Еми Uaynhaus - биография, снимки, личен живот, песни и причина за смъртта

Еми Uaynhaus: Биография

От страна на майка ми в семейството vodilos няколко музиканти - певицата чичо бяха професионални джаз музиканти, и бащина линия е човек абсолютно прекрасен - бившият soul- и джаз певица, младият любовта на легендарния Ronni Skotta. Тя е с баба Ейми първи път посети студио за татуировки и вкус на бира. В чест на Световния братовчед певец по-късно дори и той има татуировка «Синтия», заснемане на името на старата жена на собственото си тяло.От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus в детството

Когато бъдещата певица е бил девет години, родителите й се развеждат, а баба ми настоя, че Ейми е изпратен в престижния и известен изкуството училище "Сюзи Ърншоу театрално училище" - казват те, има таланти разцъфват трохи. Синтия беше прав, но Уайнхаус веднъж имаше репутацията на трудно дете - на уроците на учителя не успя да я затвори, бебе постоянно пее.

В десет годишно момиче чух и открива музиката на протест - хип-хоп и RB. Домашни любимци и модел за подражание е групата «Salt'n'Pepa». Една година по-късно, старлетка с съученичката си Dzhulett Eshbi пълен случва в собствения си хип-хоп проект «Sweet 'N' Sour». самата Еми Uaynhaus нарича своята група "еврейската версия« Salt'n'Pepa ». На възраст от дванадесет ученик в превод от Silvii Ян театрална школа, но само година по-късно е изгонен - ​​поведението на момичетата беше далеч от пример за подражание.

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus в детството

На тринайсет Уайнхаус направи специален подарък - Ейми първия си музикален инструмент. Това беше най-китара, която никога не е старлетка се разделиха. Започва да пише собствени песни и всеки ден ентусиазъм отдавали нов любим бизнес. През този период нейните основни вдъхновители са Сара Вон и Дина Вашингтон - класически джаз и соул. Тогава Ейми поръчате вещ по отношение на пеене, изпълнение с няколко местни банди и записва първото си демо версии на песните си.

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus на сцената

В същото време талантлив певец се превърна в постоянен характер страници таблоид. Наркотици и алкохол, тежки шеги и остри забележки, обиждат пресата и публиката, неподходящо поведение - какво друго е необходимо за щастие папараци?

През същата година Еми Uaynhaus трябваше да изпълнява главната песен за следващия епизод на легендарния филм за Джеймс Бонд "Спектър на утехата". Въпреки това, по-късно стана ясно, че певицата имаше други планове. Ето и още един британски звезда Адел. изпълнение на песента по такъв култов филм за шпионин, е награден с "Оскар".От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus и Адел

Адел, чиито албуми днес са разпръснати в милионите, в скорошно интервю призна, че това е творчество, което Уайнхаус й spodviglo да започне собствената си музикална кариера. По-конкретно, тя е повлияла дебютния албум на Ейми.

Наркотици и алкохол

От това, което почина Ейми
Emi Uaynhaus се злоупотребява с лекарства и алкохол

През същата година, Ейми е спечелил няколко устройства в полицията (за нападенията, а по подозрение за притежание на наркотици), и отново отиде в клиниката - вила на Карибите певицата Брайън Адамс. Island / Universal сериозно обеща да прекрати договора с певицата, ако тя не се отърве от своите зависимости.

Личен живот

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus и нейният съпруг

Певицата живее кратък живот и ще бъде запомнен не само за своите верни фенове, но и за мъжете, с когото тя е една връзка. И това не е само един съпруг. мъжете си в по-голямата част от случаите са били също така музиканти.

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus и Алекс Kler

Първо гадже певец, който е известен на обществеността, е музикален мениджър Dzhordzh Робъртс. Ейми се срещна и с младата изпълнителка Алекс Клеър. Той говори с ентусиазъм за връзката със звездата, като се уверите, че той няма да се върне към съпруга си. Но Уайнхаус се завръща, и Клер в отговор каза много интимни подробности от живота на Ейми.

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus и Pit Doerti

Страница беше в живота на Уайнхаус, когато тя се среща с бившия си приятел Pitom Doerti Кейт Мос, която е същата като съпруг, не е против да се отдадете на наркотици. Всичко може да се промени коренно живота на Ейми след среща с британския режисьор Regom Травис. Въпреки това, все още не е нараснал заедно, особено след като спиците в двойката на колело активно поставят бивш любовник Травис.

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus и Рег Травис

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus е починал от свръхдоза наркотици

смъртта на Уайнхаус ясно припомни смъртта на великия китарист Dzhimi Hendriksa, който също е бил намерен мъртъв в апартамент в британската столица. Той се задави с повръщано след свръхдоза приспивателни, но загубата на китарист отиде в други слухове: например, че той е бил отровен, специално. Както е случаят с Уайнхаус не е намерена еднозначна причина за смъртта.

От това, което почина Ейми
Погребението на Еми Uaynhaus

Фенове на певицата, получени трагичната новина, буквално взривиха интернет, и колегите започнаха да се посвети ненавременно починали звездни песни. В деня на смъртта си тя посвети песен на U2 Боно вокалист. Съставът се нарича "Stuck в момента, в който не може да излезе от". В България, смъртта на Уайнхаус не е оставил безразличен Земфира. остави един тъжен рекорд в собствената си страница, и група "слот» (R.I.P. песен).

От това, което почина Ейми
Еми Uaynhaus беше само на 27 години

  • Лъвица скрити съкровища
  • Обратно към Черно
  • откровен