Cat татуировка - снимки и скици на котка татуировки

Ще се насладите на Снимка на котка или котка на татуировка не само за любителите на безалкохолни плътен домашни любимци. Символизиране това животно?

  • оригиналност на мисълта;
  • хитър, ум;
  • игривост;
  • елегантност;
  • на свободата.

Татуировка котки са в търсенето сред жените. Портфолиото ни е представена от няколко десетки стилизирани скици и завършени творби, някои от тях ще се озовете.Широко разпространеното убеждение, че котката има неуспехи - предразсъдъци. Напротив, тя е символ на успех и късмет, който премина през ловкост и хитър подход за решаване на проблемите. Не е случайно, че много от бившите затворници напусне затвора с татуировки с образа на котка.

Cat - героинята, която набляга на благодат, елегантност и интуиция домакиня. Магията стойност е показано на фигурата на египетската богиня Бастет котката под прикритие. Това е покровителка на домашното огнище, забавно, женската красота и производителността. Древните гърци и римляни високо почитан котки, не ги и хранени бездомно убиват.Cat татуировка също има стойност на мрака, магията същността, знания, които са недостъпни за обикновения човек. Witch в картината винаги е придружен от черна котка, който й помага да общува с духове и подкрепя енергия. Кристиан приравни лошото животно за демони и паразити. Сега тази стойност се изчиства и татуировка под формата на китката на котка или горната част на ръката на едно красиво момиче се възприема само като символ на нейната женственост и привлекателност. Въпреки това, сред скиците е много графично изображение качество носещ изрично сатанински семантика.

Скици на татуировки, предназначени да се угояват по различни части на тялото. Kitty изглежда подходящ за долната част на гърба, врата, ръцете, бедрата външни. Място за cat`s татуировка, за да изберете само ти, в зависимост от това дали ще бъдат видими за всички татуировки или предназначена за един човек.