Цветя и декоративни растения с червени листа - снимка, име, оставяйки част от дизайна ()

Цветна градина с червено цвете

На фона на зелената морава изглежда страхотно krasnolistnyh растения. С ярко червено-лилав цвят, те създават акценти в цветна леха. В природата има много такива растения. Избрахме най-популярните и непретенциозен.Много цветя с червени листа не се нуждаят от грижи и е трудна живеят добре с други декоративни растения. Сложете няколко копия на сайта - и вие ще забележите, как цветната градина ще блясък с ярки цветове. Но опитайте да не се прекалява с krasnolistnyh растения или цветна леха ще изглежда претенциозно.

Градински цветя с червени листа препоръчва размножени вегетативно (резници), тъй като понякога при метод krasnolistnyh семена не могат да бъдат предадени на "семена".

ХОЙХЕРА Sugar Бери

Градините са най-често засадени ХОЙХЕРА кървавочервено. Това растение се използва в областта на културата, тъй като 1822. И тъй като той не губи своята популярност сред ландшафтни дизайнери, защото с негова помощ е възможно да се създаде много красиви композиции. Червеникаво-зелени листа на растението са хармонично комбинират с различни декоративни растения. Също така в района са добър дизайн и хибриден ХОЙХЕРА melkotsvetkovaya.Най-добрите сортове на ХОЙХЕРА с червено и лилаво листа: Purple Palace, черна птица, Cherry Cola, праскови фламбе, Amethyst Mist, Midnight Rose.

Цветна градина с червено цвете

ХОЙХЕРА в ландшафтния дизайн - фото-красивите идеи песни

Примери за великолепни цветни градини, в която главната роля се играе от чаровната ХОЙХЕРА.

Цветна градина с червено цвете

ХОЙХЕРА в градината - засаждане, отглеждане и поддръжка

Highlander melkogolovy Red Dragon

Highlander се адаптира добре към суша, неизискващ видове почви, но при тежките зимни (особено при висока влажност) може да замръзне леко, така че има нужда от подслон.

Сред тези очарователни растения Dekorativnolistvennye всеки може да намери копие да ви хареса, защото Coleus разнообразие от различен цвят и форма на листата. "Брайт коприва" изглежда добре на леглата в rabatkah, дънери на овощни дръвчета в контейнери.

Днес особено популярен Coleus Blum, серия от Wizard (по-специално, степен Velvet Red - с "нежните" грубо бордо листа), както и разновидности на копривка хибрид Crimson Ruffles (с кафяви-пурпурно листа) и Черно Dragon (с пурпурен).

Цветна градина с червено цвете

Coleus Velvet Red

Цветна градина с червено цвете

Coleus Crimson Ruffles