Едно дете на улицата през нощта - да плати наказанието

В Кузбас, промените в местното законодателство "за административните нарушения". По време на тези промени заместниците на областния съвет гласува единодушно. В документа се посочва размерът на глобите и на място, където децата не могат да се настаняват след 22:00.- Може би някой от тези мерки може да изглежда твърде радикална, но, по мое мнение, те ще помогнат за решаване на някои проблеми, на първо място ще спаси нашите деца от различни видове опасности и проблеми - каза "Комсомолская правда" Владимир Miroshnikov заместник областния съвет. - Не е тайна, че тийнейджърката престъпление в Кузбас много. Освен това повечето от тях се случи през нощта, когато децата са оставени без надзор. Изменения в закона може да намали броя на тези престъпления, както и засилване на вниманието на родителите към децата си.

Търсене на непълнолетен улица ще бъде персонал ПЧП, заедно със специалисти PDN. Ако се установи, детето, да го "на борда на" машини и dovozyat на родителите. За първи път прави предупреждение и втори път - направи административен доклад. И след това специална комисия реши - да назначава или не дузпа, и в какъв размер.

Освен това, ако полицията задържа едно дете в залите на игрални магазини, клубове и дискотеки, собствениците на увеселителни заведения също плащат глоба от 25 до 50 хиляди рубли.

Набезите да намерят непълнолетни, няколко пъти в седмицата ще се проведат в градовете Кузбас. На другия ден, три деца на улицата след 22:00 намерени в град Березовски. Две момчета се прибра у дома на родителите да баба ми и майка ми прати момичето бременна в 11 часа сутринта до будката за кисело мляко. Докато родителите имат само направил забележка.

В региона Кемерово полиция ни обясни, че ако същите деца на полицейски служители ще бъдат на улицата в грешното време, може да е въпрос на лишаване от родителски права.

Когато малолетни може да не е след 22:00?

- Ние нямаме нищо подобно - каза "КП", заяви ръководителят на отдел на отдел младежко Омск Ирина Komleva. - Ако иновациите в Кузбас ще донесе положителни резултати, няма грях, ще се поучим от опита.

Обаждане до полицията

- Увеличаването на държавните служители PDN във връзка с въвеждането на "вечерен час" все още не е осигурен. Но сега да разгледаме въпроса за въвеждането на държавната структура от нашите семейни психолози. Тези експерти ще участват в проблемни семейства, защото понякога проблемът може да бъде решен на ранен етап, обикновена консултация.

Нека децата да ходят с родителите си

Алевтина Askhadullina, кореспондент "КП" майка на шест години от София:

- Добре е, че безопасността на нашите деца започнаха да се вземат най-малко няколко стъпки. На първо място това ще се отрази на небрежни родители. След глобени и ще знаете! Може би децата най-накрая ще последват ... раждат, така че е необходимо да се образоват! Отговорност за поемане на! Като цяло, едно дете на нормални родители, по принцип не може да бъде след 22:00 един на улицата ... Ако дъщеря ми, когато е била ученичка, ще трябва да мине през начинаещи, а вечер да приятелката си, аз ще отида с нея.Ние сме на шофиране на проблема в входовете

Лариса Marutsak, директор на промоция "КП" Майка шестнадесет Лара:

- Всяко ограничаване на свободата е вредно. Вместо да учат децата как да живеят в общество, ние започваме да ги затворят, за да се скрие ... И това, което не-автоматично създаване накрая порасна? И като родител, мога да кажа: Аз не беше изпитвал тревожност, когато дъщеря й излезе от къщата. Това е животът. Но с приемането на закона имам всяка вечер стрес. последните десет десет минути - и аз започнах да треперя. И не се страхува от разбойници, а не педофили, както и че на детето ми отне на полицията. Да, знам, отиде на гуляй, че тийнейджърите са длъжни да се върне в къщи. Но те имат машините? Тук понякога убийство не е в бързаме да напусне ... това наистина ще бъде в състояние да достави всяка вечер от стотици тийнейджъри из града? След грайфер, и се хвърлят в "маймуна" с бандити и негодници ... Не ги пускай на? И ако имате нужда от учител?

Аз също мисля, че младите хора в неравностойно положение ще продължат да излизат вечер. Не само по улиците и в вратите, за да плашат цивилни.

виж също

"А" Дом-2 "не се обиждат чувствата на вярващите?"

Спасители на плажа, 15-годишен спечели обучението си в Англия

От деня, в който се плаща от хиляда рубли

Наталия Poklonskaya - "КП" на "Матилда": Николай II хванат в леглото с танцьор, и светия императрицата внушава - че лъже наранени чувства

За седалище на управителя на Севастопол ще се състезава във всички 5 кандидати

Половината от номинираните не са регистрирани

Никита Лобанов-Ростовски, "остави на студено, аз и никой друг"

Меценат призна, че неговите дарове са фалшификати

Мелба, че Путин е купил най-MAX, прави Кубан ученичка

Анализ на питейна вода: как да се провери качеството на водата в чешмата?

От водата мирише лошо и се излива кафява помия? Извършва питейна вода анализ и напишете оплакване!

Турските власти отстранени от полет до България шест години Лиза Ukhanova, че майка му се опитва да отнеме в LIH *

Персоналът на българското консулство се опитва да се справи със ситуацията на летището в Истанбул

Родителите решили да изключите устройствата от Чарли Гарда

Едно момче, който се опитва да спаси Доналд Тръмп и папата, реши да не се отнасяме

"Руската цивилизация" - запазване и съхраняване на

От летище до ethnovillage

Конкурсът на идеи за развитието на "Far хектара" е получила над 600 проекта

Момиче от Ярославъл женен украински сериен убиец, чиито жертви станаха повече от 60 души

Преди шест месеца двойката има дъщеря

Срещу майка Луцифер откри наказателно дело, тя е изправена пред две години затвор

Съпруг написа изявление. Настойничество власти да проверяват, облечени и нахранени, отколкото децата на сатанистите

Кои са собствениците на земя на XXI век и защо е необходимо да се размножават диви коне

Специален кореспондент "КП" Дмитрий Steshin и Виктор Guseinov слезе река Волга на надуваема лодка. Глава 5, в който нашите туристи изпаднали в леговището на българското гостоприемство

Като част от област Mtsensk, забранено за лов

Нарушителите чакат тежки глоби

Пътниците принуждават децата да тегли багаж да се избегне плащането на регистриран багаж?

С такова обвинение от авиокомпания Ryanair

Влакът ще пристигне Eagle музей

Необичайна изложба ще бъде на разположение за два дни

В Татарстан, SC проверява фотосесия в прозрачна рокля върху руините на православен храм олтар

Участвайте в този модел сега се смята, че това е било грешка [снимка]