Декларации на любовта приятелка

Декларации на любовта приятелка


Искам целият свят да знае, че аз те обичам! Днес ви призовавам, чувате тъжен глас, и аз също се натъжи. Сладка усмивка, моля те. Вие имате красива усмивка! Чувствам се щастлив, когато я видя. Аз много те обичам, от първия ден на нашето познанство.
Моето момиче, аз се чувствам за вас е изключително голяма и наистина прекрасно чувство, без което човек живее, а просто съществува - това е любов. Ти си всичко за мен и още повече, ти си този, за който аз започнах да живея и дишам.
Обичам те и ще те обичам вечно!


Любимият ми коте, аз те обичам лудо! Аз ще дам всичко за вас. ти си моят свят, ти си моят живот, аз съм щастлив с вас. Оценявам връзката ни и ще ви ценят, искам те и аз винаги са били заедно, не се отдели за миг ми слънце. Обичам те!


Скъпа моя, най-доброто момиче на тази земя. Аз не знам какво се случва в ума си, просто искам да кажа, че за мен запознах с вас - най-доброто нещо, което ми се случи наскоро, аз съм благодарен на Бога за това, че те срещнах, не мога да си представя как съм живял без да знаете. Аз ви обичам.


Обичам те повече от живота, аз само искам да бъда с теб, аз живея в теб, аз ще бъда щастлив само с вас, вие сте най-красивата, красива, чаровна момиче в света. Аз просто обожавам! Ти си моят лъч на слънцето, разбрах, че не мога да живея без теб. Обичам те!
Моят любим и най-скъпите в света! Вие сте най-красивите в света и аз съм много щастлив, че те срещнах! Много добре знаеш, че те обичам, но аз искам да ви кажа за него лично - че те обичам лудо и не съм капка няма съмнение в чувствата ми, аз наистина ви ценят. Ти си човекът, скъпа за мен в този свят!


Никога не съм мислил, че можете да прекарате времето да мисля за едно и също лице. За лицето, с което винаги е добре и удобно, което никога няма да искате да напуснете, към който часовникът лети като минути. О, човече, гледайки в очите, че можете да забравите за всичко! Скъпи, ти ми липсваш толкова, Липсваш ми! Иска ми се, че винаги са били заедно. Искам да ви повтарям през целия си живот - Обичам те, любов, любов ...


Спомням си, когато бях ужасно нервен преди срещата ни. Аз очаквах среща с обикновено момиче, но чаках един ангел! Когато дойде при мен и ме погледна, ми взе дъха, сърцето ми се сви, коленете ми се подкосиха и гърдите неестествено стана топло. Аз удави в райско изглежда най-красивите очи на света. По време на краткото ни среща, разбрах, че това няма да продължи. Разхождайки се в непосредствена близост до вас и да говорим за глупости, имах чувството, сърцето ми се изпълва с радост, и разпространение на територията на топло тяло. Аз бях щастлив в настоящето. Обичах те, още от първата секунда на срещата и винаги ще обичам, моята радост.


Смених всичко, тъй като дойде в моя живот! Разбрах, че сте най-добрите, и аз вече не се нуждаят от някой друг, освен теб. Искам да бъда винаги с вас. Погледни ме в очите си, задръжте внимателно от дръжка, целувка и да кажа колко много те обичам. Моята любов всеки ден все по-трудно да бъде без теб, защото животът ми има смисъл само, когато сте наоколо. Вие сте завинаги в сърцето ми.


Обичам те много внимателно пази в сърцето си. всеки поглед красивите си очи, всяка дума, изречена ангелските си устни, всяка секунда бяхме там. Вие сте напълно го е завладял сърцето и душата ми. и не мога да имам сърцето ми без теб. Обичам те бебе!