Едно дете не може да се изсера себе си - на

Слабителни бебе до 1 година може да се дава само в течна форма - или като напитка или под формата на микро клизма. Първият метод е все още по-физиологична, така че е най-добре да се откажете за подготовка, например, във формата на сироп. В допълнение, слабително трябва да бъде или вкус или приятен за дете вкус. Затова идеален за деца до една година, въз основа на слабително лактулоза.Като слаб слабително и също така действа т.нар копър вода, която е направена въз основа на копър.

Направете масаж (три кръгови движения на корема, а след това velosipedik и краката да прегръщам на тялото), повторно хранене даде бебето Спокойно и три дни давайки активен въглен 1 \ 4 чаена лъжичка и vodichku напои, започна да отида до тоалетната, разбира се, не като 4raza по-рано през деня, но най-малко два пъти на ден, това е щастие за мен! В същото положение като теб, истината все още се натоварва и плаче ...

Аз не знам първия месец като запек веднага подпомага тръба с пара или памучен тампон с вазелин, и нито една от които той СКАТ Чакай, аз просто не мога да си представя как е да се отбие глупости ... Мисля, че това е глупост), но това е само мое мнение)

Когато свикнали с гърнето, тя е също така ... и гърнето не отиде в гащите, също ((

2 месеца в болка, а след това съм го, засадени на гърне, прегърна и тя след това Кака зарадваха, пляскане, почти фойерверки право (а може би и смешно страна изглеждаше, но аз също съм много притеснен за това, тъй като не панталони, не пот) себе си се нормализира.

пострада младши Кака стои и само в пелена, пише в саксия с това, което те питам Кака и иска да носи памперс, не се опита да го носите издържа и какао, след това си купих капак на тоалетната чиния и поставка за крака и детето веднага започна цялата си неща за вършене в тоалетната

Може би е в пота? друга саксия или купа. ако на тоалетната се страхувате да я пусна, с наслагване. Тоалетната е висока и определено трябва поставка за крака - малък стол или кутия. Съпругът е да бие

Обезвъздушаване тръба причини
пристрастяване, така че аз нарязани
klizmochku всичко по силите си, всеки път,
намазана и вмъква
GAZ коли тръгнаха, тя почиства и се оттеглиха
процес + масажира корема му. Но ние бяхме по-малък. От месец
2 не е самото какао. Тя видя Duphalac,
и сливи опаковки са яли, ние g.v.byli, но нищо не вече pomogalo.kogda всички
стана нормално, тя научава, че детето може Duphalac
дам. Ако режеш слаб, след това се опитайте да го ядат. И вие имате най-много проблеми с стола не присъства?

Аз предписано финала храненето малко смес го frisovom от запек. ние гвардия е наредено да даде 15 мл 3 пъти на ден.

Може би това акото, но провокира преди. Децата могат да бъдат до 7 дни не се пречиствам. Ако не плачи, и изпражненията е нормално.

Тин! Тя може да даде слабително. - Ужасен съм, съжалявам

Знаеш ли какво пляскане на папата. Дете на 5 години и аз все още страдам! Тя ooooochen боли! Самият аз се страхувам да отида до тоалетната, и детето.

Поставете всеки ден глицерин свещ дете - до веднъж на ден pokakal. Тя ще смажете преминаването втечнява твърди изпражнения! (Това се препоръчва ми проктолог, аз понякога я дам). Normase или Duphalac - продължителна употреба.

Компот от сушени плодове, зърнени храни рядка, във всеки случай - не позволявайте на ориза. Преразглеждане на диета - без фиксиране продукти! Супа за обяд! Повече вода, нали, за да го набутам! Често се оказва, запек от липса на течности.

Duphalac. до 4-5 месеца. претърпени всеки ден свещи, пръчици. Реших да дам Duphalac 2 седмици и всички правила. тук не много отдавна, така че това, което pochutok идентичност и често. 2-3 и даде Duphalac normvse. вече не аз започнах да се даде

Ние имаме една и съща история, както козата на СКАТ отдавна плаче напрежение. Днес беше малко много krovki. Disbak също лекувани преди

Моето аз се разплаках, че се надува и се месец и където пет месеца преди ... през цялото това време са били на свещи и комини, ... диагностициран с дисбиоза Кака. Погледнато от гастроентеролог, два курса на лечение са преминали. Хлапето не е Кака, но изля на него zhidkarem когато постави свещ. От пет месеца, за да получите чрез, свещи и тръби до Папата не се корени, той започва да се изхождат веднъж седмично, а нормалната последователност, бяха на гвардейците. На 6 месеца, те започват да се привлекат и правят всеки ден, като по часовник започна да се пречиствам. Моето мнение е, ако стомахът ме боли зле, той се нуждае от помощ. Всичко това са глупости с prevykaniem, Е, не години като oniumvas на свещи ще седят.Има сейф klizmu microlax. И само д-р Коморовски заяви, че ако РС нормата пречиствам на всеки четири или пет дни

RM ни очистя (макар и не помогна с бременност). 5 броя изсипва вряща вода за 5 минути и се хранят през нощта. Всички Gud.

Хусина vodichku между храненията. Пл често корема разпространява. На приятелката имате бебе, тъй като тя е помогнала искра глицеринови деца само веднъж, а след това останалата част тя вече може да се изсера. Ами gazootvodkoy със сигурност по-добре не да се включат повече. Много по-добре баня коли)) Разбира се, всяка майка решава свой собствен начин. Какао скоро и във все още)))

Имахме подобен проблем, ние решим простота с месечна възраст като предупреждение, че изострянето и пъшкането - под нозете ми над басейна (основното нещо, което ще запази гръбнака не се зареди). 10 минути и сте готови)) Нашият педиатър е одобрил този метод. Представете си, себе си, тъй като ще бъде по-удобно kakat- в легнало положение или във физиологичен позиция?

Ol, в нашата 12:59. Всеки от тях е придружена от куп див вик ... напрежение, вече посинява и го направих. В момента има регистрирани microclysters microlax. Ефект след 7 минути, бебето се успокои веднага. Обзалагам се, че мога да кажа за един ден до три месеца. И знаеш ли, след първата, ако удари някои задръстванията ... Надявам се, че ще бъде коригирана.

Е, не се притеснявайте.

podruzhkinoy дъщеря в общата хирургия направено, тъй като не е какао - помисли си червата преплитане на червата - се оказа - не. Тогава тя Кака отново (дървета, дори и възрастни след операция не директно до тоалетната могат да отидат.), Отново управлява ... в кратки do5ti месеца момичето беше непрекъснато под упойка поради 6-пренесени операции (всеки път, когато нова диагноза е зададена и не е podtvezhdalsya) ... момиче ... измъчван почина на 5 месеца ... и всички шибан операция - не се даде на момичето да се справи най-

така че клизма - това е нищо. Да massazhik често, гали корема си. Дори ако 2-3 дни не е СКАТ, не се притеснявайте! Само ако е налице вече не kakulek, помага малко. Пийте много течности, а тя може да даде на дъщеря си вече води. Яжте сушени сини сливи (но не и ревностни, от него може да бъде колики при деца), зърнени храни, плодове и зеленчуци - по-малка кифла и мазни, пържени храни.

Всичко, от което ще се получи по-добре

Бог ... благодаря на Бога родих в Кисловодск, ние имаме всичко нормално в медицинския персонал, никой не поставя клизми. И страната ни в момента е твърде СКАТ))) Това е последният път, прибрана на два пълни памперс сутринта вчера. И по време вчера и днес деня - спад. Съпругът ми и аз прочетох, че бебетата храносмилат мляко, така че те няма какво да се пречиствам. И това е вярно - стомахът не се твърдо, като слон пръдня и акане - ням) и весел и щастлив в същото време, уф уф уф) Vic, не се притеснявайте. Знаеш ли, ние бяхме тук, когато проблемът с Какани, ние bifidum служил 10 дни и то е много по-добре. Повече може да се laktobakterin. Ще трябва мина пише за него.

Ми не какао, но това беше за една седмица напълно на ГА и докато той не си направи труда нищо, лекарите казаха, че това е функция. И вие, както го правим, защото на антибиотици 100% дисбиоза на. Връчване на анализа (най-лесният начин да Лермонтов кръстовище) и отидете на компетентен лекар, който ще ви предпише подходящите лекарства. И от zaporchika Sooooo добра помощ kampotik на сушени сини сливи и сушени кайсии, без захар, е-алергичен, и можете да го има по възраст, естествено и безобидно. 5 бебешки плодове сушени кайсии и сливи за пране и 5 през нощта се излива половин литър вряща вода, а на сутринта можете да пиете. добре или да доведе до възпаление и нека

Повече от самите родители не искат деца, както и лекарите също, тяхното време е минало и добре kefirchik назначен добре, и се изпраща на света, а вие и вашето дете да живее, аз бях медицинска сестра ми каза, че един локомотив ще е начина по който Това ще бъде и няма кой да настоява няма.
С Бог и напред, всичко от себе си.
Поставили сме си дете магарешка шест месеца horoosho трябваше да болница или лекар pediator на или по-скоро, не.
Сега те са се прояви този магарешка кашлица не знам как изглежда, всички са ваксинирани, болно дете донесе redko.Starshy не са били ваксинирани, DT м прави без коклюш, той отиде на месец, за да слушате всичко чисто тя казва, изпратено до училище, заразяване на други хора, докато бебе се разболя, аз бях в интернет попаднах на рецепта за кашлица от коклюш, като прочетете ужасени симптомите и се втурна ние infektsionku, детето започва само от спиране на дишането в болницата, както по време на път, и да кажеш такова рядко заболяване като вас, не се провежда в институциите, покриви Вероятно, за да прочетете това, което е, и как и какво те не знаят
Ако Петър и София не са помощници, само в чужбина.
Молете се и изпрати VamBog желаната страница в мрежата.

О, момичета ... Ние Ви се присъедини към редиците. С един стол в хлапето neshogo много проблеми за 1 година и 10 месеца. Диагноза след рентгенова на червата: дискинезия на червата gipomotrnomu тип. Първите детската болница, за режим на лечение, определен по детска академия - друг ... Ефектът е същият: всеки ден сухи изпражнения със солидни топки. Лошо дете измъчван задника klizmu, гладувам диетата му ... Но всичко е наред с стола. Сега е преодоляване на тези ключалки? Ето Лактулоза не се опита да даде. Очаквам с нетърпение.

Ние dolichocolon диагностика, ние не Кака от 3 месеца и до днес, не СКАТ Е, разбира се, един път седмично, имаме осмия развитието god.anomalnoe на червата с възли и каза zagibami.Vrach възможно операция за отстраняване на lishnego.Libo възраст ще организъм да расте и там ще се изправи vso.Chto нас също, само че не се препоръчват, както и сушени сини сливи и цвекло и kislomolochku и казаха, че не можех да повярвам, че след като детето не ходи на tualet.Reshilis за изследване и научих всичко, защо, и защо само клизма, за да ни помогне.

Вие знаете, че този метод води до пристрастяване? Имахме такъв, не е можела да се акото на бебето, само с помощта на пръчици или свещи, клизма 1 път само прави microlax. Ако денят не помогна след това започна да крещи, истерия. Аз трябваше да помогне, и тя веднага се успокои. Тогава реших, че не може да продължи по този начин, и по съвет на лекаря, започна да й даде Duphalac всеки ден в малка доза. С него тя се изпразни всеки ден, аз му дадох дълго време, а след това бавно започна да дава по-малко и след това отменен изцяло. Така че ние се справят с този проблем. И да, всеки път, когато тя какао, съпругът ми и аз почти скочи до тавана от радост 😂

Ние доставяме след този метод е много полезен