Човекът чака, когато получи момиче на повикване

Най-вероятно връзката продължава spad.Bez obid.T.e чувствата си за вас. ohladeli.V това отношение. Той пусна своя интерес и aktivnost.T.e му той вече не се интересува от връзката с вас. както е било ranshe.Zvonit или не. sami.Pervym реши да се свържете е този. който може да продължи да поеме инициативата е най-голям интерес в отношенията obychno.V този случай vy.Vy. Единственият въпрос е дали ще бъде необходимо да се parnyu.Seychas докато изчаква да активност. макар че аз й показах sam.A тогава вероятно. той престава да бъде интересно и необходимите ви aktivnost.On просто ще игнорира vas.Sovetuyu не пълзи, и ако това се случи. опитайте се да забравите за тях otnosheniyah.Zahochet да дойде и да покаже initsiativu.Net така net.V край. той muzhik.I ако той те обича. Мисля, че това показва sam.Vozmozhno е, че след известно време. той се събужда, за да ви нов interes.No докато се настроите на нещо сериозно и да neytralitet.Vremya pokazhet.Vy всичко, което той не се обади, а самият той се обади. Това означава, че всеки интерес. той да ти е все едно, стига интересът est.No umenshilsya.Esche. Много хора не обичат, когато момичетата, че те не се интересуват от тях navyazyvayutsya.Tak, че ако той наистина е загубил интерес към вас. това не е необходимо за него navyazyvatsya.Eto unizitelno.Osobenno zhenschiny.Znayu sebe.U на моята първа любов. също имаше интерес към мен. propal.A тогава имах това, наложено му lyubov.Yaraya.Ya и отиде след него pyatam.Snachala той просто ме използва. и след това да спра всякакви отрепки и беше svyazi.Eto alfons.On ме използва така. веднъж mog.Naprimer изпълнено само с мен. Когато се джобни пари raskhody.Slovo "пари" е за него нещо magicheskim.Konechno много не съм. но очевидно човекът привлече самият факт на използване ми deneg.Tak се държи само на проститутки. както on.Prichem deshevye.Nu сега аз просто правя human.Although беше много tyazhelo.Kak Тичах след него и се опита да привлече вниманието му към себе си. Спомням си още как por.I мен по-долу приятелите си и как тя организира с мен демонтаж. момиче. Мисля, че си човек със сигурност не е takoy.No ви писах за това, защото. Искам нещо да се другите момичета не си върша oshibok.Esli човек не харесва. нека този човек е мястото, където той стои podalshe.Ne ред. това ще бъде пред него unizhatsya.A prohodit.Da обичам и много хора в света.

Бих на твое място би говорил с него и до точка на "аз", за да разберете за своите планове и виждания за otnosheniya.I обяснено. че такава ситуация не ustraivaet.Tolko тихо и без obvineniy.Mirny и дълбоко диалог. може да помогне за решаването дори сложни конфликти

Съжаляваме, но трябва да ви разочаровам. Той имаше още един, който той нарича 4 пъти на ден. Вие като той държи като резервно летище, ако изведнъж се обърка един на друг. Така че не се изгради илюзии по сметката си и се опита да намери друг, който ви харесва, както добре. Ако човек все още се връща при вас, тогава е много вероятно да се случи отново, след като за много кратко време. Това не е твоя човек. Това се случва.

Още веднъж, съжалявам за това, че е опростен, но това е факт от живота.

7 месеца - това е твърде много време, така че най-малко малко да се знае един човек. Може да имате много време да говоря с него. Съжалявам, но аз не разбирам защо не можете да попитам директно това, което е причинил на поведението му. Дори и да се страхуват от отговора, вие губите времето си напразно. По мое мнение, една връзка, в която хората, че някой трябва да се обадите, вместо да звъни, когато искате, няма бъдеще. всички Vysnit по-добре сега, за да не се чака за него да се обади в продължение на години.