Dog Chow (Dog Chow) за кучета, състав, цена, прегледи

Храна за кучета Dog Chow принадлежи към класа на премия и продуцира добре познат в много страни на света "Purina" корпорация, която произвежда различни видове фуражи. Линията съдържа широка гама от продукти за домашни любимци от всички породи и всички възрасти. Продуктите съдържат голямо разнообразие от хранителни вещества, които според производителя напълно отговарят на нуждите на тялото на кучето, така че ежедневно хранене е без необходимост от допълнителни крепостни комплекси. източник на протеини са продуктите от преработка на месо и месни продукти от домашни птици и риба, основната зърнени култури е ориз.Една от характеристиките Dog Chow - разнообразен размер на частиците, които могат да бъдат малки, средни и големи. Поради това, кучето не просто да ги погълне, но дъвче, като по този начин развиващите се челюст и зъби почистване.

Храна за кучета Dog Chow: видове

Храна се предлага в различни опаковки, което ви позволява да го купят като малки партиди, както и търговия на едро. Богат избор позволява на всеки развъдник за кучета да се избере оптимално захранване в съответствие с породата, възрастта и физиологичните особености на животните.

Great Dane киноложка изложба

Dog Chow продукти включват три основни серии:

 • За кученца.
 • За възрастни кучета над 1-годишна възраст и по-стари от 5 години,
 • За по-големите животни на възраст над 9 години.

Помислете за състава и характеристиките по-подробно.

Dog Chow за кученца на възраст от два месеца до 1 година:

За едри породи кученца с пуешко месо. Той съдържа 28% протеини, 12% мазнини, 2.5% фибри, и корени от цикория и цвекло. Тя помага да се поддържа здравето на венците, укрепва имунната система, нормализира храносмилането.

За кученца от малки и средни породи пиле. Той съдържа 29% протеини, 15% мазнини и 3% фибри. Гарантира здравословен растеж на кученца, с тегло по-малко от 12 кг.

За всички видове кученца с тегло до 10 кг на агне. Той съдържа 28% протеини, 14% мазнини и 2.5% фибри. Той съдържа балансирано количество витамини и минерали, които допринасят за развитието на скелета и растежа на мускулите, предоставяйки лъскава козина.

Храна за кученца от всяка порода с пиле. Той съдържа 28% протеини, 14% мазнини и 2.5% фибри. Също така се препоръчва за млади кучета с тегло под 10 кг.

Храна за възрастни кучета

За кучета от едри породи с пуешко месо. Идеален за хранителни животни на възраст от 2 до 9 години. Той съдържа 23% протеини, 9% мазнини, 3% фибри. Това съотношение е намерено, че е оптимална за пълна дажба на кучета, чието тегло е 25 кг или повече. Включва 18% от месни продукти.

Great Dane киноложка изложба

За възрастни животни с пилешко месо. Препоръчва се за животните, които са по-стари от 5 години. Тя се състои от до 18% от месни продукти и 20% от зърнените култури. Той съдържа 23% протеини, 12% мазнини, 3% фибри.

За кучета от малки и средни породи с пилешко. Като част от не по-малко от 18% от пилешки продукти. Той съдържа 27% протеини, 13% мазнини, и 3% от сухото влакно.

За възрастни кучета с агнешко месо. Идеален за хранене на животни, на възраст между 1 и 5 години. Той съдържа 25% протеини, 12% мазнини, 3% фибри. Тя се състои от до 18% от месни продукти.

Dog Chow за по-възрастните домашни любимци

Храна за възрастни кучета с агнешко месо. Препоръчва се при животни на възраст над 9 години. Специално проектирани позволява остаряването на организма, осигурява необходимото количество на мазнини и протеини, нормализира храносмилателните процеси и осигурява добър изглед на вълна.

За кучета на възраст 6-8 години с пилешко месо или агнешко. Идеалният баланс на месо и зърно компоненти за деня осигурява достатъчно количество енергия в определен възраст. Съдържа 8% от продуктите на преработката на месо.

Съставът на фуража куче Chow

Помислете за състава на кучешка храна Dog Chow базиран продукт за възрастни домашни любимци над 1 година с агнето. На първо място, дадени житни растения, които са основно ориз. Брой неизвестен. Това зърнени култури се абсорбира доста добре от тялото на кучето, като насърчава нормалното храносмилане. Също така благотворен ефект, който оказва върху кръвоносните съдове, сърцето, пикочно-половата и нервната система, развитие на костите. Оризът съдържа много витамин В, както и полезни микроелементи - желязо, калий, цинк, магнезий и др.

Great Dane киноложка изложба

Като източници на протеини, посочени месо и преработени продукти в количество от 8%, което съответства на 16% от рехидратиран месо и вътрешни органи, агнешко сумата, която не е по-малко от 4%. агнешко месо се смята хипоалергенни и рядко причинява нежелани реакции, така че продуктите могат да бъдат препоръчани за животни с хранителни алергии и проблеми с кожата.Също така са включени:

 • екстракт от растителен протеин;
 • масла и мазнини;
 • корен сух цикория;
 • обработка на растителни суровини продукти;
 • минерали, антиоксиданти и витамини - A, D, Е, В групата, йод, мед, желязо, цинк, манган и селен.

Както можем да видим, производителят не води до опаковката на продукта точна информация за състава на храните и продуктите, които са обработени, така че се правят точни изводи за качеството му е трудно.

Предимства и недостатъци на храна за кучета Dog Chow

Чрез Dog Chow хранителни предимства включват следните характеристики:

 • Достъпни.
 • Повсеместност - купете суха храна, можете не само в специализирани магазини, но и в обикновените супермаркети. Богат избор представена в почти всички онлайн магазини, които се занимават със стоки за животните.
 • Добавки под формата на витамини и минерали.
 • Голям асортимент, в която всеки собственик на куче има възможност да избират продукти, в зависимост от възрастта и големината на животното.

Цената на храна за кучета Dog Chow наистина на разположение. Като цяло, това е:

 • 800 грама - 170 стр.
 • 2,5 кг - 620 Р;.
 • 14 кг - от 2360 стр.

Основният недостатък на фуражите Dog Chow е неговия състав, доста постно и представени неточно. Имаме няма как да знае какви месни продукти са били използвани като източник на протеин, произходът на масла, мазнини, също остава неизвестна. Списъкът съдържа антиоксиданти, но не казва кои от тях. Зеленчуци имат, но те са малко - само корени от цикория и сухо цвекло. Списъкът на витамини и минерали може да бъде много по-впечатляващ, в продукта за големи кучета не е глюкозамин и хондроитин, които са много важни за домашни любимци с тегло над 25-35 кг. Трябва също да се отбележи, че на първо място са зърнени култури, а не proteinosoderzhaschie компоненти, които са много по-важни за правилното кучешка храна.

Преглед на суха храна за кучета Dog Chow

Първо на всички собственици на домашни любимци ветеринарни лекари, интересуващи се от прегледи на храна за кучета Dog Chow. Анастасия, специалист с опит повече от 20 години. говори за него, както следва:

Dog Chow добавен в премиум клас, но в състава му, той скоро заема позиция между него и икономична класа. Той съдържа много малко количество природен месо, както и качеството на продукти, не е известна, тъй като писането на състава на производителя не ги посочи. На първо място са зърнени култури, а в действителност хищници основно се нуждаят от месо и протеинови източници. Въпреки това, продуктите също са на разположение и достойнство - присъствието на жизненоважни минерали и витамини, необходими за доброто на кожата и козината, аминокиселини, които подобряват функционирането на сърцето мастни киселини. За широк кръг от потребители, аз няма да препоръчвам този продукт, но ако собственикът на кучето не разполага с възможност за закупуване на по-скъпа енергия, кучето Чоу ще бъде нормален избор.

Почти подобно становище бе изразено от друг ветеринарен лекар на име Александър, който работи в областта на зоопарк-повече от 25 години:

Разбира се, храна Dog Chow малко по-добре от продуктите на икономична класа, но не го направи толкова много заслуги. Брой на месото е достатъчно ясно, не, по-голямата част от диетата се състои от зърнени култури. Тя съдържа голям брой вторични продукти от животински произход, той дори риба и зеленчуци са продуктите от преработка. Витамин-минерален комплекс е нормално и е напълно достатъчна за нормален живот куче.

Той също така ще бъде интересно да научите за куче животновъди преглед kormeDogChow. Те са доста разнообразни, но като цяло са добри.

Джулия, собственик на мопс куче порода:

Моето животно доста деликатен стомах, както и много от членовете на вида си, така че не всички сухи храни са подходящи. Опитах да се хранят родословие, но кучето е отговорил отрицателно, тя развива повръщане и диария. Зъбците Чоу ни Препоръчайте на приятел, купихме един продукт със сьомга, тъй като тя е предназначена само за нашия случай. Мисля, добре нахранени, кучето се храни с апетита и храносмилането са не повече проблеми. Много доволен от цената - 800 грама саше купил само за 180 рубли, което е доста достъпен за много собственици на кучета.

Anfisa, собственик на голяма дрезгав.

Предимствата на този фураж включват ниска цена и лесно съхранение. Съставът от изобретението е доста добър. След обширни експерименти с различни продукти, закупени Dog Chow кучето си, което преди няколко години е далеч от приюта. Там тя се храни само с естествени храни, но толкова лошо, че идва, и при продължителна диария. Опитах много продукти, но не всички от тях се яде с удоволствие, голям брой предложения са били отхвърлени просто. След като реши poprobovatDogChow който случайно видях на щанда в магазина и реши да спре на него. Laika се яде с удоволствие, чувство на неудовлетвореност е почти не са открити случаи на алергични реакции, както и вълната е станало по-блестяща.

Заключения относно кърмата Dog Чоу

Много кучета Dog Chow наистина се поберат, но въпреки положителната обратна връзка, този продукт не се препоръчва като постоянен източник на захранване, при условие, домашни любимци собственик има възможност за закупуване на по-скъпи продукти. Определено го наричат ​​лош и с лошо качество и не може да бъде - съставът на средното ниво, има голямо разнообразие от полезни добавки.

Great Dane киноложка изложба

Artroglikan за кучета
 • Great Dane киноложка изложба

  Памперси за кучета: как да се учат
 • Great Dane киноложка изложба

  Легла за кучето със собствените си ръце
 • Great Dane киноложка изложба

  кучета се качват, когато и в зависимост от случая
 • Great Dane киноложка изложба

  Great Dane киноложка изложба

  Защо кучетата се държим заедно по време на чифтосване
 • Great Dane киноложка изложба

  Що за куче е най-добре да се започне в апартамент или къща