Ева онлайн на руски, преглед навечерието онлайн билет неограничен пространство

Какво е EVE Online

EVE Online - много повече от обичайното пространство симулатора. Тази търговия, както и умението да се споразумеят за формиране на коалиция. Това е дълга война. Войната за пари, война за територия война за слава и репутация. В този жесток свят няма място за слабите, или пък на военната машина на империята, и стоманени корпорации, или религиозен фанатизъм ще ви се яде, а не се задуши. Земята време господство свърши, това е много по-различна ера. По-долу можете да прочетете на прегледа на EVE Online. ролева, симулация на космически темата.Какво е EVE Online

праистория

EVE Online на руски. Подобно на всички неща, тя има своите корени и корени. И Ева корени (това е преведена на английски думата Ева) е дълбоко вкоренена в планетата Земя, или Terra. Човечеството е достигнала такова развитие, че пътуването в космоса не става нещо свръхестествено. Земята е навлязъл в ера на колониално господство на пространството. Human експедиция започна да се отиде по-далеч и по-далеч в неизследваните простори на Вселената, като се използват такива пътувания така наречените Gate. Но мащабът на галактическите експедиции надхвърли допустимите граници и портата не оцелее. Това бедствие, при което бяха убити не само на Земята, но на другите планети от Слънчевата система. EVE Online колонии са останали без комуникации не само със своята прабаба, но също така и между самите тях. Отне повече от хиляда години, колонията се е променила до неузнаваемост, както и техните жители. В пространството, е имало 4 отделни състезания, в една от които трябва да играеш.

Какво е EVE Online


EVE Online - ефектът на пеперудата

В един от многото ремаркета тези думи бяха изречени за следващата актуализация на играта (за да предадат общия смисъл) - Ефектът на пеперудата казва, че дори най-малката промяна може да доведе до непредвидими последици. И това е красотата на играта. Мисля, че трябва да даде този трейлър напълно. Какъв по-добър глас качествена професионална EVE Online в руския професионален говорител. И сега това е една от игрите, RPG, и то не само RPG, не често се срещат. И това е една от характеристиките на играта - качеството е не само в графика, рисунка космически пейзажи и герои, но и професионални гласови ремаркета.

EVE Online - преглед на дейностите

Какво е EVE Online

други функции

Раси в тази ролева игра е, но няма часове в класическия смисъл на думата. Вие избирате в началото на уменията и след това с помощта на книги за обучение се развиват по някакъв интересен вас посока. За победа над вражеските кораби не точки. За този играч се дава ISK, валутата на игра. Ето защо, изравняване, като такива, не е на разположение, така че има някои особено крайната точка, където играчът е събрал всички най-ценните артефакти, прекъснато най-силните чудовища и доволни от постигнатото.

Какво е EVE Online

Друга особеност на онлайн игри е Оценката за безопасност. В по пътеките на цивилизацията, тя варира от 0,1 до 1. В райони с рейтинг в диапазона от 0,5 може да се каже, нищо няма да се случи. Полицията пристигне навреме и решаване на конфликт. Но в райони с тенденция до 0 ниво на сигурност държите очите си отворени. Полицията просто не идват на помощ в такива области, EVE Online на руски (или всяко друго населено място). Говорейки за локализация. Много играчи продължават да играят в английски език версия на играта на, макар и в превод на български е направен преди много време. Tribute навик? Специално романтика? Да не кажа, момчета.

По този начин, това е широкомащабни действия, има за цел да се отвори за вас целия размер игра вселена и реализъм престой, където се чувстваш само на няколко часа игра. Промяна на Вселената, разкривайки по свой начин.
Изтеглете клиент EVE Online пряка връзка
Изтегляне на торент файл Ева онлайн игра

Знания Ева онлайн

Изображения за игра EVE Online