Ефективни Косопад обжалване

Здравейте # 33; Знам, че подобни въпроси тук беше зададен вече сто милиона пъти, но след това аз просто не се опитват, всички от # 33; ((((ужасен косопад започна след раждането на второто дете и вече doche 1.9, и ситуацията, става все по-зле с косата. (((изкачи парченца, когато измиване, сресване и дори само # 33; ((стават и за volosyyy на възглавница (и място на пребиваване се промени преди почти една година, тук водата от неговата добре, не съвсем, честно пият покупка. . мисля, че може и защото от водата те са толкова sypyatsya (от мен Опитах: триене никотинова киселина ВСЕКИ ден точно два месеца, видяха dorogushchie витамини специално за коса (биотин), маски и разни други (магазин закупени и домашно) - да се усети 0 # 33; Хормоните всички в границите на нормата, тиреоидни наред Момичета, какво друго да се яде и какво да размаже. главата до не напълно плешив. огледалото е страшно да се вгледате в себе си, фарове през три volosiny ((((


Аз бях след раждането на дъщеря и съща картина. След като опитах всичко, което е възможно. А вече се изкачи само 9.5 години по-късно, когато по някаква друга причина започна да пие siofor и нормализиране на хормоните. И все пак можете да потърсите причината?

Това е точно това, което не се препоръчват моя фризьор, тя все още не се е опитал. Шепа lavrushki zaoit литър вода, 15 минути. pokipyatit, хладно и изплакнете след всяко измиване. Помогнах витамини Alerana (евтин) в продължение на три месеца, както и Vitrum красота елити (скъпи). Аз правя, че през цялата зима -Това трион. Тя се превърна в много по-добро, а дори и ноктите растат като луди.


Косата ми започна да пада, прекалено, дори и съжалявам, имам много от тях, дебели, но изкачването и се изкачи. Бременност 32 седмица, мисля, че поради липса на калций, тъй като витамини и калций не пият. А сестра близначка изпили 2 таблетки калций (komplivit D3) на ден, си период от 28 седмици - няма загуба # 33; дори когато pricheshet (дълга коса), почти без косми по гребена.