Creeper за култиватори - принцип на функциониращо устройство и самостоятелно производство

Появата на култиватори значително ще облекчи живота на всеки земеделски производител. С тяхна помощ собствениците на земя са били в състояние да растителни и реколтата култури, се грижат за растенията и да се съобразяват с редица други произведения, като ви спестява време и усилия.Какво е пълзящо растение и за какво е?

Creeper за култиватори с ръцете си
Зеленчукова градина оборудване може да се направи по-ефективно и функционално, ако използвате допълнително оборудване с него. Такива адаптации пълзящо растение се отнася до култиватори. Този вид продукт е достатъчно лесно да се направи, в резултат на което можете да получите ефективен инструмент, за да се постигне намаляване на скоростта на движение на култиватора.

Пълзящо растение по-често се използва във връзка с pnevmokolesami. Малко по-малко оборудване се използва заедно с колелата, оборудвани с уши. Това помага да се подобри значително свързване на култиватор със земята, което често се изисква много свободно и мека почва.

Намалете малко често се изисква скоростта на култиватора в случаите, когато операторът трябва да изпрати филиз власт не е на високоскоростната работа и увеличаване на въртящия момент и повишаване на адхезията.

Дизайн предлага инструменти

По проект, пълзящо растение - един вид редуктор. Чрез използването на веригата го движещата сила на култиватора до прикачения файл работа прави. Това устройство може да бъде закупено в много селскостопански магазини. Въпреки това, ако цветето за култиватори да го направите сами, тогава вие ще бъдете в състояние да спаси една добра сума пари. хардуер дизайн се състои от следните елементи:

Creeper за култиватори с ръцете си


 • Цялата генератор жилища;
 • Въртящ се вал;
 • Фланец лагер;
 • Конусно зъбно колело;
 • Стоманени части;
 • винтове;
 • Ролка.

Производство редуктор пътуване просто за култиватори с ръцете си.
За да се избегнат често срещаните грешки, не забравяйте да направите чертежите, които ще трябва да уточни детайлите по размери и материални и последователността на привързаност.

Монтаж редуктор инсулт

Като всички необходими части, можете да започнете да се събере намаляване на пътуванията със собствените си ръце. Готови ли сте да се изработи справя добре с функциите си, трябва да действат ясно на алгоритъма, описан по-долу:

Creeper за култиватори с ръцете си

 1. На първо място, да предприемат всички необходими изчисления за работа е резултат от добре балансирана дизайн. Както генератора да вземете елемент от вътрешния мотоциклет "Урал";
 2. Основното нещо, което е необходимо на устройството - висока мощност и въртящ момент, стабилен;
 3. Следваща пристъпи към рязане на двете носещи черупки, които са необходими за задвижващия вал. Тя ще се проведе предавка. Когато зъбното колело с диаметър под внимание;
 4. Тогава ще трябва да вземе решение за лагерите. Фланецът трябва да бъде разположена на противоположната страна на редуктора. Във вътрешността й, метална шайба трябва да бъде;
 5. След това настройте изходния вал, който ще бъде предавка. Продуктът трябва да бъде свързан към въртящ се вал на генератора и механизма за пренос;
 6. В края на необходимостта да се фиксира ролката с задвижващия вал с помощта на пружинни гайки и шайби.

Осъществяване пълзящо растение, нуждата му да опита. За да тествате устройството, то трябва да бъде свързан към устройството за свързване, както и задаване на колелата на култиватора. Ако сте направили всичко правилно, колелото ще се завърти бавно, със себе си култиватора се притиска към земята.

Избор на колело за култиватори, които ще работят в тандем с редуктор бягане, трябва да се обръща повече внимание на техния диаметър. Не избирайте прекалено много подробности, за да не се тежест на агрегата на електродвигателя. Станете оптимален диаметър на колелото 25 до 30 cm.

Ако имате намерение да използвате домашно приготвени устройства обединени с други приложения, например, на ралото, редуктора трябва да има достатъчно мощност, за да прокара оборудването на земята. Не забравяйте да имате това предвид при подготовката на части за производството на устройството.