До каква лекар да отида, ако косата падат 1

Ако косата пада, първо трябва да посети личния си лекар. Той ще назначи необходимите изпитвания и прегледи, тъй като загубата на коса може да бъде симптом на много вътрешни болести. Най-често попадат коса при заболявания на щитовидната жлеза, анемия, хиповитаминоза, хормонални нарушения в организма (менопауза, след раждането), гъбични заболявания на кожата на главата, елементарен стрес. Терапевтът ще ви помогне да разберете и да ви насочим към правилното специалист. Ако всичко е спокойно и не са открити нарушения, отидете на trichologist. Той е специалист в лечението на косата. Това отнема обикновено в STI клиники или козметични клиники.Загубата на коса до каква лекар за справяне


Ние трябва да започнем с терапевта, той нада куп области за анализ, и те трябва да отидете на лекар тесен profilya- trichologist. Можете, разбира се, и директно да се запишат trichologist, но тези лекари рядко имат клиника, и се налага да чакате на рецепцията.

проблеми коса занимаващи се с наука Триолоджи. Специалист нарича trichologist. Това зависи от него и е необходимо да се подходи към проблема за загуба на коса, както и други проблеми, свързани с косата и скалпа.

В общи линии, загуба на коса не е проблем, а реакцията на тялото си с някои промени (poschmodno силен pozulenie, промяна на начина на хранене, стрес и т.н.). С цел да се коса не падне, първо трябва да разберете причината за загуба на коса. Тя трябва да се разгледа на първо място чакаме изпитания, както и кръв по отношение на хормоните.

Жените може и трябва да разбират, когато те започнат да падат коса. Но мъжете не са еднозначно например никога не съм мислил за косата си, докато в младежките си години и са имали коса и след това посивели и станах почти плешив и как да ме през цялото рано плешив още по-приятно и удобно. Поради това, личното ми мнение, виждам един лекар - т р а х а л г не някога отида и да не е това мъжествен. Както природата пожела да се остави да бъде и покушение себе си в главата, няма да позволя на никого и дори прекалено много, така.