Creeper за култиватори с ръцете си

Пълзящо растение за култиватори, използвани в култиватори високоскоростни работа, когато е необходимо да се намали ефективен лихвен процент за отглеждане. Пълзящо растение е най-добре да се използва, когато се работи с опция за теглич, ремарке, окопаване земя и сняг премахване на.Заявление за намаляване на фабрика монтаж предавка

Creeper за култиватори с ръцете си
За да се намали скоростта на двигателя-култиватор вал се прилага с редуктор, което чрез задвижващ ремък намалява броя на оборотите на задвижващите колела. Също така, има пълзящо растение, която се вгражда в култиватори двигател и с необходимото оборудване намалява оборотите на двигателя и като следствие на намалена скорост за пренос на данни на устройството парцел. Принципът на работа на такова устройство е съвсем проста. На половин култиваторите са определени малки звезди, и пълзящо растение се осигурява голям зъбни колела с диаметър, като по този начин инерция с култиватори предават много по-малко, отколкото в началото.

Пълзящо растение се използва най-добре за бензинови и дизелови двигатели с въздушно охлаждане, както и на задвижващата сила по отношение на двигателя е доста ниска. На тежки почви по-добре да се използва дизелово мотокултиватори, както сцеплението те са много по-високи, отколкото в бензинови двигатели.

Пълзящо растение с ръцете си

Creeper за култиватори да правите с ръцете си е съвсем проста. За да се намали броя на оборотите на колелата е възможно да се използват по-големи диаметри на колелата, в зависимост от желаната скорост. Всички знаем, че въртенето на вала на двигателя се предава към колелата на автомобила и скорост на вала не се променя. може да се постигне минимален брой на оборотите на колелата за големи колела са завъртени и вала ще се въртят с еднаква скорост, колелата вече са по-малко.Също така, има и друг метод за намаляване на скоростта на култиваторите чрез редуктор. Това може да отнеме няколко стоманени плочи и да направи кутия. Тя се издълбаят необходимите отвори и сигурно като прикачените файлове по култиваторите на тялото. След това, във вътрешността на металната тръба заварени във всеки диаметър и годни върху него зъбно колело по-голям от култиватори на задвижващия вал. Извършва верига за предаване на въртящ момент от времето на управление и задвижвани зъбни колела. Ето и готови за нашите пълзящи култиватори.

Creeper за култиватори с ръцете си
Ние пълзящо растение за култиватори с ръцете си
Creeper за култиватори с ръцете си
Ние правим уши за култиватори с ръцете си
Creeper за култиватори с ръцете си
Обикновено ploskorez за мотоблок собствените си ръце
Creeper за култиватори с ръцете си
Как Хилер за мотоблок собствените си ръце

Много от нас имат частна вила. И много от тях са изправени пред ... още »

  • Мнозина вече знаят, че могат да бъдат превърнати в мотоблок мини трактор лесно и у дома ... още »

  • Всеки собственик на земя е задължително ръка култиватор за плевене. На практика, вие ще разберете колко това ... още »

  • Cottagers модерен никой да завист, защото ако по-ранните собствениците на собствените си акра картофените ниви и само може да ... още »

  • Няма съмнение, че Тедър рейка за ходене трактор е най-добрият помощник на всеки земеделски стопанин. Мотоблок параметрите му ... още »

  • Компютърна система за разпознаване на лица на хора в момента функционира по задоволителен начин. В уникално развитие на учените са участвали в 500 ... още »

  • Възпроизвеждане в казиното, всеки иска да остане в черните, пълнени с кош ясни сметките. Направете тази ... още »