Червени цветя имена и снимки

  • Цветна градина с червено цвете
  • Цветна градина с червено цвете
  • Цветна градина с червено цвете

С избора на сортове и видове цъфтящи растения за цветарници, много се опитват да използват декоративни едногодишни цветя наситени цветове. Но градината легла, засадени с цветя с червени нюанси, които трябва да се създаде с най-голямо внимание и прецизност, придържайки се към определени правила и принципи.Как да стигнем до създаването на цветни лехи, е необходимо, на първо място, за да се определи вида и разновидности на растения, по време на цъфтенето даде подходящия нюанс на червено. Тъй като изборът е разнообразна, да се опрости избор могат да бъдат комбинирани с червени цветя в различни нюанси по дължината на стъблото в три големи групи:

  • маломерни (например, лалета - виж снимка №1 по-горе.);
  • висок (например, Gladiolus - виж фото №2 горе.);
  • растения с по стъблата на средна височина (като божури - №3 виж фото-горе).

Това разделение на видовете в бъдеще ще помогне за оформянето на геометрията и степента на бъдещите насипни легла.Цветна градина с червено цвете
Червени легла привлечени ентусиазиран внимание и подчертават очите на почивка си в градината. Дори малки грешки в създаването на цветни лехи на състава ще бъде веднага вижда, че в края на краищата развалят общото впечатление на цветна леха. На снимката можете да видите как изглежда леглото цвете с "червените" петна на фона на дома му.

groundling

Цветна градина с червено цвете
Сред разнообразието от методи за конструиране на цветни лехи съществува, при която цялата му площ са засадени растения от един вид и сортове. В този случай, целият масив се състои от един и същи цвят, това е очарователно и прави едно вълнуващо впечатление като безкрайно поле на цъфтящи лалета в снимката.

Легла от този тип, като правило, се засаждат следните ниско растящи растения (виж снимка, имена и описания по-долу.)

Цветя с стъбла със средна височина

Като правило, колкото по-високо от растенията, от тази група са настанени в центъра, и ако леглото е рамкирана някъде близо до стената и не се вижда и от двете страни, най-високите градина растителни видове са поставени по протежение на оградата.

Забележка: при избора на растения за цветарници с стволови дължина от 30-70 см е необходимо незабавно да се определи от коя страна на цветната градина ще се гледа най-често.
Допълнителна разгледа въпроса за местоположението на централата в цветната леха, в зависимост от височината им разлика. След като по сортове и видове цветя могат да бъдат засадени ниско растящи растения възможно най-близо до ръба на лехата, което е, на ръба на бордюра - и по-високи инстанции на с увеличаване на дължината на стъблото, близо до центъра.

Помислете за някои видове цветя, със средна височина стволови (неговата величина е от 30 до 70 cm), с широка гама от червени нюанси (виж снимки, имена и описания по-долу.)