Детски молитва преди лягане, след като и да се изпие и храна, когато се дава усилено обучение,

Молитва за през нощта за детето

Молитви за деца

Молитва на детето заема специално място в живота на православен християнин. За едно дете с Бог среща е ефективен задължително трябва примера на родителите си. Това, че те са равни на малки деца, които виждат мама и татко молете се, ходят на църква, да вземе общение. Детето трябва постепенно да се разбере, че след молитва в сърцето си се застъпва мир и спокойствие. Безполезно е да принуди детето да се моли, казвайки в същото време, че Бог вижда и ако той няма да слушам, Той ще го накаже. И ако родителите се молеха и постоянно говорят за Бог, детето ще се научи от тях. Това означава, че от детството, че ще отнеме до вярата, се научат да приемат други хора, тъй като те са, за да ги уважаваме и да се обичаме безкористно.Какви са детските молитви?

Важно е да се научи детето да се моли в ранна възраст. Ето защо, ако посетите храм, вие трябва да бъдете сигурни, да се вземе бебето. За да се обясни необходимостта от молитва дете задължително. За да направите това, първо, че е по-добре просто да говоря с него за Бог. Има много проста молитва за трохи, които се състоят само от едно изречение.

Например, може да е това изречение:

"Голям Всемогъщия Господ, наистина ми (име на бебето) обичам."

Значението на тази фраза е молитва, че детето постепенно се оформя мнението, че Върховният Господ Бог е добър, велики и всемогъщи. с течение на времето, бебето започва да разбира, че Бог ни обича и винаги е близо до хората. С Всемогъщият, винаги е възможно да се говори чрез молитва, можете да споделите вашия опит и да поиска нещо. Важно е, че детето започва да разбира, че ако той ще се държи правилно, Бог винаги чува и разбира.

Молитва за бебето да бъде радост. Ние не трябва да го принудят да запомните странни фрази, той може да общува с Бога на своя език. С голямо дете, трябва да се научи на най-силната и добре познат молитвата "Отче наш". Но най-напред трябва да се обясни значението му, така че той разбира същността на всеки говори фраза. Но дори и ако той е в интерпретира молитвата му, нищо страшно. Основното нещо, за да се уверите, че всички думи хлапе blurts искрено. Задължително за бебето трябва да бъде добре и сутрин молитва.

Тя може да бъде, както следва:

"В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. Господи, моля Те, бъди милостив към мене грешника. Нашият Господ Иисус Христос, Сина Божий, молете се, позовавайки се на Пресветата Дева, ти Майка и всички светии, помилуй нас и спаси. Амин.

Слава на Тебе, Господи Всевишни. Ти, Господи на небето, Утешителят, и истината, ти си навсякъде и да поиска хората да извикат към вас, което чувате. Можете съкровище душите на хората се пълни от осквернение очисти, и надеждата за вечен живот дари.

Свят Господ, Всемогъщият Бог, смили се над нас. Слава на Отца, Сина и Светия Дух, сега и винаги, завинаги. Амин. "

Молитва за през нощта за детето

Думите на една и съща молитва може да научи едно дете да се повтаря и преди лягане.

Какво е по-добре за молитва на детето в стих или песен?

С цел да се научи детето да се моли препоръчва да се използват песни или поетични вариации. Човек не може да се каже, че е по-добре, защото всичко зависи от вкусовите предпочитания на родителите и детето.

Ангел-хранител ще поиска ние сме много,
Това, че той не спал цяла нощ,
За да се предпазят съня ми в яслите,
За да спи бебето сладък presladko!
Цяла нощ всички деца са тихи,
В края на краищата, защитата на съня им са Божии ангели воини
Слънцето ще се увеличи, събуди се, момчета
А ангел-пазител, както стоят в легла. "

Песен опции за детски молитви трябва да изтеглите и да слушате детето заедно. Ако бебето има желание да пее, а след това трябва да го насърчава.

Как да се научи детето да се молим?

Специфични правила за обучение на едно дете се молех, и не може да има, тъй като всяко дете, дори и в ранна възраст имат личност. Първо трябва да му обясни, измива молитвени искания, които той чува от устата на родителите.

Първо думи може да бъде много прост и се чете, както следва:

"Всемогъщият Господи, спаси и защита на родителите ми, баба и дядо, брат и сестра. И аз, Господи, помогни ми да не се карат с моите роднини. Простете ми капризи. Амин. "

Наистина се молим и да научи текста на молитвите на детето трябва да започне веднага след като бебето може съзнателно за майката да се повтаря фразата:

"Господи, помилуй!" И "Слава на Тебе, Боже."Трябва да се разбере, че душата на детето е чиста и искрена, така че първото молитвата винаги оставят дълбоко впечатление. Това означава, че детето ще бъде добър и достоен човек в бъдеще.

Молитва за през нощта за детето

молитви дете

Така например, по всяко време едно дете може да се обърне към Господа с думите:

"Всемогъщият Бог и Господ на небето грант, че всички майки по света са винаги усмихнати и винаги се намира на папата само добри думи. Грант, Господи, че никой не е от глад в земята, така че всички са в добро здраве и добро настроение. Амин. "

Много е важно възможно най-скоро да се научи детето да се молим преди да си легнете. Що се отнася до Бог ще успокои бебето и да му даде силен и здрав сън. За малко дете, можете да използвате една молитва, която съдържа призив към ангел-пазител. Разбира се, на първо място е необходимо да се обясни на детето, който е ангел-пазител. Необходимо е да се донесе на детето до идеята, че с подкрепата на Висшите сили може да донесе много положителни промени за утре.

думи на молитвата може да бъде, както следва:

"Обръщам се към вас, ангел-пазител. Ти си моят патрон и защитник. Прости ми, че всички неща, които съм направил грешно през изминалия ден. Да предположим, че утре няма да боли някой, а аз не съм направил нищо лошо, което може да се харесвам на нашия Господ. Моля ви, моят ангел хранител, за да се молят за мен и не ме остави. Амин.

Научи детето да се молим задължително. Това ще помогне на децата да разбират и приемат факта, че светът е Божието Слово команди. От ранна възраст детето е наясно, че има много причини, за да се молят на Бога. Можете да попитате Божието благословение, ние можем да попитам за здравето на хората, които обичате, можете да помолите за помощ в случай, че е родила. Но във всеки случай, да общуват с Бога чрез молитва трябва да носи радост и спокойствие.

Молитва преди и след консумиране на храна

Всеки православен вярващ разбира колко е важно молитва, която трябва да се произнесе преди хранене и след хранене. И за това, което трябва да научи едно дете на дете. Децата трябва да се обясни, че тази християнска молитва има голямо значение. Вярващите, обръщайки се към Бога в този момент, в същото време иска да освети употреба ястие, благодаря на Бога за това, което той даде и хляб, и да се молим, че Всемогъщият е милостив към тях в бъдеще.

Молитва преди и след консумиране на храна, която се произнася, заедно с целия си дом, като огромно влияние върху учител на детето. Децата започват да осъзнават стойността на човешкия труд, те започват да се грижи за хляба и всички други продукти. Текстът на молитвата, която се чете преди хранене, на следващия.

Молитва за през нощта за детето

Молитва преди и след хранене храната:

"Отче наш, Всемогъщият Господ, Всемогъщият! Вие живеете в рая. Нека името ви да бъде свято за всички воля, а вие царува над цялата земя по желание, и по-всичко е само волята си. Дайте ни днес ежедневния хляб, и нека нашите грехове, както и ние прощаваме на нашите врагове. Не ни позволи грях, и не позволявайте да ни отстъпи пред изкушението. Амин "

"Благодаря всемогъщия Бог, Господ на небето, Iisus Христос, за това, което днес ние наситена грешниците в земята на живите. Нека нашите грехове и да даде надежда за вечен живот в небесното царство. Светът, в който даде, освен и да ни защити. Амин. "

Молитва, когато обучението е трудно за

Когато едно дете се учи да се молим от ранна детска възраст, а след това, разбира се, може да се наложи да се обърнат към Бога за помощ. И често по този начин се стреми да премахне деца учат проблеми. Молитвата не трябва да е свързана с факта, че няма да се налага да се постави на всяко усилие за добро изследване. Но такова молитвено обжалване ще бъде много полезно, ако проучването по някаква причина се дава с трудност.

Много ефективна е молитва към ангел-пазител, който гласи, както следва:

"Светият ангел-пазител, моят защитник и помощник, ти верен слуга на Бога, викат към вас в молитва, аз направи кръстния знак. Умолявам ви моля за мен да небесния Господ благодат, която ще попълни силата на душата ми. Помогни ми, за да получите разбиране, за да не се бях сили да благочестиво преподаване. Помогнете ми да разбера учителите и всички знания, че съм дарил за разпознаване. Това Моля ви се, моят ангел-пазител. Амин. "

Молитва Детски ангел хранител

Молитва за ангел-пазител винаги е много ясно за детето. От ранна възраст е необходимо да привикнат бебето да се свържат със своя небесен съвет по всеки повод.

Обща Молитва за възрастен детето е както следва:

"Ангел Христов ми възложени от Всемогъщият Господ, ти си моят пазител, покровител на душата и тялото ми. Прошката питам за всичко, което се е объркало. Моля за прошка на греховете ми и престъпленията, моят ангел-пазител, от Господа от небето, всички контрола на земята. В бъдеще, защити ме от измама и грешка. Помогни ми, за да бъде достоен за това се озовах в добротата и милостта на Всевишния нашия Господ и на Света Богородица и всички светии. Амин. "

Молитва за през нощта за детето

Как да изберем едно дете на такава молитва?

1.Po името на детето (родители на този свят или в кръщение)

Ангел пазител, определен от Бог веднага след раждането, и винаги върви с него през живота. В православния свят преди това е направено, за да даде имената на децата в чест на един от светиите, чието име е най-близо до датата на раждане на дете в църковния календар. Но ангел-пазител, чието име съвпада с името на светеца на православната традиция по дата на раждане е прилаган на осмия ден след раждането и връзка с името на човека, той не е.

Важно е да знаете светия покровител, да се отнася до конкретен ангел хранител всеки ден. Ето защо родителите трябва да запознае детето с неговото небесно защитник и да обясни каква роля играе в живота си.

2. До датата на неговото раждане

Той гласи, както следва:

"Ангел-пазител на моето раждане. Аз питам благословенията, които имате. Моля да ме пощади от болка и скръб. Защити ме от враговете ми и враговете на клевета и клевета зло, от животозастрашаваща болест, от страх в мрака на невежеството от злото и ужасен звяр. Спаси ме от изкушенията на дявола, от гнева на Бога за всичките си роб и незнайни грехове, вземете с изключение на човека, студа и липсата на разбиране от мрачните дни и глада. Спаси ме и спаси. И когато времето ми е на последно място, моят ангел хранител, ти си или с мен и ме подкрепят. Спиране на главата и облекчаване на моя грижа и да даде надежда за моето призвание в Божието царство. Амин. "

Помощ мощен магьосник, без предварително заплащане!

Гарантирани резултати.
Кратко време.

Поличби, гадания, защита!