Dollhouses с ръцете си от шперплат, кутии (41 снимки) Как да направите дървена схема шперплат

Ако една къща е построена с високо качество, тя няма да бъде разграничен от покупките. Чертежите за изграждането на къщата можете да се правят, но можете да използвате готови. Такава малка къща може да бъде монтиран на колела и след това ще се превърне в мобилен телефон.Играчки с техните собствени ръце шперплат

Ще бъде необходимо:

 • Дебелината на ламинат или фурнир е по-добре да се избере най-малко 7 mm;
 • пъзели;
 • лепило - дърводелски, PVA;
 • самозалепващо фолио, което ще поставите на пода в нашия дом;
 • тапети, те ще бъдат полезни за поставяне на стените в стаите;
 • молив;
 • Рулетка.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

 1. От листа от шперплат нарязани стени на къщата, в зависимост от размерите на чертежа.
 2. Трябва да отбележим, където те ще бъдат поставени прозорци и врати, и да ги Scrollsaw.
 3. Използването на лепило за дърво събиране структура, както е показано на фиг. Можете да използвате малки нокти за сигурността на конструкцията.
 4. Покривът е изпълнен. Okleyte му вълнообразен картон и боя, симулиращи плочки.
 5. Залепете завърши къщата върху парче шперплат, по-голяма по размер от етажите на къщата. Това ще даде по-голяма стабилност. На шперплат, което остава по стените на къщата, можете да направите на поляната.
 6. Сега Тапети стени в стаи, филмът - подове.
 7. Ние организираме мебели.
 8. Украса на интериора с текстил: завеси на прозорците, постелки за пода, покривки за мебели.

Много от нас, след ремонт, са парчета от гипсокартон, които вече не са необходими. Защо да не ги пуснат в употреба, моля ви малка принцеса? От него можете да направите една прекрасна къща за кукли.

Къща на гипсокартон има много предимства, сред които са: лекота на работа, своята лекота. Дори и да не се боя по стените у дома след сглобяването, те все още ще изглежда чист, защото на бял цвят. Значителен недостатък на такава къща е неговата крехкост. Струва малко натиск върху всяка част на къщата, тъй като той веднага се разпада.

За да се направи в къщата на гипсокартон, можете да използвате схемата по-горе, или просто да се направи форма на кръст дял да се спести място в детската стая. Тези дялове няма да ги споделят стаята с друг, външните стени и покрива ще бъде.

стиропор

Ако опаковъчни пяна листове разположени наоколо в дома си, можете да си построи къща от тях. За да работите ще ви трябва:

 • пяна листове;
 • лепило;
 • клечки за зъби;
 • дърво линия;
 • бамбукови пръчки;
 • вълнообразен картон;
 • парчета от тапети;
 • акрилна боя;
 • гъба;
 • парчета от декоративни корнизи;
 • необходими аксесоари за интериора: парчета от килим, завеси, мебели и всичко, което е в състояние на вашето въображение.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

 1. Първо трябва да се мисли, какво ще бъде вашето къща и да направи чертежа. За да спестите място в къщата апартамент може да се изгради по височина.
 2. Нарежете пяна в съответствие с чертежа. Той е удобен да се направи гореща нож, така че пяната не се разпада.
 3. Смятаме, че чрез където ще имате прозорци и врати. можете да го направите по стълбите между етажите. Изрежете необходимите отвори.
 4. Започваме да си построи къща. W ubochistki почивка на половина. Ние ще трябва да се създаде по-здрава конструкция. Лепило листа пяна от лепило пистолет преди свързването им чрез половинки зъби.
 5. За да се засили пода и тавана, използвайки бамбук пръчици китайски салфетки. Лепило придържа към пяна лист като греди. След това листовете до пода, тавана, могат да бъдат свързани към страничните стени.
 6. Backboard стълба залепване отделно. Тя може да бъде направена от пяна или дървени владетели. Клечки за зъби за използване парапет. След това лепило като в крайния стълбите.
 7. Покривът на пяна може да бъде залепен или велпапе. Херпес зостер могат да имитират, нарязани на малки парчета картон и да го залепят и след като са боядисани.
 8. Тя може да бъде един балкон върху външната стена. Нейната лепило стиропор като парапети използват бамбукови пръчки
 9. Оцветяване Отвън къщата с акрилни влакна с помощта на нормална гъба.
 10. Стените на стаите висят тапети, килим на пода беше покрит. Корнизи на тавана нарязани цокли и первази, и да ги залепите. Създаване на комфорт с помощта на пердета на прозорците.
 11. Ние организираме обзавеждането, което можете да залепите, пяна, и да кани нови наематели.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Декориране на дома може да бъде доста разнообразна. Можете да използвате прозрачна пластмасова кутия, правят разпечатки на подводния свят и постави в дома си аквариум. Можете да отпечатате снимката, лежеше покривката на масата, добави играчка кукла. Позволете си въображение, за да изразят себе си напълно, и ще получите най-прекрасния куклена къща за момичета.От лавица / багажник

От библиотека или шкаф може да направи голяма куклена къща. Уверете се, че е много лесно, защото вече имате база. Да се ​​проектира къща, използвайки картон, тапети, самозалепваща се хартия, подходящ и опаковъчна хартия.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Свържете се с творческия процес и дъщеря му. Тя ще бъде в състояние да говоря с дизайнер за вашия куклена къща.

Ако къщата ще бъде разположен постоянно на стената, то е възможно да се направи на покрива на къщата с помощта на черен изолирбанд, лепило очертава. По същия начин, запечата стак. Ако е необходимо, пренареждане на къщата на друго място самозалепваща лента може лесно да бъде отделен, без да вредят този тапет в стаята. Мебел за кукли можете да си купите готови или да изразят своето въображение и да направи своя собствена.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

От старата кутия или шкаф

Дъщеря ви пита куклена къща, а в гаража събира прах стар скрин? В старата, нежелан вече мебелите, можете да дишате втори живот. Подарете на детето си, което прави къща на кукла от стара кутия или шкаф. Тези къщи са много удобни за тези, които имат деца играят големи или високи кукли.

На първо място, трябва да знаете, височината на куклите. Това е да се гарантира, че куклата може да бъде поставен в стаята, в пълен ръст. Може да се наложи да се съчетаят 2 рафта, премахване на ненужните дялове. Работете внимателно, опитвайки се да не се съборят вътрешните стени на шкафа или гърдите. На мястото на преградите, които ние отстранени, ние няма да се наложи да анулира. Възможно е да се запечата тънки летви, които са подходящи по размер.

След изчакване за пълно изсъхване на лепилото, лечение на гръдната стена замазка тънък слой. След това, скрин трябва да се шлайфа, а след това тя става плоска и гладка. Използвайте пъзела могат да се режат на прозореца.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Последният етап ще проектира къщата си. Извън това може да се боядисва. Най-вероятно ще се наложи да го боя в няколко слоя, за да се боя цвета на стара гърдите. Стени вътре може да се тапети, цвят, или самозалепваща опаковка хартия. И вие също може да просто да ги рисувам. Ние организираме на мебели, за да се мотае снимки и огледала по стените, завесите, килимите и разпространява кукли канят на Housewarming. Сега, в стая кукли дъщеря ви винаги ще се внесе ред!

от картон

Бюджет вариант куклена къща производство на вълнообразен картон. С него можете да създадете една прекрасна играчка, която дълго ще да угоди твоето момиче.

 • Велпапе рамка къща;
 • декоративен картон за дизайн къща;
 • детайли шаблони, които ще зависят от размера на бъдещата си къща; сканиране;
 • канцеларски материали: молив, линийка, гумичка, ножици;
 • нож, четки, маркери;
 • лепило;
 • цвят, опаковане и самозалепваща хартия;
 • кърпа;
 • декоративни елементи - мъниста, кристали, камъни, изкуствени цветя.

Как да стигнем до производството на вила:

 1. Ако имате голям лист велпапе, ще бъде възможно да го постави на сканиране. Оразмерен въз основа на големината на къщата. Ако големи листове не, тогава трябва да се намали всяко парче поотделно. не правете на предната стена.
 1. С цел да се качи, че е удобно да се огъват, е необходимо да се направи канал в кошарата, да го споделите с линийка. Ако всички детайли, които режат, оразмеряване им в места, картон връзка.
 2. Изрязване и поставяне на вътрешни стени. В тази къща те са от съществено значение. Те ще изпълнява функцията по поддръжка.

Конструкцията се сглобява. Можете да се пристъпи към регистрация.

Отвътре стените е по-добре да поставите върху декоративната хартия или плат. Така че се крият по шевовете в местата за лепене. Външните стени могат да се проектират по ваш вкус: да рисува, поставете отново. Zadekoriruyte къща с помощта на мъниста, кристали, камъни или други предмети по ваша преценка. Моля, имайте предвид, че декоративните елементи са добре поддържани от картон, или в процеса на игра къща загуби своята привлекателност.

Подредете мебелите и поканете детето си да играе.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

за производство на картон куклена къща майсторски класове, виж по-долу.

на кутиите

Много е лесно да се получи куклена къща с изваждането от кутията. За него, ще трябва да изберете най-подходящия размер на кутията. Размерът ще зависи от височината на куклите, което прави тази къща. Брой кутии ще зависи от броя на стаите, които вие ще да се направи. Една кутия - една стая. Тази къща може да направи високо увеличение, лепене кутии на върха на една от друга. Това спестява място в стаята.

Необходимо е да се запечата го с друг, така че горната му част е на страната, отваряне на гледката към вътрешността на стаята. Това може да стане по различни начини: с помощта на телбод, лепило, тиксо. Изрежете прозореца. Ние правим една къща по Ваш вкус. Обзавеждане Вашето обзавеждане и развеселяват момичето нова играчка, която ще платите най-малко пари и усилия.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Ако много малко пространство, може да се направи сгъваем куклена къща в детската стая.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Виж следващия семинар, където подробен процес на производство на красива кутия на куклена къща.

Папки за документи

Ако малко пространство може да се направи сгъваем куклена къща в детската стая.

За тази къща ще са ни необходими 4 папки за документи. Всяка папка вътре красива паста хартия - това ще бъде тапети за стените. Zadekoriruyte клип папка плат, което прави от него един вид завеса. Печат от вътрешността на принтера и се придържаме към стените. Жилището готов. Остава да разкрие папки и ги поставя вертикално. Добави необходими мебели.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Mobile опция къща могат да бъдат сгъваеми тъканта на къщата. Ако е необходимо, може да се сгъва и направи, тя заема много малко пространство.

За производството му, ние трябва да се изгладят плат за задната стена на основата. Дължина трябва да се изчислява на броя на етажите и височината на куклите. Шият правоъгълник база. Следваща шият джобове, в които поставят парче картон - това е на пода на нашите стаи. Двете ъглите на джоба шият панделка или лента. Всичко, което остава да се направи - е да шият джобове на нашите кутии чрез един ръб, ъгли с панделки трябва да са от другата страна. Сега повдигнете пода в стаите с помощта на ленти и да определи, Когато шиете панделка към основата. Използване на лентата да се направи на дръжката, за който ще виси къщата си на куките. Плат приложения могат да бъдат проектирани задната стена и да започнат да играят.

Играчки с техните собствени ръце шперплат

Къща-чанта - вариант на къщата е по-подходящ за малки кукли.

Материали за производството на:

Размерите на чертежите са в инчове. 1 инч = 2.54 cm.