Деца и как да се Сумамед

Начало / Здраве / Медицина / Сумамед за деца - обучение, ефикасността и безопасността

Как да се даде на детето си Сумамед
В света на практика няма хора, които не са се опитвали антибиотици. Тези лекарства имат не дълга история, но вече утвърдени в живота на хората.


Когато хората са открили антибиотици, те имат шанс да се бори срещу множество заболявания, няколко десетилетия преди това беше фатално.
Хората, включени в историята, приписвани на рязкото увеличаване на броя на жителите на Земята с откриването и използването на антибиотици.

Използването на антибиотици

Антибиотици, произведени от микроорганизми да потискат наличието на други микроорганизми, които представляват опасност за човека - инфлуенца.
Пеницилин - 1 на първия антибиотик, основните таблетките - плесенни спори. Когато по-нататъшни изследвания са били извършени, учените са изведени синтетични антибиотици.

Тяхната основна задача е да се бори срещу микроорганизми, които причиняват инфекция. Има също цитотоксичен антибиотик, използван за лечение на онкологията.


Всяка година все повече лекарства, различни от спектъра на действие, така че те да се класифицират по различни начини.
Има две групи антибиотици в зависимост от вида на действие на бактерии. бактерицидно и бактериостатично. Бактерициден тип унищожава бактериите и бактериостатично - забавя растежа на бактериите, като ги спира.
Също така, антибиотици, се подразделят на местно и широк спектър от действия.
Антибиотиците имат положителни и отрицателни качества. За съжаление, бактерии могат бързо свикват с антибиотика.

Как да се даде на детето си Сумамед

Този факт насърчава учените да разработят най-новите по-силни лекарства.
За съжаление, антибиотици, в допълнение към борба с патогени, допринасят за потискане на чревната микрофлора.
Това може да доведе до гуша.
Преди антибиотици са създадени чрез инжектиране, таблети малко по-късно и след това спиране се появиха, вкус и мирис, което е сладко. Те започнаха да се използва в областта на педиатрията.

Това лекарство е предписано педиатри в лечението на деца, той е подходящ за възрастни.
Сумамед разполага с широка гама от ефекти. Съставът на лекарството включва азитромицин. Ако веществото се натрупва в големи количества на място, който е възпалена, лекарството разрушава патогени.

Като деца да вземат "Сумамед"

Като се има предвид факта, че това лекарство има много силен ефект, той възлага на лекар, който пише подробно за дозата.

  Има правила, които трябва да бъдат запомнени всеки родител, когато детето му е предписано Сумамед.
 • Ако вашият мъника в продължение на шест месеца получи лекарството, не го пусна отново. Това се отнася за почти всички антибиотици.
 • А новородено бебе може да използвате лекарството, след като теглото на тялото му ще се увеличи до десет килограма.

  Как да се даде на детето си Сумамед

 • Infusion лекарства не могат да бъдат държани на детето, докато той бе на шестнадесет години.
 • Сумамед могат да причинят алергии.


 • Показания за употреба на този наркотик

  Сумамед помага при заболявания, причинени от Streptococcus, Грам-положителни коки, анаеробни организми, грам-отрицателни бактерии.

   Лекарството се предписва за заболявания като:

 • инфекциозни заболявания на дихателните пътища, възпаление на средното ухо, бронхит, тонзилит, пневмония, скарлатина, синузит, тонзилит;
 • инфекция на кожата;
 • инфекции на пикочните и репродуктивни системи;
 • стомашни и дуоденални язви, причинени от бактерии.
 • Може да се наложи да се направи тест за чувствителност към лекарството, но това отнема време, и то е почти винаги не е достатъчно.
  Имайте предвид, че в момента на ангина е необходимо да се направи засяване резервоар, за да се определи какво е причинителят на болестта, тъй като не всеки патоген тонзилит Сумамед чувствителни към лекарството.
  лекарства за деца, предвиден за бронхит, гнойна ангина, синузит, фарингит, ларингит, ангина, пневмония и други инфекции.

  Като наркотик е освободен

  Как да се даде на детето си Сумамед

 • Филмирани таблетки, ги поглъщат цели, без да се счупят черупката си. Дози от 125 до 500 милиграма.
 • Следващи освобождаване форма - капсули, те се освобождават в дозировка от 500 мг в покритие от желатин.
 • Прах, с което подготвя спиране за сладко дете, идва в пълен спринцовка или мерителна лъжичка.
 • Валиум за лекарствени разтвори се използва капкомер, подходящи с 16-годишна възраст, ако искате да се излекува инфекциозно заболяване в тежка форма. Това може да бъде, например, пневмония.
 • Как да се даде Сумамед

  За малко пациент, че е удобно, произведен прах за създаване на суспензия Сумамед форте. Разликата между тази форма на освобождаване е, че количеството на активното вещество в него се различава от възрастен лекарство.
  Добави в бутилка с вода, прахът съгласно инструкциите внимателно се разбърква, докато сместа е хомогенна.
  Суспензията не консумират повече от 5 дни, спринцовката се промива всяко време след прилагане на лекарството, както и лъжица.

  Как да се даде на детето си Сумамед

  Тази суспензия трябва да се приема веднъж дневно, което е удобно за мама и татко, ако детето не обича да приемат лекарства.
  Прием Сумамед трябва да се извършва 1 час преди хранене или след консумация на няколко часа след хранене.
  Изчислете точната доза за себе си: 10 мг на 1 кг телесно тегло на детето.
  С инфекции на респираторния тракт, меките тъкани, кожата, използването на лекарството веднъж дневно в продължение на три последователни дни.
  Когато кожен обрив, който обикновено се появява с Лаймска болест в първият ден, като 20 мг на 1 кг телесно тегло, и от следващия ден на петия - 10 мг на 1 кг телесно тегло.

  Странични ефекти и противопоказания

  Това лекарство може да предизвика повръщане, диария, коремна болка, метеоризъм, смущения на сърдечния ритъм, разстройства в неврологията, повишени чернодробни ензими, обрив.

   Сред противопоказанията:
   Как да се даде на детето си Сумамед

  1. бъбреците и черния дроб;
  2. алергии към някои компоненти;
  3. нетърпимост;
  4. кърмене, бременност;
  5. децата, които са под 12 години, а теглото им е по-малко от 45 кг, не трябва да използват доза 500 мг, до 3 години - 125 мг, до шест месеца - това е необходимо да се вземат на окачването.

  Децата обикновено се наблюдават гадене, повръщане, сънливост, обрив.
  За да се избегне лекарят предписва обикновено дисбиоза пробиотици да се поддържа баланс в червата.
  Родителите на малко дете, което е болен, трябва да се помни, че вирусното заболяване е морбили, грип, хепатит, варицела, както и назначаването на тези лекарства, тъй като по-скоро Сумамед предпазване от болести, за да се избегнат усложнения от вируса.

  аналози медицина