Ева онлайн, EVE Online уики, задвижвани от общността на феновете на Wikia

EVE Online - масивна мултиплейър игра, която се разгръща в бъдеще, отделени от нас от 23 000 години. С приемането на ролята на пилот космически кораб, играчът може проучване и завладяване на вселената, състояща се от повече от 7000 на планетни системи. Пътят е отворен за мощност: комбинация от пълна свобода на действие и уникална система за развитие, позовавайки се на умения, ще доведе до една наистина уникална съдба.Играта е проектирана, като единна и по sopartiynuyu игра. Набор от възможности в Ню Eden, отколкото не само: Участвайте в междудържавните войни. Се присъедини към Алианса, образуван от играчите, и да се борят за правата на собственост на планетни системи. Мини през прохода, който води към неизследваните райони на Вселената. Търсене предни постове, пирати и депозити на съкровища, скрити в мрака на космоса.

Обширна gipervorot мрежа свързва хиляди играчи населените планетни системи заедно правят New Eden. Сондьори и производителите търсят богатите ресурси на Луната, планетите, астероидите и клъстери.

Пилотите търсачките откриете, че Вселената много по-богат, отколкото изглежда бегъл поглед, включително откриването на тунел, където са скрити несметни богатства.

Бойни пилоти бързо да се научат къде да лети в търсене на боеве, където пирати бродят единични, и кой трябва да се обединят, за да вземе участие в големи битки за независимост и за правото на владение на планетни системи.

Историята на EVE Online вселена започва от момента на място експанзия на човечеството. На първо място, човечеството е завладял цялата слънчева система, но не позволи на технологията за това как каквото и разумен срок, за да се измъкнат от неговия обхват. Всичко се промени, когато технологията е изобретен основата скокове. Хората бързо започнали да строят порти и колонизират всички близки звездни системи.

Въпреки това, колонизацията зле затруднен от бюрокрацията - много бъдещи заселници може да чакат в продължение на много години, преди собственикът на системата дава разрешение за неговото решаване. Но тя скоро е открита дупка, която водеше или неизследвана област на Млечния път, или дори в друга галактика или вселена. В света, който се намира от другата страна на тунела се нарича New Eden, и след изграждането на вратите на огромните вълни бликна колонизатори, тъй като има само един собственик обявен системата, който ще дойде при първия.

Следващото събитие в историята на EVE Online е момента на затваряне на вратите на EVE, когато New Eden е загубил всичко възможно комуникация със Земята. Той падна на човечеството в нова тъмна епоха. Почти всички от технологията са забравени, а хората се разграждат в някои светове до първобитното общество. Това продължи в продължение на много хилядолетия. Peoples и националности смесват. Въпреки това, развитието на хората не стои на едно място и в близост беше моментът, когато разпръснати стотици системи представители на човешката раса започна отново да покори космоса.На пръв поглед може да изглежда, че интерфейсът е много претрупана, но разбира, да се разбере значението на всеки елемент. Тя може да бъде разделена на два типа:

В основата на това е един и същ интерфейс, но с редица промени.

Разликата е наличието в пространството на дясното поле на гледане, което по същество показва всички обекти, които са около вас. И точно под контролния панел на вашия автомобил, които показват състоянието на оборудването и на самия кораб. Данните за док станция присъства вместо панели станция панел. Това зависи от типа на инсталацията, можете да намерите на следните организации:

  • премия отдел
  • пазар
  • промишлени структури
  • монтажен цех
  • В офиса на застрахователната компания
  • сервизи
  • Med. отделение
  • седалище на милицията
  • пилотите елиминиране Service
  • Промяна във външния вид на услугите

PVE в EVE е голяма част. На първо място, захранвания, представено изпълнението на задачи, дадени от играч NPC агент на гарата или извън него.

PvP (от английски Player vs. Player. - играч срещу играч). PVP приложат в играта на правилното ниво. Можете да участвате като един срещу няколко пилоти, и като част от един огромен флот. Напълно се избегне PvP невъзможно.

На днешното време в играта, има 5 души, 4 от които са на разположение на играчите. А именно: Амарската империя. Gossudarstva Caldari. Минматарския република. Gallente федерация. Също така на разположение за играта е една малка част от Юпитер дирекция

Улов, почти всяка дейност, в новата Eden, спечелил бизнес отношения с различни корпорации / фракции. Забележка: Спечелването на добра репутация по отношение на една фракция / корпорации, пилотът просто се отрицателна репутация по отношение на другите фракции / корпорации. На тази репутация влияния? Като правило възможност за атака на определена корпорация в kapsulera. Колкото по-висока отрицателна репутация, по-голям шанс. Положителният ефект върху репутацията на броя на награди получи. Същият принцип: колкото по-високо, толкова повече.

Роля играят с основната сграда на уменията. На разположение на повече от сто умения за развитие. Kapsuler mozhen създаде уникален характер, който ще отговаря на неговите цели и стила му на игра.

В EVE Online има повече от двеста кораби на проекти, от малки и пъргави фрегати до величествени гиганти. Всеки кораб е предназначен за изпълнение на конкретни задачи, пилотите могат да подобрят и допълнят тази специализация модули и оборудване, което най-добре отговаря на техните цели и стил на игра.

корпорация

От първите часове на новата полет в света Eden kapsuler може да се оттегли от корпоративния стандарт и да преминете към друга, въз основа от всеки играч.

Развитието на планетите

Планетите са стабилен източник на доходи и като правило не се нуждаят от значителни инвестиции имат време или пари. Планетарна Взаимодействие е конструирана по такъв начин, че всяка планета има свой собствен, уникален състав от биологични и минерални ресурси.

Неща за вършене в EVE?

проучване

Salvazhing

Rudodobycha

Agentran - един чудесен начин да се печелят пари в EVE: бонус за убийството на NPC плячката (или продажба или преработка на минерали), salvazhing. награда, дадена от мисия агент, лоялност точки (LP), Изследователски точки (ПП). Сами можете да изпълните мисията от 1 до 4 то ниво, според слуховете, които можете да направите и 5 има, но това изисква по-обстойна и внимателна подготовка. Agentranom да спечелите до около няколко десетки милиони в час, завършващи мисии LVL 4. Но в действителност, на разпространението на доходността на час е много голяма с различни драйвери в зависимост от корпорацията (който е взел на работа), наличието на поуки умения, кораб на проходите (блиц или пълно почистване, събиране и salvazhing).

забележка

Той констатира, че използването на разширение AdBlock.