Декупаж часа стари с ръцете си, на стената една чиния със снимки

Избор на тема за дизайн на жилищата часа Моля, обърнете внимание, в които интериора са използвани. За съоръженията за кухня е най-добре да вземем някои уютно и атмосферно мотив. Атмосферата в кухнята ще бъде по-хубав, ако е за украса на часовника с фрагменти от френските пейзажи. Това декупаж часа лесни за себе си го правят.Франция и неговите калдъръмени улички, бръшлян къща, пищен сладкиши ще създадат настроението на нашата работа.

Това, което трябва да се работи?

Да започнем с майсторски клас по декупаж часа с ръцете си, за да се подготвят за създаването на необходимите инструменти и материали:

 • шкурка;
 • MDF празна кръгла форма, с диаметър от 30 см;
 • цифри за диска;
 • карта за декупаж A3;
 • специално лепило за декупаж карта;
 • битум;
 • етап Craquelure;
 • акрилен лак за дървени подови настилки;
 • грунд на базата на акрил;
 • акрил;
 • контур паста;
 • окислител №711 от Maimeri производител;
 • четка със синтетични влакна;
 • гъба.

Часовникът в стила на Декупаж собствените си ръце може да се направи въз основа на дървени плоскости, стъкло, пластмаса, картон, или да използвате порцеланова плоча, палитра за рисуване.

Магистър учебни часа декупаж

Магистър учебни часа декупаж

Магистър учебни часа декупаж

Да започнем декупаж часовници в стъпки.

Етап 1. Повърхността на преформа дръжка леко абразивен материал, за да се подготви за запълване. Сместа се прилага на 2 или 3 слоя.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 2. Ние правим циферблата. На повърхността на номера на местата, в този случай, изборът падна върху детайла със златист цвят, тя ще даде елегантността и традиция. За равномерно разпределение на цифрови шаблони, можете да вземете проба от всякакви други стенни часовници. След това ние се придържаме фигури със специално лепило.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 3. От картата декупаж трябва да изберете най-подходящата страна и внимателно издърпайте краищата. След това се идентифицират приблизителното местоположение на изображението на повърхността на часа. Важното е изборът на площта, която ще включва механизъм стрели. Тук трябва да се отбележи, че те са разположени в центъра на състава и не нарушават целостта на изображението. Пример за това е показано на снимката.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 4. Карта за декупаж трябва да се смекчи. За това ще го остави в стайна температура вода за около 3-4 минути.

Магистър учебни часа декупаж

Етап 5. третира почвата преформа прилага малко количество лепило след това се прилага омекотена изображение. На повърхността на изображението да се прилага и на лепилото в един слой. За тази цел се използва четка с плоски синтетични влакна, така че да не се повреди графиката. Може да се използва и готов часовник декупаж стар часовник също така ще изглежда впечатляващо.Магистър учебни часа декупаж

Етап 6. Заготовка MDF има достатъчно голям диаметър. Тъй като поставили образ заема само централната част от него, може да бъде допълнен с пространство модел. За това ние използваме акрилни бои. Изборът ни падна върху цветовете на лавандула, градински чай и дебела сянка. Обхваща повърхността на боята за набиране, ние поставяме на свой ред всеки цвят петна.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 7: След като боядисани мястото пресъхна, че е време да се прилага Craquelure. Използвайки тази четка, и равномерно разпределение на веществото върху повърхност от тънък слой. Проверете дали изсъхне третираната зона може да се докосна с пръст, усещане за лепкавост не трябва да бъде.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 8: След това трябва да завърши липсващите части от изображението, това ще използва акрилни бои. Този път да вземе цвета: zhzhonaya умбра, бяло, тъмно kraplak, червено, червено и английски ярко жълто. Смесете ги за пълно съответствие с нюанси на оригиналното изображение.

Магистър учебни часа декупаж

Докато боята се нанася ефектът му вече е започнало Craquelure, най-горния слой на боядисани области започва напукване. Това ще даде на старите елементи.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 9: Сега, след пълното изсъхване на повърхността се прави разлика тъмни и светли области, за да го носите със суха четка. Използването на тази техника, можете също да се постигне замъгли краищата, който в този случай е много подходящо.

Магистър учебни часа декупаж

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 10. Основната снимката е готова. Сега можете да добавите към историята на френските улици малко зеленина. Стените на сградите са хармонично допълват катерене бръшлян, а фасадата на ресторанта украсяват саксийни растения. Добавяне на тези елементи в състава не е лесно. Първо трябва да изберете три нюанси на зелено: тъмно зелено, топло зелен цвят и светло зелено. Черният цвят ще бъде основа, ние отбелязваме с леки движения на мястото, където ще се намира на билките.

Магистър учебни часа декупаж

След това ние използваме топъл зелен оттенък и същата техника. И накрая, изберете отделните ударите на светлите области светъл нюанс.

Магистър учебни часа декупаж

Всъщност, майсторски клас часа в техниката декупаж е почти завършена.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 11. За да се гарантира нанесени боя трябва да бъдат третирани с битумни часа. Това ще изисква гъба с него чрез тънък слой от покритието. Суха работа ще бъде 2-3 дни.

Магистър учебни часа декупаж

Стъпка 12. Нека добавим към фасадата на знака за къща, тук е подходящ парче картон или изкуствена кожа. това лепило, за да лицето на прозрачно лепило.

Магистър учебни часа декупаж

Сега можете да добавите текст, както и домашна употреба Home се появява часовник. Подходящи за този контур паста.

Магистър учебни часа декупаж

Етап 13. Накрая, номерата на повърхностно обработени окислител. Първо, нанесете боята в сребро, а след това на оксидант # 711, а след това на лак за паркет. Резултатът е красив сребърен-тюркоаз оттенък. Този лак ние разкрие цялата повърхност на часовника.

Магистър учебни часа декупаж

Това е всичко, за кухня часовника готов.

Магистър учебни часа декупаж

С този метод е възможно да се издават различни позиции декор и по този начин правят жилищен уникалност. Тази техника позволява да създавате оригинални произведения на красиви неща за дома. По същия начин може да се направи декупаж часа, плаката. Наслаждавайте се на дело!