Brondirovanie коса игра слънчево изригване

вековни дебат между блондинка и брюнетка на цвят какво коса по-привлекателни, можете да сложите точка на мазнини. Спечелени ... BROND! Днес той е дума на мода в цветовете на натрупан невероятна популярност. Погледнете "звезди" - BROND на момичетата "са Дженифър Анистън и Dzhennifer Lopes, Zhizel Byundhen и Сара Джесика Паркър, да по-лесно, може би, в списъка на тези, които не се поддават на универсалната" brondirovanie ".Бронзиране коса какво е

BROND и своите предимства

Каква е тайната на такава голяма популярност? Да, че технологията brondirovanie коса е много сложно, им дава напълно естествен, естествен цвят, здрав вид, сумата се дължи на гладките, преливащи нюанси.

Правилно избраната комбинация от цветове дава възможност до голяма степен да "освежите" на кожата, както и най-много "скрити" сива коса.

Между другото, комбинацията от тонове. То може да бъде съвсем различно. Например, за тези, които имат основния цвят на косата може да бъде всяка промяна в светло кафяво, като допълнителни цветове са избрани за няколко нюанса по-тъмен (мед, орехи, жито, злато). За тъмна коса, напротив, са избрали да няколко нюанса по-светли тонове (кафе, шоколад, кафяв).

Бронзиране коса какво е

Единственото време, за който brondirovanie коса табу - прекалено тъмно, черно. За това е трудно да се намери допълнителен нюанс за да поддържа най-много естественост.

Сортове мода оцветяване

Към днешна дата, салони за красота предлагат коса brondirovanie 3 разновидности.

Classic "прегаряне" в светли тонове

Този вид brondirovanie извършва на няколко етапа, като няколко нюанса, използвани за това. По този начин, отблясъци ефект се постига невероятно, която позволява на косата да се придаде допълнителен обем и максимална естественост.

Бронзиране коса какво е

зонален brondirovanie

С това оцветяване е засегната само горната лента, която се използва за светъл цвят достатъчно палитра. Но долната лента боядисани в някой тон - шоколад, естествено светло кафяво, кафяво. Също така, когато зоналната brondirovanie за максимално насищане може да рисува върху корените за да съответства на по-ниска зона.

Бронзиране коса какво е


Ombre Цвят на косата

Най-популярният сорт brondirovanie, любими, може би, всички стилисти. Този метод позволява да се създаде гладък преход от нюанси през косата от по-тъмно в корените до краищата на светлината. Разнообразие Ombre може да се постигне ефекта на изгоряла и силно regrown косата се дължи на зашеметяващи цветове на играта.

Бронзиране коса какво е

Технологии: стъпка по стъпка

Решете какво цвят на косата ще бъде приет като основа за: Вашият естествен, или може коренно да промени цвета на косата (винаги имайте предвид вашата tsvetotip!), Или просто да го смените с чифт тонове в една или друга посока. Не забравяйте, че ако сте боядисана коса, очакван цвят може да бъде различен от този на контейнера с боя.

Бронзиране коса какво е

Ако оставите своя цвят, в този случай, се прилага избрания от вас цвят на основните корени и отделните направления.

Ако искате отново да боя цвят, изпълнява същата процедура.

В действителност, опит да се направи BROND у дома - комбинация от два вида боядисване - класически и отворени. Ето защо, след като цвета на корените и направления в редовна тъкат с използването на фолио.

Бронзиране коса какво е

Разделете косата в 6 области: бретон, две от всяка страна, два на тила и короната.

Маркирането се извършва с помощта на два нюанса и започва с области на гърба. Първо, да вземе по-тъмен нюанс и да ги нарисува заключване, заминаващи от корените до 3-4 см, преди да достигнат до края на 5-7 см. Веднага светъл нюанс да рисува краищата останали. По този начин, ефектът се постига и плавен преход и нюанси играта.

Допълнителна площ лечение от двете страни и корона на главата. Не е необходимо да се прилага боя на цялата коса, някои направления напускат, както е.

Бронзиране коса какво е

След като завърши редовните акцентите, отидете на отворен тип. В хаотична, за "разходка" на ключалките на боя nevykrashennym. Това ще позволи на "съживи" на косата и придава повече обем.

Бронзиране коса какво е

Ако не докосвайте корен и веднага promelirovali косата, а след това в последния етап, просто повторете Стъпка 1. Това ще ви помогне малко "гладки" остри преходи тонове. Това се случва, особено по време на brondirovanie технология у дома си, защото за да се постигне незабавен успех е трудно, ако не и умения и знания в областта на боя за коса.

Бронзиране коса какво е

Красива, естествена BROND може да бъде само професионален колорист или фризьорски салон.

Фото преглед

Бронзиране коса какво е

Бронзиране коса какво е

Бронзиране коса какво е