Brekzit "с наказателно обертонове убийство на Джо Koks

Всички новини »

Кой уби британската политик Джо Koks? Медии се напомня, че е активно се застъпва за Великобритания да остане в ЕС. Въпреки това, не всички жители на страната виждат ужасните събития от политическия контекст и са готови да отидат на референдумПовече от убийство
Британският флаг наполовина в знак на траур за убития Джо Koks. Снимка: Neil Hall / Ройтерс

Великобритания спира всяка кампания преди референдума за оттегляне от Европейския съюз във връзка с убийството на заместник Джо Koks в Западен Йоркшир. Полицията не изключват, че нападението е свързано с позицията си за референдума. Джо Koks активно се застъпва, че, за да остане в ЕС, и е известен като привърженик на защитата на жертвите на гражданската война в Сирия.

Nik Риз Британски бизнесмен "Убийство Кокс - огромна трагедия. Великобритания е малко, там не са толкова често някой се снима, така че винаги е шок. Що се отнася до гласуването - да остане в ЕС или да си тръгне, аз мисля, че по-голямата част от британците сега са много емоционално възприема този вот. Много тревожен миграционния заплаха в Европа, никой не иска да види Великобритания по силата на британците. По мое мнение, ако хората са гласували "сърцето", водени от чувства, по-голямата част ще гласуват за излизане от ЕС. Въпреки това, много страх и последствия от напускането на ЕС, особено бизнесмени. Предприемачите страшно заплаха от загуба на бизнес. Например, преди да се присъедини към ЕС е действал други тарифи за износ, за една и съща стойност на френски на производството и износа беше по-различно. Струва ми се, се страхуват най-вече на първия шок, след като излиза от ЕС, на отрицателните последици. Икономиката не е достатъчно силна, за да страдат от последствията на следващия удар. Би било по-добре да се изчака по-благоприятна икономическа ситуация и след това да се вземе решение, но този избор е сега, уви, не. "

Проблемът с миграцията - основната причина да гласуват за излизане от ЕС. Що се отнася до убийството, британски неговите граждани не се асоциират с референдума, каза жител на Шефилд Людмила Холт.

Людмила Холт жител на Шефилд "Моите приятели - предимно учители, в образованието, дори бях изненадан колко искат да се измъкнем от Европейската общност, всеки иска да гласува" за ". Една или две съмнения, някои от моите приятели, които не са свързани с работата ми, казват, добре, може би това ще е странно. Съмнението, очевидно, те искат да гласуват "против", включително и на съпруга ми. Аз лично ще "за" изход. Главно заради вече мигрантите много, те са се променили същността на страната, те идват на Западна Европа, всеки иска в Англия, и поради това ние имаме здраве страда в толкова много училища, деца, които не говорят езика, няма пари им служат. Лично, когато работех като преводач, тя знаеше, че идват. Един човек получава работа да работят от Източна Европа, а след това цялото семейство е било транспортирано и цялото семейство ще седне на обезщетения. Румънците сега седят по улиците, просия, стари жени, ромите, много от тях дойдоха. Какво правят тук? Това е неприятно, вашите просяци бяха с тях, след като се борили, и това, какво да направя? Сега ние обсъждаме убийството на заместник. Така че, за да го свържете с "Brekzitom" все още не е чул. Властите окачени кампанията си - и "за" и "против" - и каза, че през почивните дни, за да обсъдят от уважение към тази жена няма, с което съм съгласен. Тъй като те са, всъщност, вече уморени от тези разговори и едното, и другото. Очевидно е, че всичко ще започне отново в понеделник, но аз лично не се промени отношението си към това. "Великобритания жител Саймън Frost съмнение, че това ще помогне на страната да излезе от ЕС във връзка с убийството на депутата това събитие няма да окаже въздействие върху мнението на британците.

Саймън Frost UK резидент "Това е много странна ситуация, защото това всъщност е доста трудно да се разбере какво мотивира и двете тези, които искат от ЕС, както и тези, които са против него. Политиците се опитват да се отнасяме с уважение и за двете страни. Има хора, които ни се противопоставят, за да плати на Европейския съюз, но също така и такива, които вярват, че е по-добре да остане в рамките на Съюза. Лично аз не смятам, че страната ни трябва със сигурност да излезе от ЕС. Защото, според мен, никой днес не може да бъде сигурен какво ще се случи по-нататък, ако наистина се измъкнем от структурата на ЕС. По-специално, това, което би било най-икономическите последствия. Аз не мисля, че някой е променило коренно мнението му след това. Убийство случи - това е ужасно. И все пак това не оказват съществено влияние не са резултат от гласуването. Може би той направи психично болен човек. Аз не мисля, че това е било направено по политически причини. "

Срещу освобождаването на актове на ЕС, Шотландия. С този вот, според оценките, почти поравно разделени от малък марж в полза на оставяйки нещата такива каквито са, казва журналистът от Ливърпул Сергей Tomaszewski.

Сергей Tomaszewski журналист от Ливърпул: "Аз живея в Ливърпул и това е съвсем конкретен град винаги е бил крепост на Лейбъристката партия, един от" белите "градове в Англия, британците живеят предимно, а не толкова много имигранти, както и в други градове, например, близкия Манчестър. Тук почти всички, които познавам, 90% точни - и на работното място, съседи, познати, приятели - почти всички от пътя извън ЕС. Това се дължи преди всичко на проблема с контрола на имиграцията. Всичко започва да става малко тази ситуация, че поляците, литовците, все повече и повече, те идват тук, а Турция заплаши, че ще предприеме ЕС, а това е някак си малко досадни жители. Вероятно, положението в страната като цяло малко по-различно, не е толкова поразителна. Според оценки във вестниците, по телевизията, с разлика от няколко опция процента олово да остане. Шотландците са почти без изключение, за да останат, но те просто виждаме в Европа по-голям съюзник от Англия. Всички тези събития са вероятно по някакъв начин влияят на трагично, може би колебания на няколко процента. Всеки знае, че е националист, напълно неадекватни, че е убил член на парламента, а Камерън го нарече атака срещу демокрацията, така че това е така. Но виждам толкова много, че тя не засяга значително баланса на това брутално убийство, защото в общи линии почти всички хора, които отдавна са решили. "

Днес евроскептици продължават да се придържат към снимачната площадка в деня преди "режим на мълчание" и ще продължи утре.