изключителен представяне на корпорацията "Kreodron" демонстрира възможностите на командване galentskogo Destroyer "маг", изградена на базата на кораба "АЛГОС".Новостта е предназначен за употреба ускоряване на генераторите на поле. Тази уникална технология позволява незабавно да се движи кораб сто километра от скоростта на движение, създаване на поле, което също се движи всички кораби в радиус от шест хиляди метра. Следва да се има предвид, че ефектът на генератора със същата ефективност се отнася до обхвата на основата на РЕП и бомбите.


(Представете с български субтитри)

Сред график също е пречистването на изпълнителния продуцент на EVE Online, една игра, ерудиция и др. А живеят уебкаст ще започне в 23:00 часа Московско време (20:00 UTC).

«О7» - информация и забавления събитие, по време на който разработчиците вече са обсъждали публикувана и все още се разработва игра актуализации, се говори за събитията по време на игра и срещи на общността, които се провеждат по целия свят. Гости предавания често стават популярни играчи.

Какво е EVE Online


Докато вселената на New Eden преживява нашествие Торбичка. MMORPG EVE Online разработчиците да споделят резултатите от тяхната работа. Вече подготовка за въвеждане крепости са в ход, което ще има значително влияние върху геймплея. Една такава промяна ще бъде увеличаване на мрежата, за видимост зона на други обекти директно и да си взаимодействат с тях. Това, разбира се, ще се отрази на тактиката за водене на война.Подробна информация за блога, който може в нашия форум.
Тук са само някои от данните:
  • Въпреки слабия спад на играчи онлайн дейност, която не е намалял, но се увеличава.
  • Само 1,5% от играчите, участващи в отраженията на Санша набези, плащания, за които се провеждат на трето място в ISK инжекции в икономиката (8.3 трлн. ISK).
  • Jita все още остава основен търговски център на New Eden.
  • Сектор на w-пространство E-R00024 нарежда на четвърто място в списъка на най-големите вносители на танцьорки
  • Играчите са натрупали големи валутни резерви, които не се използват в ежедневните дейности. Отсъствието в играта на нормалните банки и минималната цена на живота, насърчава играчите да инвестират в ценности като PLEX.

Разработчиците планират да съживи икономически доклади и да ги публикува на месечна база. В бъдеще, тези доклади ще бъдат добавени директно към играта.

Научете повече за New Eden икономика

Вселената на New Eden също се подготвя за Хелоуин. Лидерът на "Съюза Blood Hunter" Кървава Омир се връща на стачка смъртта на императрица изчерпани Джамил аз и инвазия Торбичка Amarr Empire.

"Омир Sarikuza назад и напомня Амарците:" Това, което посееш, това ще пожънеш "ужасна новина преминават през местното съобщение :." Ловците "атакуват вече отслабена от пилотите Амарр империя лоялен култа може в смъртоносни тестове Омир докаже, заслужава да бъде разгледан." ловци ": сред наградите, които са в очакване на специален КОЖАТА програма" кръв ловец ".

Смятате ли, ставам в редиците на тези, които се опитват да завърши обсадения империя, или да се присъединят за Амарците в часа на нужда? "

Познати със събитието, "Кървава реколта"


(Представете с български субтитри)