Cat гребен Furminators

Furminators за мнения котки

Преди да напишете коментар за закупените Furminators, аз честно погледна за подобни прегледи в Muska. Не намерих нищо разбираем (или по-скоро това, което е намерено - не ми хареса), следователно са загрижени оферта запознат с темата. Герои: Праскова котка, аз Furminators)
Поръчах само два furmika - за вашия червен тъпак и Podrugina ангора. Тези, които имат едно семейство има дългокоси животни са добре запознати с това, което атаки могат да донесат домакинства във въздуха летящи косми. Как бихте не се почистват, а не с прахосмукачка или пометен от жилища - вълна ще бъде в сандвичи, за дрехи, за всякакви тъмни повърхности и т.н. Няма опции. Издаден два - или обръсне nalyso котка или купуват Furminators)

Те са различни по размер и качество на изпълнение. Този, който дойде при мен - доста добър, макар kitayschina, тежки, добри в ръката. Дължината на металната част е достатъчно за разресване на котката.

Експериментът ще извършим тук, на този червен tolstopopym животни:Furminators за мнения котки

Разбира се, преди да се срещна с мега-гребен popushistee той е бил, но тя трябваше да и дойде да спаси котката и неговите собственици от прекомерна окосменост

Тук е от порядъка от Китай Furminators с дължина на острието 4,5 см:

Furminators за мнения котки

Furminators за мнения котки

Furminators за мнения котки

Две или три инсулт гребен - и това е уловката: тя е основен пласт, който така или иначе щеше да остане на столове, килими и нещата

Furminators за мнения котки

Furminators за мнения котки

И сега на филма! С участието на, както вече обеща, Праскова, аз Furminators парче интериор на апартамента под наем и някои боклук лежи на пода. Наслаждавайте се!

Смятам да си купите 49 Добави в избрани Преглед хареса 58 114