Цветарство разсад

От края на култури се получават компактни храсти с много цветни пъпки. Това петуния става ярка декорация с пролетни кошници и контейнери.Част от семената могат да бъдат засети в средата на май. След това през целия сезон във вашия район ще цъфтят Peta-SRI.

Съвети за отглеждане на разсад за цветя:

Разсад полива редовно. но умерено: дългосрочен намокрена на не по-малко опасно, отколкото задържа влага, наличието на.

Признаци на прекалено изобилие поливане: Смятате-стя пожълтяват, стават крехки E-издънки могат да изгният ваната корени.

За повече буйни време намачкване храсти prischipnut растеж точка фотосесия.

Притежава две хранене ALS разтвор bym Udo-глина комплекс на интервали от 10-14 дни.

Осигуряване на разсад с чист въздух. ежедневно проветряване на помещението за 15 до 20 минути.

Растения от този VRE име трябва да покриват притока на студен СЗО-дух на един лист хартия или кърпа.

Дори и да се засадят в градината само zinnias, той ще velikole-писалка. Zinnias могат да бъдат боядисани в цвят, различен от синьо, и различни сортове се различават по ръст, момина окови и Гъливер. Тези цветя са най-добре се отглеждат чрез разсад.Какво да расте разсад на цветя

Когато тя се появи, има първите yaschie листа, разсад потапяния в отделни чаши и не забравяйте prischipnut за по-добро клон-лилия. На открито място разсад Чинг-Ню Йорк преселени когато студът вече не може да се върне: те са болезнено-plolyubivy.

Моите цветя са много любители на пеперуди, които пърхат по цял ден над цветната градина, създаване на красота и Хоро-образно деколте Nastron.

Моята лятна градина потапя в деликатна ярки шапки лобелия. Съсед попита какво "жертви" поискаха от мен, този край клетка. Казвам им, честно: лобелия много ка-Prizna, особено по време на нарастващите разсад.

Тъй като това растение расте много бавно, аз го слагам в началото на средната Febvre. Малък плосък пластмасов уместно-STI рохкава почва изпълва белите дробове, се да си ка-компактен и напоени с топла вода. След това леко разхлабете най-горния слой, покритие-Vayu семената (глоба, прахообразни семена се придържат към мокър пръчка).

Контейнери култури I обхващат STE-Clomot и пуснати до батерията. 1-2 нетръжните издънки се появяват Делхи. ИПИ-те са буквално микроскопични, така че водата чрез старата спринцовката. Lo belii много важно да се спазва подходяща диета вода. При излишък от влага покрити стъбла Ненко PLE-бели сянка, докато хранителен продукт изсъхва твърде веднага усукани в тръба.

Сходни публикации: