Детски фитнес - какво е това

Детски Фитнес какво е
Детски фитнес - е организирането на спортни и развлекателни дейности за деца, на базата на фитнес центрове. Ходене, бягане, колоездене, игри на открито, тенис, аеробика, упражнения стаи помогнат да спечелят здраве, красота, хармония. Възрастните, които по убеждение или имат здравословни проблеми, а цифрата вече е включен в този процес. Децата искат да подражават на родителите им да разберат и да вземат участие в живота си, за да бъде красива като мама и татко.Децата се интересуват от това, което правят родителите, когато са ангажирани във фитнес център, както и родители, от своя страна, искат да видят децата си здрави. Децата идват на класа, имитират родителите им вече са включени, и докато те са били в основата на познанието на здравословен начин на живот. Тя често е обратното. Родителите дават на детето да се включи в детски групи и заедно с детето осъзнава нуждата от физическа активност в живота си, и дойде на годност. По този начин се оказва, пирамидата: родители - деца - фитнес центрове. Формиране здраво поколение, целта се постига целите - един здрав човек. Детска градина, училище поради лошото финансиране, липса на квалифицирани специалисти и оборудване не може да реши целия проблем на здравеопазването физическо възпитание. Често, няма индивидуален подход не взема предвид психологическите особености на децата, фактори на околната среда.Детски фитнес е идеалното допълнение към правителствените програми. Той помага да се запълнят тези пропуски.

Видове детски фитнес

Уроци за деца фитнес се провеждат в специално пригодена стая аеробика, детска стая с шведска стена, меки модули, сух басейн, въжени люлки и т.н.

За деца на 3-6 години на класове се обучават в игриво начин (парцел-ролева, plotless), и тези деца са елементи от гимнастика, акробатика, танц.

Съществуват специални видове детски аеробика: звяр-аеробика - имитация на движението на животните, лого-аеробика - Движение със симултанен произношение на звуци и четиристишия.

Използва някои видове аеробика (като се вземат предвид възрастта функции):
 • степ аеробика
 • Fitball аеробика
 • йога
 • и мощност танцова аеробика
 • мощност аеробика
  Продължителността на заетостта 20-30 минути.

  Значение и предизвикателствата на детски фитнес

  1) повишена устойчивост на организма.
  2) Укрепването на опорно-двигателния апарат. Формиране на правилна стойка. Укрепване на силата на мускулите на крака и подбедрицата с цел предотвратяване на плоски стъпала, защото тя може значително да ограничи двигателната активност на детето. Развитие и укрепване на всички основни мускулни групи.
  3) насърчаване на функционалността на вегетативните органи. Засилване на сърдечно-съдовата и дихателната системи, подобряване на метаболитните процеси в организма, оптимизирането на храносмилането и терморегулацията, и предотвратяване на застой.
  4) Подобряване на физически способности: координация, сила, издръжливост, скорост.
  5) Укрепване на формирането на основните жизнени моторни умения.
  6) Увеличаване на стабилен интерес за физическа подготовка.

  Детски фитнес - това е, което ви трябва за детето си!

  За тези, които все още имат мечти и не може да бъде обявена за reshitsya- комплект в групата от самото начало!
  Данова Школа по танци ви кани на нови групи към Tverk и стречинг!
  Капка потисничество, елате при нас!

  Дреболия, но приятно! Ница намаления фитнес клуб "Алиса Star"

  Покупка абсолютно всеки абонамент за фитнес център "ArGYMent" ще получите безплатен 10 минути Shaper ролка симулатор ROLL