Да котки знаят как да се мисли, да се правят изводи

В това няма никакво съмнение. Пазя котки 22 години, първия български син, сега британецът. Защото те означават много за мен, постоянно ги гледа. Котките имат среден мозък тежи 5 грама, те със сигурност са по-долу от кучета в съзнанието ми, но има и котки изключително висок интелект.Първият ми котка е много напреднал, той обичаше да живее в градината, и ме беше страх да го остави за дълго време и е отнел всеки уикенд в града. Той трябва да се подозира, само. Аз се връщам у дома (дрехи градска разпределение, започва да събира), той изчезна от краищата към псевдонима не отговори, не си позволи да хване няколко часа. Бях дори закъснява за изпита, наречен на студентите, които ме чакат.

След като загубих часовника малка дама, мислех, че те са били разкопчана и падна от ръцете му. Но тук онази вечер чух една котка с това, което се възпроизвежда; той обичаше като хокеист да доведе играчка. Така че той е управлявал през дълъг коридор към стаята часовника ми, казват те, че са открили, да вземе.

Аз често ми разказа как намерих котката, ако съм в градината на посещение някъде отиде в съседите, понякога доста далеч от дома. Обикновено ние си седят вкъщи, пиене на чай, изведнъж муцуната котка в прозореца, показан - талони висят на перваза на прозореца и meows отвън. Намерих начин за мен.

Сега друга котка - британец, с голямо достойнство възпитани, дисциплинирани, но както всички котки със собствен специален знак. Достатъчно е да вика, и той ще бъде чут, но в градината, също обича да дойде и да се опитва да се скрие, а не да се премине от там.

Може би не всички от него се дава на котки, но някои екземпляри са в състояние да направят някакви заключения - това е сигурно.

Майка ми беше котка Paramoshko - бял, пухкав, но hitryuschy повдигнат (макар че майка ни е не само една котка strunochke бродирани, татко и аз също).

Веднъж седмично трябваше да го изпрати да остана с баба си - наляво. Научете се да я хване за таблиците и шкафчетата и да открадне, че е лошо. Опитах се да направя същото като у дома си - обърна "tapta".

На следващата сутрин, преди да отидете на въпроса, закован в спалнята на родителите си. Погледнах - майка ми се спи (преструва). Изкачих се по шкафчетата. Отново той получи. Аз се успокои? Нищо подобно.

Добро утро. Дойдох в родителската спалня. Проверени - всичко изглежда лесно. Седнах - замислено. Аз се поколеба, очевидно си спомни вчера. Скочи на леглото, аз погледнах в лицето на стопанката му отблизо. За да се подсигурите, той я докосна по бузата с лапата си. Silence. Успокои - аз вярвам. Втурна в кухнята да владее - отново привлече.

Три vyvolochek бе достатъчно за котката да се направи правилните изводи.

Е, освен ако тези трикове точно като на инстинктите - има директен цяло. стратегия котка може да се види.

Аз няма да дам на хипотезата на учените, тъй като те могат да променят своите хипотези за противното. И аз давам конкретни факти. Имахме една котка. А можеше, и всяко куче от градината и разпръсне както казват, че е възможно дори две. Но след напускане на страната трябваше да затвори вратата, и той е бил в колата, разбира се, че не иска да си тръгне. но удря колата се успокои, и че си струва да отвори вратата и разбира се от колата, аз се опитах да затворя вратата бързо. но вратата беше много тежко засегнати от котката. Той настръхна и изсъска всичко това е много рядко, но след това ме погледна и веднага се успокои, въпреки че е ясно, че той е много болен. Но вие казвате, инстинкти.

Кучета и котки са умни и лоши. Т.е. някои вярват, а други не мисля, че е пряк, тъй като хората са едни и същи. Днес отвори балкона като котка се завтече към балкона, аз също се затича към нея, за да се предпази от. Веднага след като котката видя, че съм била изпреварена и в близост балкон, тя не отиде по-далеч. Преди котката, за да скочи, който изчислява траекторията. Ако котката вижда, че скокът няма да е в състояние да скочи да го няма. изключения лоши котки, които скачат навсякъде.Тя мисли, че котката

Много животни могат да мислят. Особено, когато се окаже някои животни се отнемат от опасността да им млад (семейство). Някои животни като тревопасни и хищници бързат да спечели делото или стъпчат рога дерат хищник. Някои животни се чувстват смърт. Или по-скоро, че не се чувстват, и да разберат, че те искат да убият или нещо друго да се направи. Cat подложка легло за кучета. Тя спеше преди в тъмното (през нощта), където е необходимо. Докато я няколко пъти не дойде или в тъмното podpnuli. Сега котката спи на тепиха и не лъже през нощта в тези места, където и да отидем. Да, това се случва, че животните къса памет и мога да си спомня, но това е необичайно, тъй като Това се подсилва от инстинктите, които биха навредили на, и т.н. и т.н. .. Котките не се чувстват време. Но те имат биологичен часовник. Ако такъв е напуснал дома си през нощта и се върна вечерта котката отговаря радостно. Или той си тръгна 15 минути по-късно котката също отговаря радостно, като че ли не са имали през целия ден. Но начинът, чрез разбирането, че сте били наскоро в дома поради тяхната биологичен часовник знае колко отдавна или наскоро, можете да го погали. Такива като котки, котки и други животни могат да се разграничат на притежателя й от други хора. Но крокодили не са в състояние дори да тренират, за да се разграничат собствени телета един, а след това те могат да се ядат. Има предположение, тези, които могат да бъдат обучени да мислят. Тези, които не да се обучават, за да мисля, че не мога.

Има възможност да се направят изводи от ситуации, радвайте се, скърбим, укриването зъб. Но тъй като хората са много интелигентни котки са посредствени, но има само глупави.

вече преди много години, нашето семейство живее котка. Това беше една невероятна творение. Първо беше неподражаем ловеца. Хващам всички живи същества в страната: мишки, къртици, птици и дори як плъхове, които не се случват за котки chasto.Vspominaetsya такъв случай. Постоянно в къща през лятото децата са живели с баба си и техните родители дойдоха в събота и неделя. И родителите се оттеглиха на почивка и се оставят в понеделник. Котката беше много щастлив и реши да представи по този повод майка ми подарък. Бързо удари по пътя някъде и идва в зъбите носи птицата и я поставя в предната част на краката си, по лицето на писмен гордост. И майка ми винаги го смъмри за лов на птици. И след това тя започна да му се скара, и произнася. Котка се птицата беше изчезнал и боли цял ден никой не се появи. Мисля, че котката да улови умението птица е най-високото постижение. От тогава, осъзнавайки, че собствениците не одобряват улов птици, никога не съм хванат птиците не се показват, но лова им не е спрян, както е видно от понякога забелязали пера по лицето.

Котките знаят как да се мисли - това е сигурно. Различни проучвания, проведени от учени от чужбина и всички те стигнаха до заключението, че да накара животното да си сътрудничат просто невъзможно. Те се разделят и да играят само тези игри, които са интересни за тях.

Разбира се, ние спори с учените - собственици не са в състояние да, но твърде малко изследвания.

Тя мисли, че котката

И мисля, че и не забравяйте и да направи заключения. Те са тренирана.

Аз имам две котки (котка и котката, за 8-9 години). Много интелигентен, всяка със собствен характер, но са израснали заедно в една и съща среда, същата къща, в някои случаи, но съвсем различно. Cat хитър и добър и мъдър котка, интелигентен, с недоверие. Като цяло, съм забелязал, че котките са по-умни котки. Гледайте nimi- удоволствие. Те могат да заблудят един на друг)

Разбира се, вашият съпруг е прав, това е рефлекс, но първичните рефлекси. котешки женската породата ловува всичко това те положиха на генетично ниво. Следователно, те са по-умни) Това е тактика и стратегия.

Разбира котки са в състояние да мисля. анализират, сравняват и правят заключения.

Мене kazhetsya- понякога те са много по-умен от тях би си мислите. те разбират дори intonatsiyu-, с които те са достъпни. един от моята котка разбира стойността на няколко десетки думи: "Иди", "яде". "Не!", "Седни", "легни", "Махай се от тук", и много други

Аз силно препоръчваме за него да прочете две книги от Джеймс

Тя мисли, че котката

Боуен "улица котка на име Боб" и "World през очите на Боб котка" И двата books- документални и да поговорим за реалния живот и реалните отношения на котка и човек ..

си представи Джеймс Боуен и неговия приятел и любим котка Боб.

В tselom- наука не отрича аналитични умения при котките.

Всички жители на земята са в състояние да се направят изводи и да мислят котките не isklyuchenie.Tak същите могат otomstit.Znakomye говорих с тях, той се скара котка СБАЛ по tapki.V село котка врата на къщата се отвори, за да лапа достигне ulitsu.Ne всички със сигурност една врата не прекалено стегнат zakryvayutsya.Vot и стигна до заключението, че котките интелигентни същества, дори и интелигентни, те могат да кажат всичко, дори и да се яде, няма.