Домашна питка във фурната - стъпка по стъпка рецепта със снимки на

Какво е питка и как да се подготви домашно питка във фурната? Този вид хляб ориенталски, често се прави от брашно и вода, допълнена със соли и масла. Има два вида: малки и големи.СЪСТАВКИ

  • Брашно 300 Очила
  • 200 мл вода
  • 1 чаена лъжичка сол
  • Захар 1 чаена лъжичка
  • Суха мая 1 чаена лъжичка

Както питка във фурната

За да се подготви домашно питка във фурната, които използваме, за да се месят производител на хляб. Разбира се, можете да месят тестото на ръка или с миксер, но можете да направите това, както и аз. В кофата, поставете пресява брашното. В топло чаша вода разтваря маята, добавете чаена лъжичка сол и една чаена лъжичка захар. Сипете 2 супени лъжици. супени лъжици олио и месят тестото. Аз бях с този групов режим за тестване на кнедли.

Както питка във фурната


Дайте тесто за хляб машина да престои около 1 час. Това е топло и няма проект. Тестото се увеличава и ще се удвои. Извадете тестото от кофата за хляб машина.

Както питка във фурната

Разделете тестото на 2 броя. Е, или три. От всяка част на ролката с наденица.

Както питка във фурната

Форма питка с високи брони. За да направите това, вие трябва да ставам тестото в овална формация. Внимателно завъртете броните, повдигнете тестото на масата и копна брони надолу. Притиснати средната пита, че не е подуто по време на печене.

Както питка във фурната

Трансфер пита за печене, положена смазана или пергамент. Загрейте фурната до 250 градуса. Пече се питка във фурната за 10-15 минути. Той бързо кафяви.

Както питка във фурната

Сервира се на масата охлади. Hot хляб не може да яде.