Да правиш бизнес в продажбата на светодиодни лампи за дома

Как да продадем лампи

LED LED технология - Съвременното развитие на пазара на продукти за осветление. Експертите прогнозират, че в рамките на 5-6 години, повече от 50% ще бъде LED осветителни тела. В Европа, а отскоро и в България, попадат под забрана неефективните крушки с нажежаема жичка от над 25 ват на.Конкурентни предимства на LED лампи грижата за околната среда, пестене на енергия, дълголетие. Когато класическата лампа с нажежаема жичка консумира 60 вата и 13 вата за икономия на електричество живак, по това време със същата LED осветление консумира 3 вата. В допълнение, той е абсолютно безопасно, е до 10 години.

Оборудване и суровини

Загубата от поглед всички процедури, свързани с правното осигуряване на бизнес старт, струва си да погледнем по-отблизо на организацията на производствения процес. Търсене на продавачите по-добре да упражняват оборудване по интернет, с акцент върху мнения, документацията, популярността на фирмите, с изключение на безскрупулни компании с по-евтини производствени линии.Популярни Тайван, да доставя на България японската техника. В допълнение към директната доставка, те се занимават с обучение на специалисти и въвеждане в експлоатация на работа. Тъй като LED лампи за начало не е монолитна структура, процесът на производство има вид монтаж.

Компонент структура на LED лампа:

  • опал дифузор;
  • LED модул;
  • монтажна плоча;
  • равнинни светодиоди;
  • алуминиев радиатор;
  • интелигентен водач;
  • С лице към капачката.

Всеки компонент е закупен отделно. Около 25% - чужди части, сред тях са и диоди, захранване. Те може да се поръча в Япония. Останалите 75% могат да бъдат подредени в Казахстан, тук са алуминий, стъкло и картон. Икономическата ефективност на бизнеса може да се увеличи във връзка с производството и реалните продажби за създаване на онлайн магазин, като онлайн магазин LED лампа е по-svet.rf.

Проучване на въпроса за оптимизация на производствените процеси, можем да посрещнем предизвикателствата на един пълен цикъл на развитие, което изисква огромни финансови и времеви разходи. Така например, в Япония за изграждането и пускането в експлоатация на завода LED отне около 10 години, включително и създаването на изследователски институт. Ето защо е особено важно да се избере своя линия на производствени технологии, то заеми от чужди производители.

Удобства

бизнес трудности, свързани с конкуренцията, пазарът предлага голям брой нискокачествени стоки. Така например, китайски крушки са 2 пъти по-евтино, тъй като те са опростени пълнене, където се използват ненадеждни части. В тази връзка, когато има трудности при участие в търгове, в които поръчката за покупка, получени от компанията с най-ниска предложена цена.