Дамски Грешки в упътвания легло

Много жени отричат ​​грешките си в леглото, прехвърлянето на отговорността за провала на акт на любов към човека. "Не е достатъчно лек, твърде егоистични, твърде рано прекъсва любовната игра веднага се обръща към стената в края на краищата, че между нас" - възмутен някои от представителките на нежния пол. Въпреки това, секс - е процес, който включва двама души, и как тя ще бъде, зависи в еднаква степен и двете. Как да се угоди на един мъж? Какво да не правите в леглото?  • Какво да правя с него в леглото

Мъжът в леглото не трябва да бъде съвършен, очаквайки poluvzdohe тайните си желания. Също така той иска да се забавлява и да се отпуснете. На първо място, да разберете какво го дразни, какво представлява любовта, което е недопустимо за него.

Обърнете внимание на емоциите по време на секс, фрази и се побират в ежедневните разговори на интимна тема. Понякога човек несъзнателно дава това, което той иска или иска да опита. Използвайте информацията за добра употреба.

Психолозите казват: сексуален живот играе важна роля в човешките отношения. Според статистиката, повече от 60% от бившата съпруга нарича причина за разликите за развод в сексуалните въпроси, предпочитания. Възстановяване на положението ще помогне на откровен разговор. Най-малкото, проблеми със звука ще бъде първата стъпка към решаването му.

Често срещаните грешки на жените в леглото

1. "баба" бельо

Купете красиви дантелени бикини, сутиени, колоритен чорапи. Бъдете сигурни, да се грижи за депилация (епилация) бикини. крака, подмишници. Вземете душ - от теб да мирише пресен.

2. Такова притеснение

Запомнете: мъжът обича очите му, исках да видя какво се докосне. Да не се фокусира върху параметрите на 90-60-90 списание. Beau, който е близо до теб, не е избрал манекен с дълги крака и великолепен бюст, както и вие. Партньор като тялото си пропорции и не се интересува от целулит по бедрата, прясна синина на крака си или участък в бедрата. Близостта на телата по време на любовния акт прави невъзможно да се разгледа съществуващите недостатъци. Еротичен помещение може да носи някаква част от женското тяло.3. Пасивността ( "дневник" позиция)

Легнете все още със затворени очи и си чакам - сцена от лоша серия. Дръжте се спокойна, шоу страст, желание - изглежда, целувки, ласки. Скучен секс убива една връзка. Можете да стене, крещя, нулата, но без театралност. Действайки в леглото неприемливо.

4. Липса на въображение

Бъдете любознателен, проучване на тялото на партньора, разкривайки ерогенни зони. Те могат да бъдат във врата, зърната, гърдите, корема. Промяна на "райони" се проучат начини за удоволствие, идва в този творчески процес. Класически поза - не само един. В каква позиция да правят секс? Прегледайте в свободното си време "Кама Сутра". Вашите усилия ще бъдат забелязани и оценени.

5. Страх от разруха грим, коса

Правилно сгъване, следи дали мастилото не се намазва, да изпитат как се гледам в огледалото в този момент - на височината на глупостта. Разрошена коса и искрящи очи раждат много повече, отколкото на безопасността на червило по устните. Възлюбени усещане скованост в движенията, напрежението, четата и да предизвика оправдано недоволство.

6. дърдорене

Разговор е по-добре да се отложи за по-късно. В желанието си да общуват се възприема от противоположния пол като лична обида. Допустими умалителни имена, кратки фрази на възхищение и дори вулгарност, ако те не водят до нежелана реакция.

7. Silence

Страхът да изразят желанието води до загуба на интерес от страна на партньора си. Говорете с вашия любим човек харесва, колкото искате. Пълната липса на разговор води до недоразумения, взаимните обвинения.

8. Сравнение с първите

Празнодумство за неговите любовни - прерогатив на противоположния пол. Не забравяйте, че мъжете - на собствениците. Малко вероятно е, че те ще бъдат доволни с такива истории, коментари, инструкции.

9. манипулация

За една нощ на любовта за кожени ботуши и стилна дамска чанта - откровен изнудване. Повечето мъже се опитват да избегнат обществото на жените, които използват секса като средство за манипулация.

Ако искате да получите награда за усилията - да бъде хитър. След една нощ на любовта организират закуска в леглото, по време на който ozvuchte и желание. В 4 от 5 случая получил положителен отговор.

10. имитация на оргазъм

И най-важното - в леглото трябва да съдържа желанието да се даде възможност на всяка друга удоволствие!