Декларация на любовта едно момиче със свои думи

Моят любим и най-скъпите в света! Вие сте най-красивите в света и аз съм много щастлив, че те срещнах! Много добре знаеш, че те обичам, но аз искам да ви кажа за него лично - че те обичам лудо и не съм капка няма съмнение в чувствата ми, аз наистина ви ценят. Ти си човекът, скъпа за мен в този свят!


Поздрави! Днес сънувах елегантна красота, ние е ходил, говорихме за всичко, седнете в кафене, целувки. И разбрах, че това момиче лудо влюбен и не искам да я загубя. И тогава се събудих от призива й! Възлюбени, ние ми се обади?

Смених всичко, тъй като дойде в моя живот! Разбрах, че сте най-добрите, и аз вече не се нуждаят от някой друг, освен теб. Искам да бъда винаги с вас. Погледни ме в очите си, задръжте внимателно от дръжка, целувка и да кажа колко много те обичам. Моята любов всеки ден все по-трудно да бъде без теб, защото животът ми има смисъл само, когато сте наоколо. Вие сте завинаги в сърцето ми.

Скъпа моя, принцесо моя! Аз ви обичам моята красива. Samoo важно за мен в живота е да се осъзнае, че има редица от вас. За мен ти си като слънчев лъч в мрачен denok. За вас имам милиони думи просто искат да плаче, аз те обичам! Любимата ми всичко мина, всичко за вас. Нямам нужда от каквито и да било средства, само за да видя усмивката ти. Аз съм много доволен да видя как очите ти блестят от щастие. В моменти на радост, че все още са красиви. От друга страна, аз се опитвам да се създаде по-положителни моменти за вас. Той винаги е един и същ. Вие сте за мен уникален. Винаги стойте спокойната радост ще гори бузите. Моята царица, дама ми Надявам се, че осъзнаваш колко силна любов моя. Прости ми глупаво, ако е имало грешки, но сега съм готов да се коригира. Готови ли сте за да се раздели на части и всяка част се говори за любов!Имам радостта днес, още от сутринта. Имах нощ имаше любимата ми. Ти си красива, толкова добро. Той дойде при мен в съня прошепна: Никога няма да вляза за вас. Събудих се в настроение, можете да се разхождате всички планински прохода. За бариери не съществуват, докато не затворите. Питам ви скъпи, ти никога няма да бъде тъжен. За мен, моя звезда, трябва да сте по пътя на живота ми е светлина. Драги ми малко момиче, шепне да ви в ухото си: Обичам те завинаги. Бъдете красиви, мил, сладък, никога няма да се сърди. Уверяваме Ви, мила, без да ви имам никакъв начин. Аз съм с теб завинаги ще радост в живота да понесе. Ние не са били много, за да бъде щастлив ние просто бях, добре, в непосредствена близост до вас! Всичко ще бъде наред, не се притеснявай, всичко сложността на времето Да вървим. Основното нещо, което ти се усмихва там, се усмихва и да отидете до вас. Аз ще ви подкрепят във всичко, винаги, каквото и главата не идват глупости. Аз съм винаги с вас!

Аз знам защо те обичам. Защото, ако трябваше да избирам къде искам да живея, бих избрал спалнята си! Защото в леглото си светът изглежда толкова малък, всички проблеми и тревоги сега да спра грижат ако аз съм с теб, любов моя!

Аз много те обичам, ум, сърце, тяло и всяка клетка. Вие сте най-желаните в света. Благодаря за моята съдба, Бог и на родителите си за това, което те ми дадоха за вас. Вие сте моят ангел, слънце, живот, всички думи не са достатъчни, за да се опише или сравните сам - това и само Обичам те, мила моя!

Моето момиче, аз се чувствам за вас е изключително голяма и наистина прекрасно чувство, без което живее човек, но просто съществува. Това е - любовта. Ти си всичко за мен и още повече, ти - тази, за която аз живея и дишам. Обичам те и ще те обичам вечно!

Винаги съм знаел, че съм желязо. Бях трудно да се смекчи, а не само да разрошва. Уви, и студено желязо, има един недостатък - тя е безсилна срещу магнита. И вие, изглежда, е моят магнит. Me луд, за да видите дърпате, и не мога да се справя с това. Аз много те обичам!

Гласово разпознаване красиво момиче в любов