Дали мъртъв PlayStation Vita блогове - Блогове геймъри, геймърски блогове, създаване на блог, блог за игри

големи очаквания

За първи път в Portable наследник PlayStation говори много преди официалното му обявяване. трохите фенове се събраха на достъп до информацията за широката (а не) на публиката, и в реално време прави прибързани прогнози. Твърди се, че желязото в "Вита" ще бъде обект на завист от целия сектор, и една друга игра красива. Последното твърдение се подкрепя от факта, че Portable «PlayStation няколко пъти по-мощен съперник на ДС, така че да си направите изводи."Каква е Playstation Vita

Този потенциал на PlayStation събрание повечето от ефирното време бе отделено. В допълнение към думите, свързани с употребата на OLED-дисплей, жироскопи и тъчпад, служители SCE са обещали да реши основния проблем на PSP - няма два аналогови пръчки. Сякаш за да потвърди думите на годност NGP за стрелците, Activision въведе преносим труп във вселената на призива на мито.

"Убедени сме, че този въпрос от серията постави нов стандарт за следващото поколение на портативни системи за забавление на качеството," - каза Филип Ърли.

Каква е Playstation Vita

Три други нашумели обявяване - джобни версии на Uncharted, Resistance и на LittleBigPlanet - отново принудени геймърите да вие с радост, а високата цена (около $ 300) - отидете в аптеката за valokordin. В същото време, Sony на порции раздаде нова информация за NGP, NGP и тя най-накрая преименувана на PlayStation Vita.

Ключът е да се започне

Отговаряйки на въпроси от пресата, Satoru Iwata (бивш президент на Nintendo) предложи на публиката най-много да избере какво да купи: 3DS или PlayStation Vita. Метр индустрия завърши речта си с фразата, че "Биг N» - това не е компания, която е винаги се интересуват от проблема за конфронтация конкуренти.

«Sony се опитва да се приближи до публиката с друга страна", - каза Ивата.

Каква е Playstation Vita
Каква е Playstation Vita

Въпреки това, по този начин той е имал своите фенове - така че по време на началото на японската Sony е в състояние да изпълни целия игрови конзоли. PR мениджъри отговорни: системата е отишъл по предварителна заявка. В същото време, потребителите са хвърлили на фирмата гневни писма, които по същество се свеждат до едно нещо: по-безполезни, скъпи Samurai, за да се получи суров продукт на пазара.

Купувачите не се оплакват от мъртви пиксели (PSP тази болест страдал след началото): блока препъни е програмата за черупки, които са пълни с грешки. Самата конзола, докато плътно окачени, при липса на ключа "рестартира" остави малко място за геймъри. Или да извадите батерията, демонтаж на структурата и лишен от предпазни мерки, или да изчакате, докато батерията на новоизлюпена притурка се изпуска до нула. Вие разбирате, на радост и на и от друга страна малко.Каква е Playstation Vita

В стартовия състав PS Vita - лакмус на световната игра в джоба ви. Това моментално разделен на публиката на "приятел или враг". За тези, които са в сюжетната линия, "Вита" е в състояние да осигури добър избор на проекти, някои от които "Spinoff" голям "неподвижен" серия, а втората - продължава да се придвижат напред традиция PS3-версии на живеещи в преносим формат. Искате ли да се кандидатира за Reymana и да освободи всички elektunov? Моля. Повторното запознаване с музикален тетрис? Lumines Electronic Symphony да помогне. И още един Ridge Racer и Disgaea 3 - изберете от това, което беше.

Повече за пресата, добри и различни

В средата на нула профила на пресата беше сигурен безусловна победа над PlayStation Portable Nintendo DS. Срещу "dvuhekranki» Nintendo, изглежда, направи целия свят - от обикновеното на опитни геймъри критици. Той отказа по всякакъв начин за слаб желязо, странна форма фактор ", направо от 80-те години" и високата цена - в сравнение с GBA, DS наистина е скъпо. Въпреки това, историята е преценило, в противен случай: PSP капитулира и DS - излезе победител в битката. От опозицията 3DS срещу PS Vita очакваме подобни резултати, но истината е много по-тежко от дузина аналитични изчисления, предвестник на "Вита", ако не и по-бърза смърт, а след това забрава.

Каква е Playstation Vita

В първата година от живота, "Вита» Sony остана доста класически за себе си политика. Различните звена на SCE и съдействащите дружества, които са готови да AAA-ексклузивни; безплатно студио - пренесли своите хитове в диапазона от HD-издания на най-новите версии. Първите включват великолепния Gravity Rush - чудесен пример, че дори и хардкор "yaponschina" може да вдъхнови широк спектър от игри. За втория - Metal Gear Solid HD Collection и Persona 4 Златния: играта се нуждае от представяне.

На отделен ред - ползи към периферията големи серии. Не всички от тях получи грозен: двамата бяха толерантни адаптация ( "Vitovskaya" версия на Съпротивата), или просто добър IP (Assassin и Крийд III: Liberation, Mortal Kombat). Въпреки това, към веселбата започва през втората година на конзолата в западния пазар. Това, разбира се, говорим за Killzone: Mercenary - пример за това, "преносим" може да получи един страхотен продукт, без всички "но".

Разширено графика (на които ще им се съмняват, защото на Killzone), вълнуващ геймплей, перфектно адаптирани механика - Mercenary успя да впечатли дори и тези, които, изглежда, отдавна вече са забравили за идеята за преносими игрални и успешно щурмуваха влака в Subway Surf на дадено устройство при контрол на Android. За Sony, че това е успех, но най-лошото е напред.

Каква е Playstation Vita

Bright място - пристанището на Borderlands 2 от 2K Games. Той е обвинен за нестабилна кадри, усукана контрол (това, обаче, че е възможно да се създаде "от само себе си"). Но това беше ААА заглавие е един от тези, които са в очакване на конзолата, способни да пренасят снимка "почти като PS3». Сред другите изненади: Resident Evil: Revelations 2 се предава изненадващо приятно (друго ниво - по-долу изисквания) и Hotline Miami 2: Грешен идеален Брой твърди тезата, че не всяка игра има възможност за сваляне инди.

привкус

PlayStation Vita е мъртъв? Или не е това? Ситуацията с притурката перфектно описано вицепрезидентът на SCE. Според Масаюки Ито, екипът му е насочена към подпомагане на PlayStation 4, а съдбата на PS Vita се дава в ръцете на трети лица, които според председателя, все още се интересува в системата.

Каква е Playstation Vita