Бучката коса (снимка) видове подреждане, стифиране способности, правила

Как да си направим една буца коса

Почти всяка жена иска да бъде собственик на гривата на гъста и дълга коса, защото те са почти всяка версия на прическите ще изглежда добре. Това се отнася дори и за ежедневни безнравствен коса. Все пак, има дни, когато просто искате да премахнете коса от лицето. Тя е в този момент, ще се притекат на помощ на един от вариантите на добре познатия класически молив - бучка коса.Бучката коса - как да се направи една буца коса по главата: функции

Всеки отдавна известно как правилно да затегне косата, за да образуват пакет на главата си. Но какво точно се различава от един бум? Можете да намерите няколко разлики:

1. Основната разлика между неравности и гредата да е вече на тяхната база: лъча е просто събрана коса и буца - внимателно направена конструкция, която, въпреки че изглежда трудно с думи, но в действителност могат да бъдат сглобени само за няколко минути.

2. Има бум на базата на предварително изтъкан плитки, че той позволява зидане изглежда по-изгодна на фона на проста греда.

Едно от основните предимства на тази прическа е възможността да се събере в различни места на главата, шията дължина подчертават печеливши, ако един бум е висока. Или скрива неправилни черти, е ниска. Изглежда, че това е толкова проста прическа, но тя дори може да ви помогне, за да акцентират върху силуета и изображение.

Съществуването на различни версии на тази прическа й помогна да остане незаменим за почивка и за ежедневни цели. И това е идеален за дами от всички възрасти, от едно малко момиче да се възрастна жена. Може би това е, което прави косата лежащи една от основните тенденции на вече модния сезон.

Бучката коса - как да се направи една буца коса по главата: Материали и инструменти

Въпреки факта, че подобен тип коса изглежда богата и сложна, направете го, просто защото няма специални умения не е нужно. За да получите перфектен резултат не да има смисъл да се харчат пари за скъпи прически, то лесно може да се направи у дома си. Въпреки това, преди да започнете да се създаде прическа, уверете се, че имате готови всички необходими инструменти.

На първо място - това е много възглавница, която се крие под косата, дегизировките и на която прическа изглежда масивна, богат и аристократичен. Има няколко разновидности: кръгли, продълговати, с цилиндрична форма, вретено за разресване, но всички те са проектирани с една цел - да даде сила на звука.

Как да си направим една буца коса

Следваща - шампоан и балсам. Такава коса винаги трябва да се прави на прясно измита главата, в противен случай косата няма да се покаже в целия си блясък, и ще изглежда мазна. Желателно е също така да се използва спрей, който ще даде допълнително количество коса. Сега, много козметични линии произвеждат подобни средства. Всичко това ще ви помогне да подготвите косата си за насочване на производството на косата.

Необходимо е да се вземе гребен, най-добре е да имате на разположение дърво, се приема, че те боли най-малко коса, когато решеше. Също така е необходимо инструменти, за да ни помогнете да направим опаковка: пяна и лак за коса. Тези прекрасни инструменти, за да помогне на престоя коса на главата си по цял ден, без да позволим това да обърка.

За да избутате директно стоеше на главата, е необходимо да има в наличност голямо разнообразие от гумени ленти, карфици и невидим. Това са основните инструменти, за да ви помогнат да се определи самата, а местоположението му конус.

Няма нужда да се скъпя за различни клипове и други клипове, които помагат да се украсяват косата й и я даде на зърно на вашата личност.Бучката коса - как да се направи една буца коса по главата: методите и последователността от действия, снимки

В момента има огромно разнообразие от възможности за нетиране на подутини за коса. По-долу можете да видите стъпка по стъпка анализ на всяка опция.

Как да си направим една буца коса

Тя е тази версия на този тип прическа е класическа. Въпреки това, той е и най-гъвкав и лесен за производство. Въпреки това, тя ще се побере само на собственици на гладка коса, обаче, може да се притекат на помощ на косата желязо. За да се изпълни тази опция трябва да следвате следните стъпки:

1) След като косата е добре измита и изсушена сешоар, трябва да се прилага по отношение на тях малко г. средства, пяна или гел. Най-важното е, че косата трябва да е гладка и управляема.

2) Изберете място, в което ще има бум и направи проста конска опашка. Обикновено класически бум се строи в задната или горната част на главата, това е мястото, където тя изглежда най-впечатляващо.

3) Полученият опашката трябва да бъде разделена на три части и да се направи отделно от всяка опашка. След това, всеки един от тях трябва да бъде увита около венеца, който се проведе на опашката. Краищата на плитките трябва да бъдат внимателно скрити под формата на еднократна, така че те не се погледна и внимателно запечатват игли за коса и невидимото, които пасват на цвета на косата и не се открояват. С лак.

За такъв бучка орнаменти са идеални окото и грубо с кристали, китайски пръчици - те дават на косата едно докосване на елегантност.

2. Бабет - с ролка бум.

Как да си направим една буца коса

Bridzhit Бордо донесе на света на модата, наред с други функции, напълно нов вид прически - "Бабет". В онези дни, хората отидоха до голяма дължина, за да се възпроизведе своя неповторим стил, така че помощ отиде всичко, което е възможно. Сега е много по-лесно да се направи, тъй като няколко вида специални ролки коса е измислен. Те са напълно различни форми - кръгли, овални, само разтеглени. Външен вид не е от значение, всички те имат за цел да се създаде тази прическа. Основното нещо е да се купи валяк, който съвпада с цвета на косата си, за предпочитане дори и така, че да се слее от тълпата, така че един бум ще изглежда по-впечатляващо. Как може да се пресъздаде подобен аналог на прически 60:

1) на косата се измива обилно и подсушете със сешоар. Освен това, той трябва да бъде внимателно ги срешете и оставете настрана от страна на косата, която се намира в близост до периферията.

2) В производството на прическите, ние ще използваме овална ролката, така че извършването на това ще го изгради от подобен инструмент. Валяк трябва да се прикрепя към задната част на главата и я закрепете с невидимото, да не пълзи кравайче главата. Освен това трябва да бъдат отделени в аванс за покриване на ключалките ролкови.

3) Сами коса трябва да бъде разделена на две и всяка от плитката на опашка. Вземете един от тях и да се определи кръг около получените неравности и закрепете с невидимост. Той прави същото и с втория, но в обратна посока.

Перфектна декорация за тази подутини стане малко изкуствени цветя, които ще надникнем кокетно.

3. двуетажно буца коса.

Как да си направим една буца коса

Може би този вариант прически правят най-трудно, защото в неговото производство, има много ограничения. Най-важното е, че се изисква от естеството на косата е много гладка. В противен случай той се нуждае от много, много силна корекция, която може да повлияе неблагоприятно на косата. Последователността на дейности за това:

1) Изплакнете косата и подсушете. Ако е необходимо, по-нататък се оправям.

2) Всички съществуващи коса трябва да се събира на кок на върха и след това го фиксирайте с лак.

3) нишките трябва да се разделят в центъра на горната и долната част, а след това в горния ляв ъгъл закован отделно, те ще бъдат инсталирани само след по-ниска.

4) Вземете долната половина на косата и се разделят на няколко направления. Освен това, те трябва да се завинти с гумена лента, и не е твърде трудно да се определи, в противен случай косата ще бъде твърде лъскав.

5). След половината от косата е завършен, трябва да се премине към втория. Тези направления трябва да бъдат равномерно разпределени около кръга, създаване на допълнителна сума. Върховете на необходимостта да се скрие с помощта на хитрост, обаче, дори само залепване ще изглежда много хармонично.

Допълнителни декорации като не изисква еднократна, защото тя изглежда толкова загадъчна и съблазнителна.

Бучката коса - как да се направи една буца коса по главата: Съвети специалисти

1. Създаване на еднократна, не злоупотребявайте с лак за коса или коса ще изглежда много тежък и неестествено.

2. Не използвайте нормални гумени ленти като банка или аптека, те могат сериозно да навредят на вашата коса. Сега в продажба има специален силикон rezinochki.

3. Ако сте собственик на фина коса, най-добре е да изберете прическа, която включва използването на валяк. Това, че той ще направи липсва обем.

4. Не се колебайте да си въобразявате, с орнаменти: обръчи, диадеми, шноли. Hotshot ще страдат всички ваши любими аксесоари.