Дрийм Тълкуване има цветя

Сън книга има цветя мечта, какво сън в съня има цветя? За да изберете тълкуването на съня, въведете ключовата дума на мечтите си във формата за търсене и кликнете върху първата буква характеризира образа на сън (ако искате да получите онлайн мечтата тълкуване на писмото безплатно по азбучен ред).Сега можете да разберете това, което е там, за да мечтаят за цветя, прочетете следната свободна интерпретация на сънищата на най-добрите онлайн мечта книга Къщата на Слънцето!

Тя отдавна се смята, че цветът носи значение. Това е отразено в митническата, изкуството, облеклото и начина на живот на различните държави.

Брайт, сочно тон - предвестник добър, бледа и избледня унищожаване символ, възраст, недостатъчност; тъмни цветове винаги са били предвестници на злото.

White винаги символизира чистотата, невинността на мисъл и желание, радост от живота, не е помрачена от страданието, искреността на думите, декларации за любов, чистота на душата. Булки носят бели ангели и светии винаги са били бели,

На сватбата, реших да дам бели цветя. Католици, решили да дадат бели цветя на погребението. И след това белият цвят ще се превърне в символ на пречистване от греховете, призовавайки ангели да пази душата на починалия в задгробния живот.

Брилянт - блясък никога не съм се счита астролозите цвят, който носи късмет. Брилянтни привлечени завистливи очи на човек, блясък в мрака на очите на луд, блестящи сълзи на очи застрашително блестящи кама преди стачката.

В съня, този цвят е ревност, опасност, болест, плач, машинациите на враговете, приятелите лицемерие, предателство на любовника си или любим човек.

Синият цвят винаги е бил смятан за символ на чест, връчена на хората за тяхната мъдрост, справедливост, мъдрост. Синият цвят е често цвета на попа или рицари. В комбинация със златото той въплъщава твърдостта и съдебните органи, които изискват подчинение и поклонение.

Поради това често е комбинация от тях се използват в облеклото благородници и кралски особи, във вътрешността на великолепните дворци в порцеланови украшения и бижута. В комбинация с червено, той става още по-мощен, и околните или придворните наведе глава от разстояние при вида на цвета на царете.

Жълто - цветът на слънцето, изпълня небето и земята със своята светлина, когото никой и нищо не може да бъде равно на цвета на слава, лукс. Ако беше въпрос на цветове, жълто превърна в символ на непостоянството.

И старши преподава млад, които не могат да бъдат приведени в дома на жълти цветя, които не е имало разногласия.

Жълт бельо (според легендата) предсказва раздор между съпрузи. Жълто - цвета и предателството, и цвета на златото привлича окото на алчните хора и измамници.Green - знак за безопасност и надеждност. Лекарите смятат, че го успокоява окото, ще почива. Така че, зелени дървета и трева пожелае душата и дава увереност, че всичко ще бъде наред.

Растенията се даде нов млади зелени кълнове, като прогнозира растеж на всички живи същества, нашето същество, нашите сили. Зелените и представлява растеж на децата, тяхното раждане.

Златен цвят на кожата, като брилянтен, привлича завистливите погледи, възвестявайки опасност заради интригите, подтикват врагове.

Хората са готови на всичко, за да се възползват от златото. В хода е клевета, злословие, сила, оръжие, трик. Gold - олицетворение на богатство. Но в съня, всеки богат по свой собствен начин.

Ако сънят е болен, болестта му - това е богатството си. И след този сън той няма нищо да се надяваме на здравния изменението.

Бедният човек е богат само в техните дългове и стенания. златен блясък му обещава богатство, а просто напомняне, че той страда, защото на негово отсъствие.

За богата една мечта - напомняне, че той трябва да се грижи да не го загубите и да се пазят от хитростите на врага, предателство и лицемерие.

Red винаги е била в знак на любов, чест, почит, страст, срам и кръв.

Червени рози винаги са били считани за символ на любов и приемане на чувствата си.

Червената рокля на римските патриции, почиства със злато, призова за по-нисък поклон пред тях.

Червено кадифе, извезана със злато, често е символ на царската власт и слава на рицарите, хванат кръвта в честен двубой.

Боядисване, пожелал любовник бузите показва плам на чувствата му.

Red Corner (основна, богато украсен с икони в блестящ бронз и злато от Киото) е в хижа всеки селянин. Той се е намирал в дома на най-важното място, и входяща върху него.

Браун в съня означава големи емоции, тъга, безрадостни съществуване, нужда, липса на средства. Никой от герба или знамето на една, в интериора на дворците на крале или дрехи няма да доминира кафяво. Той не е приятен за окото и дава земен нюанс на тена. В него не е радост, не свежест. Той незабележим. Цвят черен спад с измити пътища, безрадостни съществуване.

Люляк - символ на чест, богатство, взаимна любов. Смесването на розови и сини средства нежност и чистота на чувствата. В съня си той прогнозира, лоялност любовник сбогом радост с него, ентусиазма на любов, подаръци със стойност.

Orange идва от смесването на жълто и червено. Това е - смес от амбиция, желание за слава, презрение към другите, егоизъм, безразличие към нещастия на другите хора.

Преливащи се цветове - предвестник на необичайно събитие, което ще изненада и моля ви като внезапно разкрие пред очите ви опашка паун, както блестящите диско светлини, блестящи като всички цветове на костюмите.

Purple означава сила, енергия, здраве, завидна позиция в обществото, уважение, повишени мисли и планове. Този богат червен цвят, цвета на царските одежди, бойни знамена, тръпчив червено вино, се накисва в топла слънчева светлина блестящи рубини.

Розов цвят символизира нежност, невинност, невинност, радост.

Грей означава безрадостен живот, тъга, меланхолия, скука.

Син цвят - в знак на скръб, лоши поличби, болест, тъмна нощ, цветът на вещици и магьосници.

Purple - знак за богатство, просперитет, чест, сила, мъдрост.

Черен цвят - в знак на печал, скръб, смърт, погребение, препирни, бедствия. Черните облаци носят дъжд, торнадо изглежда като черен стълб, да разбием всичко по пътя си.

Всички престъпници, магьосници, крадци, мошеници, убийци, облечени в черни дрехи, с тъмни нощи си вършат мръсната работа в тъмните ъгли, мазета и тавани. Вижте интерпретация на: боя, облекло, маска за лице.