Dreadlocks у дома, как да се направи расти, расти като правиш расти безопасно, как да се мият плитчици

Какво с расти
Мода за расти се появява в далечната 1970 г. ", в ерата на популярност на реге музиката. Тъй като те са част от образа на някои модата, като оригиналност и неповторимост на цялостния стил. Въпреки факта, че расти оплетените предимно в специални барове, интерес към създаването на косата отглеждане в дома. Трябва да се отбележи, че доста необичайни сложни плитки търсят дълга коса, особено оцветен.Има два вида страх: опасната и безопасна. Последно включва изкуствени плитки и обикновено са в салоните. Natural - плетачна на естествена коса, поради което те се наричат ​​опасно. Ако за някои - че причини такава прическа скучно, а след това размотавам, че ще бъде трудно и болезнено, освен това, в процеса на развиване, ще загубите 30-50% от косата. Ако не ви е страх - тогава резерви: сешоар, ютия специален гребен, Боби щифтове, голям брой от гумени ленти, кука и разбира се, търпение.

Как да си направим расти у дома? Решавам да се започне с броя на расти, обикновено 40-50 парчета. Умствени разделят главата пространство на зоната от 2 х 2 см Пигтейли трябва непременно влачи шахматно -. Това гарантира, че няма да плешиви петна на последния етап прически. Сега се определи нишките в малки групи. Тъкаческа расти започват от задната част на главата!

Махнете гумената лента и да започне да дразни ни заключване на въртеливо движение от върха към основата докато докато neraschosyvaemy лъч ​​след това се спуска надолу чак ръцете му, предаде формата му. Върхът на восък дръжка и топлина сешоара към средство, напоена. Ако в процеса на тъкане, което виждате, че някои косми са избити - ощипвам им кука. И така всяка нишка.

Можете да опитате да плитка расти като у дома си и по друг начин, без руно. Премахване на венеца с нишки и го заплита в здраво плитката си, не забравяйте да използвате активно восък за стайлинг. След крайния плитка активно формиране на въртене движения в ръцете му, също с помощта на восък. Собствениците на метод къдрава коса "усукване" ще отговарят на най-много. В този случай, вместо плитки, ние активно обрат заключване, постоянно го накисване с восък.Бихме искали да кажем още веднъж, всички от горните процедури са много опасни за косата! Размотавам расти обратно ще бъдат трудни. Но ако не се спре, да се има предвид за напускане. Не забравяйте периодично да отрежете разкрият направления на плетене на една кука. Между другото, първият шампоан трябва да бъде не по-рано от 30 дни, в противен случай вашите усилия ще бъдат напразни, и косата за това няма да кажа, благодаря ви.

Ако такива "готино" промени не сте готови, и плитка расти все още много добре искат да, можете да опитате и сигурни начини за тъкане. Как безопасно да направя расти? В този случай, ние трябва: дъвка; специална кука; желязо гребен и внимание - изкуствени нишки за коса. И тук откриваме истински място за въображение. В крайна сметка, можете да изберете изкуствени брави не само за нея цвят на косата, но и други хора, а може би дори и най-екстравагантни цветове, от жълт - за дълбоко синьо. Днес той е много популярен, и в комбинация с един необичаен начин на тъкане - уникална прическа на страхува просто гарантирани.

Какво с расти
Dreadlocks безопасно задния следва: споделят областта на главата в шахматно начин, за да се определи за себе си броя на pryadok и пристъпи към трансформация, като се излиза от гърба. Вземете изкуствен кичур от косата, осигуряващи я плътно с гумени ленти от двете страни, и в изобилие закачка, после сгънете наполовина и да приложат към нея, с ширита плитки, да не забравяме за восъка. Възможна и по-лесен вариант: в ключалката на предварителното му разделяне, вие се преплита изкуствен, в резултат на обработката на восък. Аз трябва да кажа, че умелото използване на тази опция, ще имате стилен творчески прическа.

Как да миете расти? Както си спомняте, миете косата си с расти първия месец е строго забранено, но трябва да се грижи за косата. Леко дразнене и сърбеж в резултат на напрежението на косата ще присъства. За да се отървете от тези нежелани реакции, трябва редовно да избършете кожата на главата отвара от лайка. Ако този метод не ви помогне, можете да опитате Hlogeksidin, който се продава във всеки аптека. Но да се използва сух шампоан може да бъде само в най-крайните случаи, те могат да предизвикат сърбеж и дразнене. След 30 дни, трябва да се измиват добре косата си и имат малък корекция: бездомно коса вплетена в плитки с кука. Някои хора вярват, че когато носите страх не може да миете косата си, но това е подвеждащо - без да броим първия месец, ръководителят на измиване е необходимо. И тук се добре установена възстановителни шампоани, въз основа на катран и катран сапун. Не забравяйте да се грижите за кожата и скалпа: редовна употреба репей, ленено семе и рициново масло, които овлажняват и укрепват косата.