Doll мебели със собствените си ръце (снимка), маса, стол, диван, нощно шкафче

Как да си направим маса за кукли

Бъдете креативни, да ги развива в едно дете с помощта на независим проектиране кукла мебели. Тази дейност ще ви позволи да се доближи до детето си, да му помогне да се разкрие способността на дизайнера. Ето няколко прости възможности.Как да си направим нощно шкафче на кукла с чекмеджета

Как да си направим маса за кукли

 • Няколко кибрити за броя на кутии.
 • Картон лента, чиято ширина може да прегърне желания брой кутии.
 • Лъскава фолио.
 • Ножици, лепило.
 • Няколко златни мъниста от пластмаса за броя на кутии.

Вземете го, сложете ги заедно по дължина. Сега би трябвало да се представи таблица за планираната височина. Няколко парчета могат да бъдат премахнати или добавени, в зависимост от крайните идеи. Лепило го части, подредени в един ред. Вземете картон, завой на правилните места, те напълно се възползва от страната, която все още няма пощенски кутии. След това залепете картона. В последния вариант внимателно изрязани с ножица му ръб и пристъпи към декора.

Как да си направим маса за кукли

Облицовъчни бляскави маси могат да варират. Ако го измазана лъскав цветна хартия, като многоцветни фолио, то ще бъде по-бляскав имидж, особено ако е червено, сребро, злато. Ако искате да направите нощно шкафче беше като истински, тогава можете да използвате имитация на дърво, цветни тапети с малка цифра, или хартия, подобно на тях. Той се продава в магазините на детското творчество.

Внимателно се изглади вестника, нанесете лепило от грешната страна. Спред да стане гладко фолио. Тогава obkleyte гърба, отстрани на хартията, ниво на него, докато тя е суха. Това прави част от страничната линия или обръщане тъп нож. Кутии могат да бъдат украсени напълно или частично. На пързалката, което трябва да се придържаме на хартия, а ако искате тя да се превърне в пълен цвят, можете да я и поставили хартия тласък отвън или отвътре. В документа също така трябва да се ниво.

Как да си направим маса за кукли

Когато изсъхне, се пристъпи към дръжките. Обърнете топчета, на базата на неговото капково лепило. Прикрепете го към средата на чекмеджето на чекмеджето. Направете същото и с останалата част от гранулите, които трябва да са четен брой. Те могат да се заменят с обемни самозалепващи кристали. Когато изсъхне, нощно шкафче е готова.

Как да си направим маса за кукли

Масичка за кафе кукла

Може ли да се направи за начинаещи. Вие ще трябва:

 • Square или продълговата кутия изпод крем, сапун.
 • Дебела лента, ножици.
 • Цветна хартия като фолио.
 • Клей.

Вземете една картонена кутия. Изрежете от него отпред и отзад част. Тогава obkleyte близо й лента от вътрешната страна, а след това навън. Важно е, че той легна без гънки - това ще зависи от привлекателността на продукта. След това преминете към декора.

Как да си направим маса за кукли

Хартия чисто отрязани по цялата ширина на кутията. След това го залепете на слоя с тиксо. Най-подходящ хартията самозалепващ слой, който е необходимо да се прилага точно лепило, гладък слой, докато изсъхне. Премахване остатъкът лепило, суха хартия.

Тази мебел използва като масичка за кафе за Барби или дрешник, който е залепен на стената на дома или пуснати няколко позиции в редица. И ако го комбинирате с бляскав маси, можете да получите красив гардероб за Барби. Към това трябва да се добавят още няколко позиции. Тогава мебели за кукли е стилен и бляскав. Възможно е да се обзаведете стаята в същия стил.

Гардероб за кукли

Как да си направим маса за кукли

 • 1, 2 маси (виж "Как да си направим нощно шкафче").
 • 6 масички за Барби (виж "Масичка за кафе за Барби").
 • Майор опаковка към задната стена.
 • Картон за вратички (което може да бъде част от кутията от крема).
 • Топчетата за броя на врати.
 • Сребърен фолио, като огледало.
 • Ножици, лепило и лента.


Първоначално постави на площада на картонени кутии. Той ще се върне на стената на кабинета. Кибритени кутии, разположени в един ред по средата. След като установи желаната броя и дела, започват да работа. Нощното шкафче с чекмеджета направя, тъй като в описанието. Таблица като рафт в килера, има нужда от работа. Ако най-напред е необходимо да се намали предната и задната, сега се намалят, а вратата на предния кабинет е. Нейната кройка не е необходимо. Нарежете го нарежете от три страни, без рязане на вратата и obkleyte цветна хартия отвън и отвътре.

Бране на важни детайли, които всички кутии са на същата височина и ширина, а след това тя ще изглежда приятен и чист. Когато се определят, като броят на споделени елементи, отрежете излишъка. Вземи да работят.

Как да си направим маса за кукли

Определяне на празното пространство. Тя трябва да бъде предварително поставен сребърно фолио симулиране огледало. Можете да се придържаме и красива картина. Това зависи от личния вкус. В една група от експерти не препоръчваме използването на две лъскава текстура, и ако го направите, всички маси и шкафове от пурпурно лъскав плат, Mirror замени красива картина. Неговата пръчка по-рано. Ръбовете на изображенията се крият зад шкафчетата.Когато всички части са готови, ги залепете на задната стена. Ако искате да се затвори вратата лесно, да се прикрепят към него стикер или заключване. Една част е прикрепена към вратата, а другата към страничната стена. Те са изработени от крепежни елементи кука. Те здраво да задържи вратата.

Как да си направим маса за кукли

В допълнение към шкафове, маси и шкафове за да Барби и мека мебел. Например, диван разтегателен. Такива мебели за модерни кукли ще изглежда светло и красиво. И материала за вашия проект зависи от вашето въображение. Ето как може да се направи.

Разтегателен диван за Барби

 • Голяма парче картон.
 • Няколко гъби за миене на съдове, със същия размер.
 • Телбод.
 • Черно кадифе материал.
 • Материалът за тапицерия.
 • Лента и велкро.
 • Ножици, лепило и линийка.

Лепило гъбата на картона. Нарежете го на размер. Направете същото и с останалата част от гъби. Можете да получите три еднакви парчета. Увийте ги с материали и определи телбод по-долу. След това вземете материала е малко по-малък от размера на парче и остана на вътрешната повърхност, крие следите на фиксиране. Пред себе си имаме три еднакви части.

Отнасяйте се на гърба. Престани от картон в горната част на плата. Закрепете телбод. За укрепване на лепило кадифе материал.

Как да си направим маса за кукли

Сложете матраци в началото на всяка друга и натиснете гърба. След това лепило и да определи по-нисък матрак лентата. Прикрепете го по периметъра на матрака и закрепете гърба с лепило. Тогава панделка закопчалка горен матрак. Глина петно ​​на повърхността, отколкото в средата, която е една линия. За това е изтеглен за разширяване на дивана. Лентата не се придържат към стената е необходимо, тъй като тя е фиксирана зад велкро.

Диван готов. За да му се разширява, отваря велкро му и издърпайте линия. След това внимателно сгънете и използване.

Как да си направим маса за кукли

Невероятни бляскави столове за кукли

Те са лесно да се направи от обикновените кутии на Coca-Cola, Fanta и Sprite. За да направите това, нарязани на банката за множество тънки ивици. По-добре е, ако това ще направи някой възрастен, защото на ръба на банките лесно се нараниш. Когато банката се реже, е необходимо да насочи част от лентите нагоре (около 1 \ 4 от общата маса), а всички останали надолу. След това разделете долната лента от броя на крака и се захващаме за работа.

Как да си направим маса за кукли

Мярка броя на ленти, които ще оставят на всеки крак, а след това да започне да се обърне на техните страни. В този случай, най-дългата отсечка от средното трябва да остане, тъй като това ще бъдат основните поддържащи крака, попита дължина нея. Завиващи ленти могат да бъдат в различни посоки, симетрично или асиметрично, в зависимост от плана си. Когато всички краката са готови, можете да започнете обратно. Тя трябва да се обърне, както и краката, от краищата към центъра, а след това можете да започнете да декор.

Как да си направим маса за кукли

Столът изглежда недовършена, без места за сядане. За него трябва да се намали гъбата в диаметър, спретнато закръгляването отгоре. Obtyanite съотборник риал и сигурен от долната страна на лепилото. По-добре да се използва лепило, което определя металната повърхност. Когато седалката е сухо отново, нанесете лепилото на повърхността, се прикрепя към седалката на стола. Тя изсъхва и сте готови.

Как да си направим маса за кукли

Няколко столове ще създаде фантастични качества на магически замък. Основният фокус на столове дизайн зависи от цвета и текстурата на тапицерията на седалките. Колкото по-тъмен, толкова по-загадъчни изпълнения правят. Тъмните нюанси на лилаво, изумрудено зелено или син цвят е по-подходящ за магия кукли Monster Хайт от бляскав Барби или фея. Розови, сметана, червени тонове ще създаде бляскав и винтидж продукт, допълват от сребриста кръгла маса на крака, и цветен плат ще създават неповторима атмосфера на стария.

Как да си направим маса за кукли

Етаж лампа за кукла

Направете възможно от алуминиева тел и абажура. Тя е направена от нишки, специални мъниста за декорация и дантела рамка.

Как да си направим маса за кукли

Мъниста могат да бъдат закупени в магазините за творчество. Те се предлагат в различни размери, но ракита подходящ за тази работа. Те ще създаде лампион в стила "страна". За повече подходящи блясък дантела абажури. Те го правят.

От картон или дебела хартия направи конус. След това го поставете дантела. По желание можете да ги поправи с игла връх перли, а абажура ще изглежда бляскав. Тогава ние стигнем до рамката.

Как да си направим маса за кукли

За да направите това, се огъват жицата в долната част, и то нанизани на тънка пръчка. Разположена на върха на краищата в противоположни посоки и да ги носят сянка. Fix него. Етаж лампа е готова и може да се постави в куклена къща. Той ще дойде при всеки проект и ще бъде незаменим украшение. Особено, ако това е от спалня, хол или дори балкон Барби и нейните приятели.

Това не е всичко, мебели за кукли, което може да бъде направено на ръка. Но това ще позволи на детето да отключи творческия потенциал да се превърне в стъпка от създаването на шедьоври.

Doll мебели със собствените си ръце, снимка:

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли

Как да си направим маса за кукли
Как да шият подложка от меки помпони

Как да си направим маса за кукли
Флоралните декорации с ръцете си: настроението на лятото в апартамент

Как да си направим маса за кукли
Панели за кухнята с ръцете си: връхната точка в интериора или черешката на тортата

Как да си направим маса за кукли
Ексклузивно на килима кожа със собствените си ръце